OK … zdej mi pa povejte …
.. če to ni naravnost katastrofalno!!!!!!
Moja sestra je štiri leta starejša od mene … in vsi pravijo, da zgledam starejša jaz … oz. če naju ne poznajo so prepričani da sem jaz starejša sestra (že sam po tem bi mogli vedet, da sem mlajša, ker sem enih 20 cm manjša od nje) :((((( ..
… pol pa še pika na i … Zadnjič me je en znanec od mojga očeta zamenjal za njegovo ŽENO!!!!!!! :((((( In kaj je pri tem najbolj zanimivo … da je moj dragi tatko ob tem strašansko užival in tipu ni povedal, da sem njegova TA MLAJŠA hči … Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
Če ni za znoret, noooo … :(((((((((
Lp, Bgv
:))))))) No ja … sej to, da zgledam par let starejša mi govorijo že od 17 leta dalje … :(((( … sam ta, da me zamenjajo za ženo od mojga tatu … ta je pa nora … :(((((
Ne ne ne … zgleda, da bo treba mal spremenit stil oblačenja … lišpanja … … … nasploh … :))))
… ehm … kako se oblačijo današnje najstnice? :)))))))))))
lp, Bgv
24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaenkrat še vedno 24 … :))))))))))
Ma ja … no … jst sem še vedno najstnica po srcu … (hahahaha … sanja svinja kukuruz … ) :))))))))))))))
lp, Bgv
Uh … ko bi se dalo … Jooooooojjj!!! Takoj bi bila spet 17 let stara … brez problema … :)))))))))
Sicer … zadnje čase se tudi počutim tako, kot bi jih imela šele 17 … :((((((
Danes me že fejst zvija v želodcu … v pričakovanju … jutrišnjega večera … :(((((((((((
Lp, Bgv
Jah Bugni…kaj pa naj jaz rečem, ko so me na eni družinski večerji neki daljni sorodniki spraševali, ali sem od svoje babice zet (se pravi mož od moje tete, ki je stara 42 let).
da ne govorim o tem, da me pri mojih 23 letih 16 letnice naslavljajo z “gospod”. da bolijo ušesa…Kar prijetno se potem počutim, ko pridem v kakšno trendovsko trgovino, in me prodajalci tikajo.
:)))))))))))))))))))))))) He he … no pol sva na istem … :)))))))))
He he … še eno fajn anekdoto na ta račun imam … Par let nazaj sva šle z mamo nakupovat kopalke in ta čas, ko jih ona merila sem šla jaz ven na en cigaret … Mati me pokliče, če jo pridem pogledat in ker je nisem slišala pride trgovka ven in pravi: “Vaša PRIJATELJICA vaš kliče!!!!”
:(((((((((((((((((( Nos do tal!!!! :((((( Groza .. :(((((
Pa pismo ej … sej ne zgledam tok stara … !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lp, Bgv
Jaz dejansko več ne bi mogel nobenega nahecat, da sem star 18 let. Prej bi mi verjeli, da sem 30. Zadnjič sva šla z mamo na kosilo, ona si je zraven naročila malo pivo, jaz pa sok. In potem pride natakarica in jer kar samodejno postavila pir pred mene, sok pa pred mamo…
So tudi že mislili, da sem jaz od moje mame frajer, ampak to je že druga zgodba..
No … pir so postavli pred tebe zato ker si moški … :)))) ;)))) … he he he …
Mah ja … sej jst bi si lahko še vedno naredila dve kitki … pa trak v lase … pa kako otroško kiklco in lakaste čevelce … pa bi lahko rekla, da sem 10 let stara … :)))) … in mogoče bi mi celo verjeli … :))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
JA ja … sej bom gledala kaj bom delala … :)))))))
Me kar mika, da bi tisti tvoj aspirin sprobala … :)))))))))))))))))))))) … he he he …
Mah … sej bomo vidli kako bo … Zdej ga nisem videla ceeeeeeeeeeeele tri tedne … pa me je mogoče že pozabu … :)))) ;)))
Lp, Bgv