Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Okay X Oopsi set čistil

Okay X Oopsi set čistil

To je pa že bolj realno. 🙂

Avtorica nikjer ne omenja bio, ampak da lepi disijo. Ne vem kaj zdej ene mesate bio tle not🤔

Avtorica nikjer ne omenja bio, ampak da lepi disijo. Ne vem kaj zdej ene mesate bio tle not🤔
[/quote]

Okay ima nasploh vsa cistila bio (ce so res?) Zato omenja bio. Prav tako okay omenja da je embalaza v katerih so ta cistila bio razgradljiva. Kot pa se nekatere zgrazajo nad to novo dodatno embalazo, ce spremljate okay profil na ig, fb ali fizicno trgovino veste da so steklenice vedno za ponovno uporabo, saj imajo v fizicni trgovini refil koticke. Pa ne samo oopsi cistil, tudi vseh ostalih, ki jih prodajajo.

[/quote]

Zakaj misliš, da se sme odgovarjati samo avtorici? Je to kakšno pravilo na tem forumu? Eni se pa res vtaknete v vsako malenkost, ne da bi prispevali kaj koristnega ali vsaj duhovitega k temi.

Ena od sodelujočih je vprašala, ali so čistila okay kaj bolj naravna kot druga, ker se mi dalo brskati za nazaj in citirati, sem ji pojasnila “na suho” brez citiranja. Imajo pa zavajajoče ime, oznako bio D, da kdo morda res pomisli, da so bio.

Okay ima nasploh vsa cistila bio (ce so res?) Zato omenja bio. Prav tako okay omenja da je embalaza v katerih so ta cistila bio razgradljiva. Kot pa se nekatere zgrazajo nad to novo dodatno embalazo, ce spremljate okay profil na ig, fb ali fizicno trgovino veste da so steklenice vedno za ponovno uporabo, saj imajo v fizicni trgovini refil koticke. Pa ne samo oopsi cistil, tudi vseh ostalih, ki jih prodajajo.
[/quote]

Na embalaži ni oznake bio, ampak samo vegan in da niso testirana na živalih. Bio D je ime firme.
Tudi druga embalaža je primerna za ponovno uporabo, ne samo ta od okay. V plus jim torej lahko štejemo možnost polnjenja embalaže, česar ne ponujajo vse trgovine in znamke. Cena je pa še kljub temu astronomska.

tudi jaz sem decembra padla na marketing in kupila. disijo res lepo, scistijo pa glih tolko ali slabse kot kaka druga cistila. predvsem za kopalnico bom jaz sla sigurno nazaj na kolpasan cistilo. razmascevalec iz tega paketa ni vreden cisto nic, mi je pa res vsec cistilo za steklo – tega pa bom sigurno se vzela.

Na embalaži ni oznake bio, ampak samo vegan in da niso testirana na živalih. Bio D je ime firme.
Tudi druga embalaža je primerna za ponovno uporabo, ne samo ta od okay. V plus jim torej lahko štejemo možnost polnjenja embalaže, česar ne ponujajo vse trgovine in znamke. Cena je pa še kljub temu astronomska.
[/quote]

Sem preverila ceno na okay.si, eno od omenjenih cistil stane slabih 5€, mislim da od tega ne bos propadla no, malo pretiravas. Ko tebe tu berem,sem dobila filing da je cena za cistilo 30+ . Ce ti ni ok, pac se ne vtikaj v debato pa uporabljaj se naprej tisto kar uporabljas. Ene res samo kreg iscete

Sem preverila ceno na okay.si, eno od omenjenih cistil stane slabih 5€, mislim da od tega ne bos propadla no, malo pretiravas. Ko tebe tu berem,sem dobila filing da je cena za cistilo 30+ . Ce ti ni ok, pac se ne vtikaj v debato pa uporabljaj se naprej tisto kar uporabljas. Ene res samo kreg iscete
[/quote]

…če očisti kot dexal, ki je ene petkrat cenejši. Saj zgoraj pravite da so vsa čistila vse en isti pes…

Torej kot ste nekatere že ugotovile gre za kopijo čistil, ki jih prodajajo v Sparu pod znamko Nana, ki so več kot polovico cenejša. Samo v vednost punce.

Torej, na dan so prišli tudi “parfumčki”. Meni dišijo enako kot čistila… ampak z njimi se da “polikati” zmečkana oblačila. Posprejaš in zaveda ni več pomečkana. Je katera poskusila?

To je ena bebava reklama za oopsi. Kdor čisti si kupila čistilo v trgovini,ko potrebuje. In ja, z alkoholnim kisom in sodi bikarbono se scisti boljše in bolj ekološko kot s temu oopsi artikli. To pa ja vsak ve. Tudi na podobnih forumih imaš debate. Pa srečno in ne delat takšne reklame no…kdo ti bo pa verjel,da si “kupka”

New Report

Close