ojojojojoj!
From Dusk till Dawn ( tu so ljudje množično zapuščali dvorano), Bolj ali manj vsi Tarantinovi filmi, Mr. Magoo, Hot Shots in razne bolane komedije, variante na Sleepless in Seattle in You’ve got mail, American Pie in večina butastih ameriških najstniških komedij in grozljivk, Vem kaj ste zakrivili prejšnje poletje II., Urban legends I. in II., Petek 13 od 3.dela na prej, Mora v ulici brestov od 2. dela naprej, Poltergeist III., Superman IV. (res total brezveze), Batman in Robin (bolj smotanega filma še nisem gledal), Highlander II. (po moje najslabše nadaljevanje kateregakoli filma), Mumija oba dela itak, pa Dudley Do-Right in George iz Đungle (to sta pa dva pojma za skorpucalo od filma 😉 Načeloma razni kloni, nadaljevanja in variacije na kultne filme…
Ko sem gledala podelitev oskarjev, sem bila presenečena da je Adrien Brody prekosil Jacka Nicholsona in dobil oskarja. A to je bilo samo dokler si nisem ogleda Jacka in film Mr. Schmidt. Dolgočasno. Neskončno brezvezen pa je tudi film HEIST – Dany de Vito…Dvakrat zraven zaspala. Pa še……………….naprej..
Ampak okusi so različni. Meni osebno je Titanik všeč, sem ga gledala najmanj 5-krat.Še večkrat pa sinova.
Presenetil pa me je film Zelena milja. Pričakovala sem razvlečeno dramo, a čeprav traja se mi zdi, da skoraj tri ure ga bom sigurno gledala še enkrat. Do gledanja..
No pol pa itak bolje, da nisem gledal trojke in štirke – čisto vse so pokvarili s to dvojko. Kao, da sta MacCleod in Ramirez bitja iz drugega planeta????? Mislim, kar nekaj čisto izven koncepta….Res tipičen primer čiste exploatacije :// Pa meni je bila tudi serija bedarija…
Da ne omenjam, kako je bil original ful boljši. Koreografija mečevanja, solidni efekti, razkošna kostumografija, prehajanja iz enega v drugo obdobje in kot krona vsega bombastična glasba Queen-ov. Uhhhh, si ga bo treba spet pogledat 🙂
THERE CAN BE ONLY ONE!
IT’S A KIND OF MAGIC
😉
Aja, še nekaj. Bitja z drugega planeta niso še nič za Highlanderja, v četrtem delu je zraven Connorja še televizijski highlander, Duncan, in na koncu dejansko uspejo ubiti Connorja in Duncan ostane edini. Vse skupaj je pa na grozljivem nivoju, res ne morem verjeti, da je Christopher Lambert sploh pristal na tako zanič scenarij…
Ma ja, sem gledal nekaj časa pa sem se spraševal, kaj za hudiča je to?? To naj bi bil kao uvodni film k TV-seriji. Čist mim!!! Glede Cristopheja Lamberta. Men je on dober igralec, ampak zadnje cajte ali se oprime res vsake @!#$ vloge ker mu gre tako za nohte ali pa nima sreče pri izbiri vlog?? Kje so cajti Highlanderja, Subwaya, Greystoke-a, Knight moves….Zdaj pa ga serje s takimi vlogami kot npr. Beowulf, Nirvana pa Resurrection (ta je res taka vodena in predvidljiva kriminalka – slab klon 7edem :((…
Ej si gledal-a slučajno The Crow – Brandon Lee. Potem so pa to ubogo vrano čisto zbanalizirali z drugim delom in poskusom uveljavitve serije….Na srečo, zame je en in edini Crow Brandon Lee. Film je cel tak mračen, turoben, gotski in skrivnosten – pravi grunge noir :))
Ja, Lambert res nima sreče z izbiro filmov zadnje čase. Pa še stara se in ni ravno hudo kredibilen v akcijskih vlogah. 😉 Beowulf je na začetku še izgledal, kot da bo morda okej, ampak je druga polovica filma bolj ali manj zgrešena.
Se pa totalno strinjam glede The Crow, prvi film je super, ostalo pa itak samo še ignoriram.
In btw, i’m a girl. 🙂