Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OK … kje smo zdej?

OK … kje smo zdej?

Zdej me en cajt ni blo v pisarni … tko, da sem rahlo nit zgubila … … Alora …

Mislim, da trenutno velja … danes zvečer ob 19h na Dolgi Njivi … Ima kdo kaj proti???? :)))))

Pippo berem, da se je rahlo rep med nožice dal … he he he … Pa sej ti bomo sam obseg pasu zmerle noooooooo … … … za začetek … … Pol pa že ko mamo meter v rokah … … … … ..

.. …

… ehm … ja no … … … … hi hi …

KEJ ZDEJ??????? KJE JE HELY … KJE JE SPREVRŽKO … KJE JE NIKI … PA MARIJA … … … … ORKA EVA … DA SE ZMENIMO ZA ŽUR!!!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hely se je ustrašla.
SP je umrl med sexom.
Niki ne ve za pot.
Marija ima raztgano majco.

Strela…..pippo….dve pa bova že obvladala dej…ne ustraš se še ti !!!!

Če ne bom ju imel sam na grbi….ena bo v bundi….drugo moram na bušija pazit :((((((((((

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Samo kej bom jst brez tebe…Ti prideš šele ksno!

Do takrat pa….

Mene neki upravičeno stiska….

Ma to urico ko boš sam še ne bojo tako zagrete….notri v Soči jih imej spravljene, da se ohladijo, če bo prehudo :))))))))))))

Sej niso birce….

Se bom potrudu, da bodo ob tvojem prihodu postavljene u špalir….

Pokorno javljam,da sem glih kar s pojstle padu.Kje gori?
😉

?????????????? Glih kar?????????????????? Pa kaj je kaj narobe??? Si bolan? Si pijan? Si … kaj si??????????????????

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Tega ga je pa ful dobro obdelala…..

Sej si naredu rekord v nejavljanju! BRAVO…..

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Polkovnik….a ste tolk časa fukal al kaj ?

Seveda….Cel večer in celo jutro…..porkamadona, če to ni rekord….

Ma samu de je živ, dej :)))))

Čaki malo…so lih zdej povedli na radiju, da so danes ponoči evakuirali celo četrt v Bcu, zaradi močnega potresnega sunka…Pa nevem niti od kje se je prej javu….Zdej mora bit kje u šotoru,,,

Potres je bil od njega po moje :))))))))))

Poseksan do kraja!Crazy night!
:-)))))))))))))))))))))))))))))

Ene parkrat pa res….ampak sam ponoč….;-)))

He he … Sprevržko … pol sva že v dveh, srce … ;)))) :))))))))

Lp, Bgv

Tebi sploh ni treba pisat o tem….jest,kr bolj redko…si pa jemljem pravico celmu svetu to trobit…;-)

:(((( Pa sej ne sexam vsaki dan … :((((

Sicer pa … he he … … … včeraj sem mu vrnila milo za drago … Če sem zadnjič jaz jokala, da ne morem več … hi hi … je včeraj on … :)))))))))))

lp, Bgv

Boš zvečer to povedala bolj nazorno,kako je blu!Se lahko še kej naučimo….;-)

:))))))))))))))))) Ja ja … prav gvišno … Mislim, da boš bolj ti razlagal, kako je bilo szi ženo, da te je pripravila do tega, da si obležal do 12h … :)))))

Lp, Bgv

Neč ni še povedu kej je z njo !!!!

Uh … verjetno, da še vedno spi … je kar dopust za danes vzela po mojem … … … :)))

Lp, Bgv

Ma to je še v redu.

Pole ku je človk pred penzijo, žena vzame dopust, ko jo pokličeš, da stoji !!

:)))))))))))))))))))))) He he … pazi da ti ne prileti kaj v glavo tam iz Bovškega konca … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close