Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Okolica Domžal – 2ss za adaptacijo prodam na obroke!!

Okolica Domžal – 2ss za adaptacijo prodam na obroke!!

Prodam del hiše za predelavo v 2sobno stanovanje, lahko na obroke po 400 do 500eur na mesec, cena okrog 50000eur. Priložnost za tiste, ki ne dobite kredita! Etažna lastnina. Če koga zanima naj mi piše na [email protected]

Cena pada?

Če bi bila zadeva v Ljubljani, bi bila osebno takoj za. Tudi če cene nepremičnin padajo, ti tukaj kot je že avtor omenil, odpadejo stroški kredita, ki pa so seveda tudi enormni.

Tisti, ki plačujete najem in s tem mečete denar skozi okno imate možnost, da pridete do lastne strehe nad glavo na takšen način kot ga ponujam. Najem z odkupom.

Moja etaža ima 86m2 ntp, 60m2 je prostora namenjenega bivanju, možnost 2,5ss, ostalo je garaža s kletjo. Vse je pravno urejeno, etažirano, brez bremen, pridobljen je ločen priključek elektrike. Vložek za predelavo/adaptacijo je cca. 13000eur odvisno od vaše zahtevnosti, sedaj so prostori v prvotnem stanju brez izolacije in ogrevanja je pa notri voda in elektrika, kopalnica. Torej potrebujete za začetek privarčevan denar, da plačate aro in da si stanovanje uredite. Možen je dogovor, da plačujete obroke tudi več kot pet let, če so obroki višji, recimo po 500eur ali več. Morate pa vedeti, da če se ne držite pogodbe, ne plačate dveh zaporednih obrokov, ne odkupite stanovanja v dogovorjenem roku, se seveda bivanje šteje kot najem, ara vam zapade, vlaganja se ne vračajo, vi pa se morate izseliti. Zato je ta ponudba za resnega kupca.

Kar izračunajte si koliko obresti in stroškov kredita bi plačali banki pa še za lastno udeležbo morate imeti privarčevano, da kupite z bančnim kreditom, ki ga mladi zaposleni za določen čas sploh ne dobite. Jaz vam praktično ponujam brezobrestni kredit na pet let. Po petih letih pa mlad človek že pride do neke stalne zaposlitve, da mi preostanek lahko poplača s kreditom. Iščem poštenega in mirnega kupca, ki se bo držal pogodbe saj je to v njegovo dobro. Takoj v začetku pa bo tudi vedel za kakšno ceno etažo hiše kupuje. Cena je odvisna od tega koliko časa se bodo plačevali obroki oz. kdaj bo stanovanje v celoti plačano. Seveda pa ima prednost kupec, ki mi plača polovico kupnine takoj, ostalo pa lahko v obrokih.

Toliko še dodatnih informacij, morebitni kupec naj me kontaktira na gmail. Tukaj sem poredko.

Pozdrav vsem, Tinkara
[email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close