Okay – oopsi čistila
Berem zapis na oopsi.si glede tega, da sta bila naivna in da zdaj rešujeta težave za nazaj …. Na fb pa med komentarji, da bi naj počilo pri čistilih okay – oopsi. Čistila jaz redno kupujem, ker so res super in sem jih začela kupovati, ker so bila na oopsi tako zelo reklamirana. Zdaj pa vidim, da na novih embalažah ne piše več oopsi, ampak samo okay.
Babji firbec pač
Jaz resno ne morem verjet da odrasle ženske to berete, popate srčke in pišete take gluposti da ne veš ali bi jokal ali se smejal. Sem šla prav preverit na FB in sedaj pišete da nihče ni vedel za čistila pred njima? Vi to resno? Jaz tam kupujem že leta, pa nikoli nisem teh dveh spremljala. V bistvu iz principa nisem kupilanič kar je imelo njuno ime gor popnjeno. Čistila niso njuna, samo ime so poplni gor. Za trženje pač. Ni da sta ona dva formulacijo, pakungo in vse se zmislila. Itak so ala method kopija. Onadva pa kopirala tuje “influencerje” ki reklamirajo method čistila. Isto kot vse ostalo. Kopije :). Sedaj pa jokata da sta izkoriščena :). “Kariero” sta si postavila na račun kopiranja tujih “influencerjev” in račun naivnih odraslih žensk, ki se jim je mentalni razvoj zaustavil nekje v najstniških letih.