Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ojlaaaa … :)))

Ojlaaaa … :)))

V Novi Gorici ne … je pa v Šempetru pri Gorici … 7 km ven iz Gorice … :))))) (ali tam nekje okrog)

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

No, pa tam nekje. Sej to je isto:-)))

:)))) Tako ja …

Sicer pa … evo ti spletni naslov … :))) … sej vem, da te ne zanima … ampak vseeno … :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Tenkju:-)))

Ej, ko bom imel kakšno pametno sliko svoje malenkosti, jo rec skeniram in ti pošljem na mejl.

Hvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala! :))))))))))))) Ti kar, ti kar … že nestrpno čakam … :))))))))) ;)))

Lp, Bgv

A hočeš nago al oblečeno??:-))))))

A hočeš nago al oblečeno??:-))))))

(tja dol sem po pomoti prilepil)

Ehm … he he … a rabiš spraševat? :)))))))))))))) …

Lp, Bgv

Se pravi oblečeno:-)))))))))

Ehm … hm … mmmhmmm … ma … ne vem, no … jst bi raje … no … ma uno … sej veš … :))))) …

… ta slečeno, noooo!!! :)))))))))))

Lp, Bgv

Hm..no..hm…khm:-)))))

Nč … khm … Slikco poslat! :))))))

Lp, Bgv

Se vidi da si mela zdravniškega, še zdaj ti grejo samo nageci po glavi:-))))

Bom še razmislil:-))))

:(((( … pa nisem nobenga nageca vidla tam …

… sam zdej mi je pa Since zbudil lušte … :)))))))))))))) ;))))

Lp, Bgv

A nisi?? Vas niso dali skup s hantki not?? O ti gldi gldi….:-)))))

Gldi gldi, ja … :((((((((( … pa en tak fajn tipo je bil tam … :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( … smlk … smlk …

Lp, Bgv

Pojdi kdaj v savno. Tam boš vidla dost nagih hantkov:-)))

Hm … tu pri nas v savno hodijo samo stari zavaljeni Italijani … pa … glih ne bi rada bruhala, hvala … :)))))

Lp, Bgv

heheheheh zakaj nisem jaz zdravnok hehehhe

/

Se strinjam … :)))) … zakaj nisi ti zdravnik??? … bi vsekakor bolj uživala na zdravniškem pregledu … :))))) ;))))) he he …

Lp, Bgv

ja ja vso bi te pregledu hahaha,vse luknje in luknjice

/

Hm … hm … hm ..

… marš študirat medicino!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

:-))))))

Veš kako si jaz to predstavljam..

Sej mogoče kateri gre za zdravnika, da bi lahko gledal nage ženske. Ampak veš…Ko se tolče skozi vse te bukve, pa praksa v bolnici…marsikaj vidiš (imam prijatelja, ki študira medicino)..ko da vse to skoz, mu je po moje, ko kočno postane zdravnik, čisto vseeno. Mlada ali stara, lepa ali grda, vse so mu iste. Kos golega telesa pač.

ja očitnoojo bom res mogu:)))))

/

Ma ja, no … Verjetno da na začetku, ko pride kaka mlada in “polna” ženskica in se mu kaže v tangicah in mini modrčku, ni glih ravnodušen … ampak ko jih da skozi kakih 1000 … pol mu je pa res počasi že vse glih … :))))))

Lp, Bgv

New Report

Close