Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Okolica Postojna

Okolica Postojna

Pozdravljene. Iščem diskretno najraje vezano damo za večkratna druženja. Sem poročen, urejen, diskreren, visok 185 85 kg športne postave zelenih oči. Če si resna se lahko oglasis na dekiz992@gmail.com pa si tam več poveva.

Lp

Cao mozemo li se naci

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2007, 13.04.2025 ob 12:22

Cao mozemo li se naci

Če bo od tebe zahtevala, da najameš sobo z plačilom s kodi PayPal kartic, potem je to spet oni pacient ki poskuša nategnit naivne moške.

PAZITE SE IN BODITE PREVIDNI JE NAMAZAN Z VSEMI ŽAVBAMI.

Denar potrebuje za alkohol in ko je v abstinenčni krizi, je še posebej agresiven, vsiljiv, aroganten in nesramen.

Ejjj….ti si pa res pacient.A mate prosti izhod,Marko alias Lojze 😁

Dodomir, 13.04.2025 ob 14:44

Ejjj….ti si pa res pacient.A mate prosti izhod,Marko alias Lojze 😁

No vidiš, neumnež, sam si se izdal, da spet ti imaš prste vmes.

Kot sem napovedal, danes su v abstinenčni krizi in boš na vsak način poskušal prit do nekaj denarja, a mislim da ti ne bo uspelo… lahko te pa povabim na eno pivo, da te vsaj malo potolažim. Aja, ne smeš, ker si vzel že preveč tablet, tistih ta hudih. Lahko pa vseeno prideš do gostilne, ti bom dal eno brco v rit, morda bo pomagalo, če pa ne bo, pa tudi prav.

Lojze katere tablete jemlješ?

Franc946, 13.04.2025 ob 16:10

Lojze katere tablete jemlješ?

To ne bi bil relevanten podatek za tebe. Tebi ne pomagajo več nobene, ti ni pomoči. Si poseben pacient, zahojeni in neozdravljivi alkoholik in akutni bolnik v možganih.

Rad bi te spoznal

Franc946, 13.04.2025 ob 16:18

Rad bi te spoznal

Tudi jaz tebe, da vidim kako izgleda človek s kurjimi možgani.

Žal pa ne hodim na obiske v takšne ustanove kot ti trenutno bivaš. Pazim na svoj ugled. Ko pa prideš ven, pa lahko greva na kakšen špricer.

New Report

Close