Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ojlaaaa … :)))

Ojlaaaa … :)))

… jst sem ravnokar nazaj iz zdravniškega … :)))))))) … he he … so mi vzeli približno liter krvi … celo so me slekli in prešlatali … pregledali vse mogoče odprtine … (ne ne … sej ne) :)))) … in ugotovili …

… da sem zdrava ku dren … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

bgv, cmoka in lepo da smo zdravi, uzivajmo!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kaj je pu danes taka žalost????? :(((( A vas čist vseh luna nosi???

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

a veš kaj pupa….

lunkjice bi ti jaz pregledal…pa ne bi nič čakala……

prav ti je…….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Jaz sem take volje, dobre za noret, res sem super;)), sam guzva me daje bgv, to je to…cmoka!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Lepo…škoda,da jaz nisem bil dohtar,pol bi tud odprtine pregledu!
😉
Sp

:)))))))))))))))) Pa ti jih ne bi mogel tako fajn obdelat kot dohtarji … :)))))

lp, Bgv

O … to pa verjamem … ;)))))) :))) :-***

lp, Bgv

Super…….vesela, da je vse O.K. CMOKA

..in ugotovili…da si noseča????:-)))))

:)))))))))))))))))))) Ne …. so me pa enih petkrat vprašali če sem noseča … :)))) he he …

lp, Bgv

:-))))))

Zdaj si me spomnila, kaj so vse mene spraševali ene 6 let nazaj, ko smo meli pregled za vojsko.Če uživam kako drogo, če poznam koga ki uživa drogo, če mogoče preprodajam drogo…Počutil sem se ko kaki kriminalec.

Najbolj pa se bojim injekcijskih igel. Fuj!

PS: Aja lep pozdrav po dolgem času.

Uh … igle … ne mi niti pravit … Kar tresla sem se pred vrati tiste sobice, ko smo čakali v vrsti … Pol pridem not, se vsedem in reče sestra: “Glih malo bo zabolelo.” Tam me je že skoraj primla panika … sem se sam stran obrlna in si mislila: “Ma naredi kar hočeš!” In pol je teklo … teklo … teklo … teklo … sej sem mislila, da mi bo vzela vso kri ki jo imam v telesu (cele tri stekleničke mi je pobrala) :))))) … in pol … uf … konc … :))))))

Glede vprašanj pa … joj joj … dohtarca se je lotila in jih ni blo konca … od tega katere bolezni sem prebolela do tega katere bolezni so preboleli moji bližnji sorodniki in še polno stvari o katerih se mi ne sanja … :)))))))) … He he …

Lp, Bgv

Aja … pa enega veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikega cmokca v pozdrav … :-**************** …

Kod si se potikal toliko časa?

LP, Bgv

Sej sem tu samo časa mam bolj malo…

Veš, nekaj ti bom povedal. V osnovni pa srednji sem mel te preglede rad (najprej so ble itak deklice na vrsti, fantje pa smo skozi rolete špegali:-))), zdaj pa se bojim. Nekaj let nazaj so sinu od mamine znanke na nekem pregledu ugotovili, da ima levkemijo. In eno leto kasneje je umrl. jaz ga sicer nisem poznam, ampak me je strašno pretreslo, ker je bil toliko star kot jaz. In sedaj me je evdno strah, da bodo meni našli kaj takega…Eh.

Ja … sej to je res klinc … Jaz tudi ravno ne maram pregledov in vsega tega sranja … Pa tudi če bi kdaj morala iti na pregled (miško me že dve leti pumpa, da nej grem na en splošen pregled) … mi nekako ne diši … Tudi jaz se namreč bojim, da bojo kaj ugotovili in pol je @!#$ … :(((

Mah … sicer pa … po drugi strani … Bolje da ugotovijo prej, ko je še čas, kot pa potem, ko je že prepozno za kaj poštimat. Jaz vidim sedaj to pri moji tašči … ima ene štiri kar hude bolezni in je sedaj v bolnici na preiskavah … in čeprav je težko tako njej kot vsem nam … kar je treba je treba … Bodo naredili analize in ugotovili, kako zadeve popravit. Kot pri mehaniku. :)))

Lp, Bgv

Dohtarji so face na nek način. Precej manj maram zobarje..BZZZZ, pa karies levo, pa sekundarni karies desno spodaj…Fuj!

So pa seveda zatežena ta vprašanja. Ko me sprašujejo po otroških boleznih, si vedno mislim..pa kaj @!#$ me to sprašuješ, poglej v kartoteko, to kar sem lani povedal, verjetno tud za letos velja..

:))))))))))))))) He he … no ja … pa sej konec koncev opravljajo samo svoje delo … :)))

Sicer pa … ko jih bomo resnično rabili, jih bomo imeli pa še kako radi, a ne? No … upa, da jih ne bomo … :)))

Lp, Bgv

Aha, sicer pa se itak moram naročit. K zobarju namreč, že več ko leto nisem bil.

Uh … jst se sploh ne spomnem, kdaj sem bila v zadnje pri zobarju … :))))) … JA ja … zgleda, da bom mogla tut jst jih it malo poždrocat … da pogledajo kaj zaeno žalost imam v ustih … :))))))

Lp, Bgv

Meni je rekel, da naj se enkrat na pol leta oglasim.

Do 15 leta sem imel super zobe, nobene lukne…pol pa se je začelo. In zdaj vsako leto najde vsaj eno…

Eh … jst bi najrajši vidla, da mi spulijo vse ven, pa si dam ta umetne not … in pol maš mir … tko … :)))))

Zdej pa … pa boli modrostni … pa boli če je premrzlo … pa prevroče … pa presladko … Pa klinc jih gleda še zobe!

:))))

LP, Bgv

Aja..še to. Ko smo že bli pri iglah. razmišljal sem, da bi šel med krvodajalce. In da bi pol redno daroval kri…zakaj pa ne, da vsaj nekaj dobrega nardiš. Sej se bom prijavil, če bom premagal ta kurčev strah pred iglami.

Ehm … ko sem bila v Ljubljani sem tudi jaz razmišljala o tem, da bi darovala kri … še posebej zato, ker imam baje zelo redko in iskano kri (ne me vprašat katero … sam naša mati tako pravi) :)))) …

Samo … kaj ko imam ta klinčev strah pred iglo … pa še … Leta nazaj sem bila v bolnici in so me dali na infuzijo … in sem bila mislim da dva dni na infuziji … Ko so mi končno osvobodili roko, mi je žila tako zatekla, da nisem mogla skrčit roke … Ne ne … se ne grem več jst takih zadev … Ne hvala …

:))

Lp, Bgv

Eno mogoče neumestno vprašanje..Je v Novi Gorici bolnica? Res ne vem..

New Report

Close