Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ojla

Ojla

No glih tolk da vas pozdravim!

Kaj je novega:

1. Postal sem stic drugič imamo fanta ime mu je MAJ

2. Faks sem za letos končal-naredil vse izpite-bravo Sharkon

3. Dela imam čez glavo, povsod sem … tako kot se spodobi za bodočega direktorja…

4. Na morju sem vsak vikend tako da sm rjav k zamorc :))

5. Opazil sem da ima Bgv novega fanta – bodi srečna

6. Na dopust še ne vem kdaj grem

Imejte se lepo in bodite pridni!!

Lp, Sharkon

Prihaja poletje, bodimo veseli in imejmo se radi! Zavedajmo se - ŽIVLJENJE JE LEPO - Manj veš, manj pozabiš - manj pozabiš več veš !

Našel se je izgubljeni sin,stric,študent in bodoči direktor!
A cajt za babe imaš sploh?
😉

a si še živ?! Izgleda…. dobro zate in za nas.
Torej, čestitke k nečaku…. pa upam, da je rojen maja…..:-))))))

P.S.
Samo ne reči, da je Peterka oče…..:-)))))))))

Sharki…rjava sva oba…vozim se mimo tebe, zal ni casa za obisk..se pa slisiva, cao! Uzivajva!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ah, pismo, kar na nekakšno telegrafiranje – telegramiranje
mi sliči to vaše komuniciranje, ha, ha, ha! Kratko in jedrnato,
bemtiš. Tudi jaz bi rada tako!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ljubčka Mariči!

Ce hoces dojet bitvo je treba tko..in ne po ovinkih…polej se nikamor ne pride..no prevec cajta se porabi za nic!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

OOOOOOOOOOOO lejga, eden je od mrtvih ostal.
Pozdravljen Sharky. Veš sem imela bližnje srečanje z pravim sharkijem :)))))

Thanks! Ja, služba pa včasih naredi iz človeka tudi
bitje, ki MORA po ovinkih, MORA, ne gre drugače. In
potem se takega načina nauči!

Hvala vseeno za poduk!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja, toplga objema, nežnega stiska dlani in
misel, ki k tebi poleti ! Hvala, sp! Si pa res
fant od fare, in res si čisto pravi Primorc!
Tvoja duša je duša Primorca!

Kar teku naprej…. sam javi se kej več… :)))

Srceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee … zlato moje … Ma kje si mi ti??????

Joj … kako sem vesela, da te spet berem … in da imaš tooooooliko veselih novic … :))))))))

No … saj danes bom tudi jaz bolj kratka … Glih tolko, da te pozdravim … pocmokam … :-************************************ … in … ne vem … kaj naj ti rečem. Ja … imam novega fanta … in sem srečna … res srečna … :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Cmoka na lička! Učimo se itak celo življenje in to je tudi lepo…vsaj meni,))!

Ma kej se tko grebeš pr bodočemu direktorju…..

CIAO

New Report

Close