Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Okej banda…

Okej banda…

jaz grem se mal delat;))..uzivajte..pa se beremo spet enkrat..aneda..haha..ma odrolala se bom iz kletke, ker res lahk se kaj prevec uspicim kle…vsega pa res ne morte zvedet…cauci…pa lubcka ke..k pase in zadane..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

uf…kaneda…kak po sexu paše mal delat…….

pa-pa

se čujeva zvečer…..

leta letijo - iščem stevardeso.....

pase..in pase…aha..se cujeva..ja…kar poklici dragi;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

samo če boš res tisto…kar si napisala….v meilčku…….ti ti

me je kar mal sram…….hehehehehhe

lp

A tud tebi je tisto obljubila!!??
Mater bo hot!
😉

Ej..kjer se prepirata dva..tretji dobicek..beri mene…ima;))..

p.s. Ce recem da grem..delat..se ne pomen da ne morem kle spegat…lahko..zato sam merkita kva spicta kle brez mene…berem vaju..vidim vaju..aha!!;))

škoda,da nisem na domačem PC-ju,pa bi takoj vidla,kdo tebe stalno gleda!!!
;-)))

haha..skoda ja…slika ..slaka..hahaha..pa ga pokaz kle..ce ga lahko..unga k me gleda..hihi…evo saj grem no..sibam..stari..pa uzivaj kle..se naprej..lubcka;))

Tistega dobiš zvečer!!!!!
;-))))

dobiček ima?????

hihihihiih saj te še nisem vse naučil, mala moja…………
dans je bla samo prva lekcija…na havbici…hihihihiihi

uff..mater ste babe hitr zadovlj(e)ne…hehheheheh

pa pa sonči

pol se pa ti ves prepoten budkas..aneda..razi moj..haha;))

New Report

Close