Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ok, vse kar je prav

ok, vse kar je prav

Smo preživeli razne solne kristalne lučke. Smo preživeli vse čudežne kristale, ki dajejo moč, zdravje… Smo preživeli vse ionizatorje. Vse magnetne uhane, prstane… Tudi križ reke Jordan. Ok.

Zataknilo se je pri perilu moči, ker mi še danes ni jasno, zakaj bi se zaradi belih bombažnih zoknov, ki jih v trgovini kupim po 1000 sit (za 5-10 parov) in imajo sicer res da čuden ROZA in turkizen našitek (zamislite moškega v belih zoknih z roza našitkom… pa ne diram ga ni štapičem!), moje življenje popolnoma spremenilo na boljše: bila bi zdrava, vesela in lepe pesmi pela 😉 :))). Aja: niso samo zokni, so še spodnje majice, hlačke… Vse belo in s takim lepim (??) roza-turkiznim našitkom. Pa ok. Človek pač z glavo dvakrat skomigne, si misli svoje in preklopi kanal ali pa iz reklame naredi avionček.

Ampak, da mi pa zdaj že poskušajo prodati (pazi to!) INFORMIRANE KROŽNIKE, ki “izboljšajo hrano, ker OŽIVIJO vodo v njej”….. Tu pa tudi meni vsi releji in vse elektronke pregorijo… Ojojoj…. Aja: na sliki so narisani trije beli krožniki z nekimi malimi zelenimi krogeci in zelenim robom – cena poleg piše (ne piše za koliko krožnikov) pa je… slabih 5 jurjev. Pa da ne bo kdo mislil: sploh ne delam reklame!! Samo zgražam se, kaj vse se dandanes v resnih trgovinah lahko prodaja… Kam bomo še prišli?

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Do točke,ko bo lahko vsak vsakega nategnu!!!!!
In to bo seksomunizem!
;-)))

miškolinka, kva dugaja?

;)))))

:)))))))))))) Si bom to zapomnila, ko čez 50 let ne bodo več vedeli, kako režim poimenovat in bodo predloge iskali 😉 :))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ah, z reklamami me jezijo 😉 :))))

informirane??
??? ???
;)))

send $

ja ja miši…………ampak tole novotarije so samo zaradi vas babnc izumili, …….

a ni bilo včasih bolj enostavno…..vse na rokco……pa je šlo….hihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

Nemara,da ne bo držalo?To smo moški izumili,da imamo po vsem,kaar nardimo doma…it še cajt k Martinam!
;-))))

a ne ves..da bi se svoje gate prodal..ce bi jih kdo kupu..jaz se vsemu temu sam smejim..in si recem..ce so ljudje tko neumni..da vsemu temu sranju verjamejo..ja okej..pol naj pa kupujejo kva cmo..;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close