okna-mere
primorkras sej ne bom kaj dosti sama čarala. Je pa malo verjetno, da mi bo 20 firm prišlo na dom merit zato, da mi naredijo prvi info izračun.
Malo gledam po internetu, da dobim idejo. Med tistimi, ki mi bojo odgovarjali bom pa potem naročila meritve in predračun.
:)))
kaj okna, ki so nestandardnih mer so potem tudi precej dražja?
hvala:)))
ZA informativni izračun izmeri sama (cm gor ali dol pri tem ni pomemben) – itak te zanima samo primerjava cen.
Ko boš pa izbrala izvajalca, pa naj vsekakor pride sam izmerit. Itak je to običajno v ceni oken (ti tega ne zaračunajo posebej) – če se kaj zmoti, bo njegova napaka (in strošek) in ne tvoja.
Naredi tako, da pokličeš enega, ki ti okna premeri, za naslednje predračune uporabi kar meritve prvega. Le zakaj bi ti vsak posebej hodil merit, saj se mere ne spremenijo…drugače pa lahko približno izmeriš, pa tudi ne more biti 1000€ razlike pri predračunu. saj moraš vedno pri predračunu predvidevati še kakšno malenkost zraven.
Re: okna-mere
Napisal: tkotoje
Datum: 28.08.2008 23:20
Ja, okna so nestandarda, ti jim poveš natančne mere, oni pa ti okna naredijo po meri. Žal oken ne moreš kar kupiti v trgovini in jih odpeljati domov.v.
To pa ni res!!! Če imaš novogradnjo, lahko čisto komot greš v trgovino pa kupiš. Pa tudi drugače, samo pa imaš potem nekaj več dela…..