Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ojačevalec WiFi TP-Link nastavitve

ojačevalec WiFi TP-Link nastavitve

Pozdravljeni.

Imam Siol Trio internet s Siolovim WiFi modemom Iskra Sionope 568+. Ker mi v zadnji sobi slabo lovi signal sem kupil še ojačevalec WiFi omrežja TP-LINK TL-WA850RE. Po navodili proizvajalca naj bi ta ojačevalec le vključil v električno vtičnico nekje na sredini in pritisnil gumb za avtomatsko nastavitev na TP ojačevalcu. Kljub večkratnim poizkusom temu ojačevalcu še nikoli ni uspelo nastaviti podaljšano omrežje. Potem sem poizkušal po proizvajalčevih dodatnih navodilih ročno nastaviti ojačevalec in dokler ga imam na žici na računalniku, mi dela. Takoj ko vse nastavitve shranim in ga dam v vtičnico oddaljeno, pa ne dela več (le enkrat mi je uspelo pa šesedaj ne vem kako in zakaj je takrat delovalo ker potem nisem nič spreminjal a sedaj ne dela več). Ali mi lahko kdo pomaga mogoče s kakšnimi skritimi nastavitvami Siolovega Sinope modema ali je kje drug trik, da bo spet delovalo brez vsakičnih čudnih ročnih nastavitev preko žice ojačevalca signala TP.

Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close