Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ojlaaaa … :)))

Ojlaaaa … :)))

:))))))))) ja ja hehehehhe vrmo mi kaj je to

/

Jap … ti ne preostane drugega .. :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja v začetku mu je res malo bolj nerodno. Bolj kot ženskam, vsekakor…Ko pa se navadi pa…mala malca.

ja res ne .ma grem prec:)))

/

Nerodno mu verjetno res ni več … sam z veseljem pa verjetno še vedno pogleda, a? :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:))))))))))))) … tako .. priden … :)))) … sam to mej u glavi, da čez tri leta bom mogla spet na zdravniški … :)) … pa upam, da boš namesto tiste tečne dohtarce … ti … :)))))))))))))) ;))))))

Lp, Bgv

ja ja vsekakor jo bom kr zamenja sam da te prgledam

/

Hm, mogoče pa res:-))))

Vsake tri leta vas registrirajo??:-))))

:)))))))) Sam preden začneš bom zahtevala diplomo … :))))) ;))) …

Lp, Bgv

JA … vsake tri leta … nov zakon … :)))) Jebat ga … če ga ne bomo upoštevali mi … kdo ga bo? :))))))

Lp, Bgv

Nov zakon poznam. kako pa je blo po prejšnjem?

pa če ti slučajno kaj najdejo. A te iz službe vržejo??

Ehm … … … pa kaj ti jaz vem … :))) … jaz sem računalničar … :))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Hehehe..tud prav:-))

Sem se spomnil..Moja mama je mela 2 leti nazaj prvič odkar hodi v službo in tega je že ers lep cajt, zdravniškega. Zgledalo je tako, da jih je firma poslala tja, kjer je bilo to najceneje. Šli so vsi naenkrat, od navadnih delavcev, do direktorja. tam so jim vzeli kri, izpolnili so neke obrazce in “pregled” je bil končan:-)))

:))))))))))))))) Uh … sej jst bi tudi tko … Namesto tega so nam pregledali vse … in sem tičala tam na kliniki od 7h pa do 11h … tešča… :((((

Na koncu pregleda sem bla tko lačna, da bi lahko pojedla celega vola … :))))

Lp, Bgv

Bogica ((((((

Anede … kok me matrajo … gldi gldi … :((((((

Lp, Bgv

Ko bi vsaj kak mlad lušten zdravnik bil, a?? In bi rekel s svojim šarmantnim glasom. Slečite se prosim…Ti pa čisto zmedena,ne bi vedela kje s ete glava drži:-))))

Oh … bi vedla bi vedla kje se me glava drži … in pri priči bi šle oblekce dol z mene … Pa po navadi se za pregled slečeš v spodnje perilo … sam če bi bil ta dohtarček vreden greha … mislim, da bi leteli še tisti dve mini cunjici … :)))))) ;)))))))))))))

He he … Bgv se ne da tako hitro zmest … :)))))))))) ;))))

Lp, Bgv

Jebeš spodnje perilo….Če bi bil namesto zdravnika jaz v ordinaciji, bi Bgv lepo vs edala dol, pa takoj bi opravili še “ginekološki pregled”, pa še česa bi se spomnil:-))))

:))))))))))))))))))))) Hm … pa mamografijo … :)))) … pregled dojk … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) … he he he …

Lp, Bgv

Ja ročno mamografijo:-))))))

Ohooo .. ja ja … to bi pa bil … vsestranski pregled … :)))) … verjamem, da tudi zelo natančen … :))))))))))))))

Lp, Bgv

Ja, iz čisto praktičnih razlogov.

Ko smo že pri mamografiji (to se zdaj ne zafrkavam, ampak resno pišem). zadnjič sme gledal neko ameriško oddajo, kje rje zdravnica razlagala, da za mlade ženske (mlajše od 40 nekje) mamografija nima smisla.Zdaj zakaj…Nisem si vsega zapomnil, bistvo je, da pri mladih z mamografijo ne morejo odkriti rakastih tvorb, ker je celo tkivo videti isto kot rakaste tvorbe. na videz ni razlike. Zato mlade ženske pregledajo drugače, npr z ultrazvokom.

Čisto mogoče … nisem se prav veliko posvečala temu problemu … Sicer pa, baje da najlepše ugotoviš rakaste tvorbe z otipavanjem … Pač imaš določene točke, ki naj bi si jih ženska najmanj enkrat mesečno otipala … in če se začuti bulica … se gre pogledat kaj je …

:((( … Jaz žal nisem tako pridna … Tako sem se otipala samo enkrat … in še to takoj po sistematskem pregledu v srednji šoli, ko smo dobili tiste brošurce, kako se to dela … :)))))

Lp, Bgv

New Report

Close