Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ojlaaaa … :)))

Ojlaaaa … :)))

Mi nismo dobili brošuric, nam so film pokazali:-))))

še zdaj se spomnim, cel film je bil, kazalo je pa vse živo, tudi pregled pri ginekologu.Puncam pa so posebaj zabičali, da se morajo vsak dan pregledovat.

Ma ja … film, brošura … kar neki … Katera pa se bo otipavala vsak dan … Pha … Nobene take ne poznam …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ampak je pa za to pri nas dobro poskrbljeno, to moraš priznat. Vsaj povedo ti, te opozorijo…Mi smo v srednji meli res zelo vredu zdravnico, vse si lahko vprašal, kar te je zanimalo. Ampak ponavadi nas je bolj malo zanimalo..

Ja … to je res … vsaj mislim, no … Hvalabogu do sedaj še nisem mela nobene take velike frke z zdravjem .. tako da … (moram potrkat na les) … sam … Jst vem, da imam zakon dohtarco … in če je karkoli narobe te da takoj na take in druge preiskave pa to in ono … tako da … se prepriča, da je vse v redu …

Vsaj to … Sej konec koncev jih mastno plačujemo … :(((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

To je zdaj čist off topic..

Od mamine znanke hčerka, Mariborčanka, hodi pri vas v gimnazijo, v NG:-))) menda ima edino NG v Sloveniji umetniško gimnazijo, pa nek posebni oddelek, gledališko-igralski..

Ja … ta gimnazija je zdej čisto na novo … eno ali dve leti sedaj deluje … :)))

Mislim, da na njej poučuje moj bivši profesor slovenščine … sam nisem pa ziher … Štrancar …Dej jo vpraši če jo uči … :)))))
S tem prfoksom sva si bla precej blizu …

Lp, Bgv

hahahahahaha je na steni hahahaa:)))))))))

crtice hahahaha

/

New Report

Close