Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ojej, ojej

Ojej, ojej

Nikita, Nikita…si pa polna presenečenj..še dobro, da udobno sedim in da sem še na šihtu vsega hudga vajena..9 otrok?????
Tipo: madre coraggio? Ojej..pa moža Rockfellerja..se kar ne vidim, no..moram pa na tej isti vrstici priznat, da nisem tista tipična mamica..mam unga svojga svizca prav dovolj (no,..če bi mi sicer še eden padel iz južne Afrike al pa Brazilije bi ga tudi vzela,..ampak 9 komadov)..

Hja, sem pa vesela, da je še kakšna takšna deklica v Sloveniji.
Se pravi, da se nam ni bat, da bomo jutri izumrli.
Yes!!

Cmoka gmajna gmajnasta *******************

jaz bi se zadovoljil z dvema otrokoma….za devet še cajta ni, da bi jih naredil…

Možiček…saj so dobri sosedje pri roki, pa še kakšen poštar bi se najdu
:o))

ajajajaj, Gaia, za mojo drago sem samo jaz dober, ker jaz seksam kot bober

o porko svet,..jaz pa čakam na unem gornjem naslovu, da se boš prikazal..

Kako kaj..smčanje, drsanje,..al samo posteljne radosti v novem letu??

brez skrbi, sej tud jaz letam na un naslov, pa na ta naslov, pa gre…drgač, smučal nisem že nekaj let, nadrsavam v službi, torej, ostanejo samo posteljne radosti, ha, ha a si fovš ? sam včasih je naporno, ko si moja zmisli kakšne čudne ure…moja je namreč kot mačkica…ko jo stisnem, prede, ponoč ne more spat, pa tudi tiste reči rada počenja okoli pol noči

Fante muoje..sem ti še nekaj spesnila na mail..delo kliče..moram skončat..
Bodi!¨!
Cmokaaa

velja, lepo se mej, se slišimo…poljubček & pozdravček

Preljubi možiček, lahko pa dvakrat po ene
štiri, kaj praviš, za devetega pa ti ostani, vas
je tako lepo crkljati in pa že pravilo je tako, zato
ga nikar ne ruši “mitov” o možeh – otrocih !
Lepo pozdravljen na tej strani, prijatelj!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

… Gaja , jaz že ne bi imela devet komadov , no way , se imam preveč rada :)))
Občudujem pa take , ki se za to odločijo.
Saj pravim , če imaš možnost vso to klapo dostojno preživljat , je po moje kar lepo v takih družinah.

Nikita pa bi imela TRI ali največ štiri otroke. To še vedno trdim in si želim še enega – ampak možnost realizacije je enaka nuli !
Prvo – Niki je prestara , majhnih otrok ne prenaša več !!!
Drugič – še nismo obogateli 🙂
Tretjič – že dva sem težko spravila na svet , tretjega so mi takrat po drugem porodu strogo odvetovali , itak pa mi je bilo to jasno , saj boga Maška nosi posledice nesposobnosti svoje mame in jih bo zgleda celo življenje …. in tako si že zaradi otroka ne bi upala ….

Gaia – eno so teorje , drugo je praksa , he , he … :))))

Niki ti je vseeno žal , ker ni mogla imet še Jašita 🙁

Niki, kako moreš rečt, da Maška nosi posledice nesposobnosti svoje mame????? Pa ja se ne boš krivila za to, kar se je otroku zgodilo. Pomisli na to, koliko narediš zdaj zanjo (skrb med slabimi in dobrimi dnevi, obiskovanje in iskanje boljših in sposobnejših zdravnikov, jahanje, teženje v šoli zaradi uspeha). Ne krivi se za stvari, na katere nimaš vpliva in zdaj tega tako ali tako ne moreš 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} spremenit. Magari. Bi ti želela z vsega srca. Niki, ti si špica od mame in na to si lahko samo ponosna!!!

No , ja , kakorkoli že obrneš – dejstvo ostaja , da njena mami ni bila sposobna svojega dela opravit kot je treba – že od nosečnosti naprej . Saj ne vlačim za sabo glih občutka krivde , mi je pa velikokrat hudo , ker jaz vem vse to ; otrok pa plačuje s svojim zdravjem mogoče čisto egoistično željo njene mame po še več otrocih …

Becky , kako bo s kofetom ?
Čau in objem tebi in …

Kofečke, Niki to so moje sanje. Čas je pa omejen. Jutri bi lahko dobila urico časa, v soboto ima M. praznovanje. Sej ne morem verjet, da bo v nedeljo dopolnila 9 let. Kako gre čas hitro dalje. In K. se je včeraj na to celo spomnila. Jo je poklicala, kaj si želi. In občutljiva mami je itak spet jokala.
Bi mi kofečke bolj pašalo naslednji teden, bi mela več časa zate. Velja? Pošlji mi nov št. GSM, ker imam tudi jaz novo tako, da se kje ulovimo.

New Report

Close