Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek okna in vrata

okna in vrata

Zamenjati moram več oken in vrat. Odločam se med aluminijem in pvc-jem. Kaj je boljše? Tisti, ki jih imate, kako ste zadovoljni? Kaj pa cenovno, kakšna je razlika? Prosim za čimveč informacij.
Hvala

Med alumnijem in PVCjem je aluminij boljša izbira, in temu primerno dražja. Mi smo lani zamenjali, spet smo dali les.

Mi smo jih tudi lani menjali za PVC, aluminij je veliko dražji in meni osebno je grdo. Mi deluje preveč industrijsko , hladno , mrzlo.

Les pa je potrebno vzdrževati, lakirati vsaj vsake 5 let . Ker smo pa leni in imamo veliko oken je bila pa boljša odločitev plastika.

Kot so ti že ostale povedale,je razlika največ v ceni!Je aluminij veliko dražji,pvs meni osebno veliko lepši!Tudi ugodnejši!Nekateri pravijo da les spet prihaja v modo ampak jaz ga nebi vzela za nič na svetu vač!Imael smo okna in vrata lesena resda 20 let ampak je povsod že not pihalo in smo kar veliko olja spustili ven!Zdaj imamo pvc(Nagode Postojna)in smo super zadovoljni!Tudi vrata pvc!
Mislim da se boš morala predvsem sama odločiti koliko si pripravljena dati za okna,predlagam ti pa da daš pocsod rolete,še posebej če imaš strešna okna!Lahko pa daš pvc okna in aluminij rolete!Glede na zdajšnje padavine(točo)bo kar dobrodošlo!

Internorm.
Ni pa prav poceni.

Aluminij ne samo da deluje hladno, ampak tudi je hladen. PVC daje veliko bolj topel občutek, od aluminija pozimi kar mraz “prihaja”.

Če koga zanima priskrbim ugodnega in kvalitetnega ponudnika pvc oken in vrat.

Pišite mi: detector.brk@gmail.com

New Report

Close