Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Okay X Oopsi set čistil

Okay X Oopsi set čistil

bolj po parfumu oz dišavi za dom. Lepo dišijo

bolj po parfumu oz dišavi za dom. Lepo dišijo
[/quote]

Aha. Ok, hvala. No meni ravno to ni všeč. Imam raje et. olja.

Točno iste aktivne sestavine v svojih čistilih uporablja tudi Henkel, vključno s parfumi (in ne si delat iluzij, vonj po eteričnih oljih je prav tako samo sintetičen parfum, ne nekaj naravnega).
Glede na to, na kaj padate nekateri, našemu planetu ni rešitve.

Najlepš je vonj po kloru.

Si vis pacem, para bellum.

Henkel pa ta čistila Oopsi po vonju sploh ne moreš primerjat! Henkel meni ogabno smrdi, kemikalije voham, tistega henkel za parket sploh uporabljat ne smem, dobim po vonju zelo močno migreno. Tako da tukaj se ne strinjam s tabo. Zaradi mene ti lahko drek uporabljaš za pucanje, tiste ki kupujemo pa Oopsi, pa pusti pri meru, saj si same plačamo izdelke, ni gre nič iz tvojega žepa

Ko se v enem dnevu pojavi par “zadovoljnih kupcev” neke obskurne zadeve, je jasno, da gre za samopromocijo.

Ta čistil so že kar nekaj čas na trgu, več pucaj pa boš na tekočem 😉

Ta čistil so že kar nekaj čas na trgu, več pucaj pa boš na tekočem 😉
[/quote]

Za pucanje moraš biti seznanjen z vsemi novostmi na trgu precenjenih čistil? Manj beri oopsi, ker so se ti očitno skisali možgani.

Za pucanje moraš biti seznanjen z vsemi novostmi na trgu precenjenih čistil? Manj beri oopsi, ker so se ti očitno skisali možgani.
[/quote]

To sploh nima veze z branjem oopsija. Veš v lj btc imaš trgovino, ne boš verjela šla sem tja v šoping in opazila trgovino s čistili še predno so bila popularna, ja tudi tam se da kupit. Ene ste res polne foušarije. Kaj se potem sploh oglašaš v takih temah, meni so čistila kul, če tebi niso, ti pač niso in ne rabiš zdaj pljuvat okrog. Ravno tako so mi všeč Silanove perlice za perilo, dišijo full.

Jaz bi naročila po pošti, ampak me pri takšnih stvareh moti poštnina, ponavadi okoli 3 eur ne glede na naročilo, oz. za 20, 30 eur zastonj poštnina, ampak toliko čistil naenkrat ne rabim. Če bi bila vsaj realna – glede na težo ki ti jo račuanjo na pošti. Tako da predlagam kakšno akcijo, cel teden zastonj poštnina ali kaj podobnega, pa bo več naročil.

kako patetična samopromocija….

Tako kozmetiko kot čistila kupujem vedno eno in isto in sploh ne gledam drugega, ne preizkušam ničesar novega.
Sestavine so pa iste kot v vseh čistilih, če dišijo, dišijo zaradi mogoče malo manj smrdeče kemije, ne pa zaradi manj kemije ali zaradi neoporečnih snovi. Ja, poseganje po dragih nepreizkušenih izdelkih, ko za trikrat nižjo ceno dobiš isto sranje, kaže na oprane možgane.

Če samo dam primerjavo, čistilo pronto za tla v mercatorju cena 4,19€, okay čistilo za tla cena 4,95€. Se pravi sploh ni neke velike razlike v ceni in ene delate iz muhe slona češ kako so draga. Mislim da imate tiste ki pljuvate probleme same s sabo oz ste tisti urški al kar koli že je fouš, nevem ne znam si drugače predstavljat.

Če samo dam primerjavo, čistilo pronto za tla v mercatorju cena 4,19€, okay čistilo za tla cena 4,95€. Se pravi sploh ni neke velike razlike v ceni in ene delate iz muhe slona češ kako so draga. Mislim da imate tiste ki pljuvate probleme same s sabo oz ste tisti urški al kar koli že je fouš, nevem ne znam si drugače predstavljat.
[/quote]

Nisem ti jaz kriva za pomanjkanje domišljije.

Urškinega čistila je pol litra, pronta pa tri četrt. Pet evrov za pol litra čistila, ste zmešane? Tudi fensi eko bio čistila so cenejša od kemične oopsijeve navlake.

Nisem ti jaz kriva za pomanjkanje domišljije.

Urškinega čistila je pol litra, pronta pa tri četrt. Pet evrov za pol litra čistila, ste zmešane? Tudi fensi eko bio čistila so cenejša od kemične oopsijeve navlake.
[/quote]

Ja, ampak to se razredči. Dam malo čistila + vodo, stekleničko imam za pa mesecev.. Saj pravim ti imaš neke probleme z urško, nekaj ti gre grozno v nos, če ne ne bi tu piz*ak*la… če bi ta čistila prodajala kučanova štefka, bi jih z veseljem kupila, ker so mi super

Tako globoko si ze padla ursika, da si na monu reklamo delas za cistila, ki so cisto povprecje pa se draga po vrhu. Okay cistila poznam ze od prej, zdaj ko se je pa opsika zraven spromovirala pa niso zato nic boljsa. Se celo slabse je. Sprice se prej nikoli niso kvarile, zdaj pa je ogromno reklamacij.

[/quote]
Sama ne berem in ne spremljam oopsi (zaradi dolocenih razlogov). Spremljam pa trgovino okay. In vsa cistila in praske narocam pri njih. Potem pa je na trg prisel ta set pa sem si rekla da jih bom poiskusila, potem pa vidim da je od oopsi. Oh. Katastrofa. Ampak sem cistila vseeno kupila zaradi ciscenja da jih sprobam. In morma rect da me zaenkrat presenecajo sploh z njihovo funkcionalnostjo, so pa skoraj primerljivi z ostalimi cenejsimi okay cistili. Okay ima odlicna cistila!!!

Tud jaz sem za natur. Kis in voda, super spuca, nic ne smrdi, pa se ekolosko je.

Meni sicer ni jasno kako je clovek sploh navdusen nad cistili, ampak ok. Sicer oopsija organsko ne prebavljam, me pa zanima ali se je kdo poglobil v sestavo teh cistil? Je kaj bolj naravno kot klasika v trgovinah?

Ja, ampak to se razredči. Dam malo čistila + vodo, stekleničko imam za pa mesecev.. Saj pravim ti imaš neke probleme z urško, nekaj ti gre grozno v nos, če ne ne bi tu piz*ak*la… če bi ta čistila prodajala kučanova štefka, bi jih z veseljem kupila, ker so mi super
[/quote]

Ker ne vem, kdo je ta Urška, ne morem imeti problema z njo.
Mene bolijo vaše oprane glave (to čistilo je tako kot večina čistil na trgu, popolnoma nič boljše, samo neprimerno dražje), ker ne mislim samo na lastno rit. Taka propaganda zaradi podpisa nekih kvazih fejmičev na embalaži samo še poslabšuje obremenjevanje okolja s plastično embalažo in kemikalijami, ker ve kot slepe kure letite kupit vsako nepotrebno sranje, čeprav imate doma prav gotovo še na litre čistil. In to za dvakrat višjo ceno, kot bi bilo treba.
Če pa vam kdo predlaga, da raje kupite boljšo hrano od poceni nehranljivega šodra, takoj vpijete o stroških in ceni.

Vsa čistila na slovenskem trgu morajo biti 98-odstotno bio razgradljiva. In kot je že napisano, ta čistila vsebujejo čisto iste sestavine kot na primer Henklova. Popolnoma nobenih “inovativnih” zadev, niti niso okolju bolj prijazna, prej manj, ker so v manjši embalaži.
So pa neprimerno dražja, to pa.

Tudi jaz sem navdušena. Odlična uporabniška izkušnja, ki jo moram deliti z vami. Z odkritjem Oopsi čistil je čiščenje postalo prava poezija. In to še ni vse. Z njimi lahko odmrznete zaledenelo avtomobilsko šipo, popršie rože za bujnejše cvetenje, varujejo pred klopi in komarji, nekaj kapljic, ki jih dodate v bencinski tank vam drastično zmanjša porabo bencina. Prav tako se je njegov sicer opojni vonj izkazal kot dobra zaščita pred medvedi, zato plastenka Oopsi čistila ne sme manjkati v vašem nahrbtniku, če se odpravljate v gozd. Izjemno učinkovito so se izkazala tui pri vnetju kravjih vimen, a uporabljati je treba le manjše količine in še to v razredčeni obliki. Nekaj sosed mi je omenjalo, da odkar za čiščenje kokošnjakov uporabljajo Oopsi čistila, je tudi nesnost bistveno višja. Izkušnje in nekaj študij kažejo, da so odličen afrodiziak. Klinične raziskave so v teku, a prvi rezultati so navdihujoči. Delujejo pa tudi v kvantnem polju, saj v domove, očiščenimi z Oopsi čistili privabljajo obilje, blaginjo, ljubezen. Sosedovi Franci se je že teden dni po nakupu neprekosljivega kompleta Oopsi čistil nasmehnila sreča v obliki šestice na lotu, Poldki pa je na veselici trikrat pomežiknil sam frontmen Starih Kaveljcov, tisti, ki jo zna urezat frajtonerco in zajodlat, da se sliši čez gore. Zato Oopsi čistila ne smejo manjkati v nobenem slovenskem domu.

Hvala za smeh! :)))))))))))))

Ne gre zgolj zato ker so cistila od oopsi. Sta pac samo sodelovala z okay in pomagala pri proizvedbi teh cistil (nekako je bilo treba prideti do prave formule da cistilo nakoncu opravlja svojo vlogo). Okay ima nasploh odlicna cistila, pa se povsem naravna so. Ce je kaj resnice v tem je dobro za njih za nas in za okolje ampak to seveda vedo le oni.
Je cisto vseeno cigavo je cistilo vazno da cistilo opravi svojo funkcijo tako kot je treba! (Nazalost pa stelex ali ajax tega pri meni ne naredi!). Ta cistila bi kupila pa cetudi bi bil okay x Ana Novak set cistil.
[/quote]

No, bodimo malo realni, oopsija nimata nič znanja, s katerim bi lahko doprinesla k razvoju formule. Onadva pač ponujata oopsi brand za promocijo, pa morda lahko na podlagi izkušenj z lastnim blogom kaj prispevata na področju marketinga in dizajna. S proizvodnjo čistila pa nimata nič.

To niso bio čistila, bio D je ime firme in nima zveze s certifikatom bio, eko in še kakšnim mednarodno priznano oznako, ki kaže na bio izdelek.
In še enkrat, v teh čistilih so iste snovi kot v vseh standardnih čistilih, in ja, oopsijevi so samo prispevali svoje ime za promocijo.

New Report

Close