Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Okužba v Spar Medvode?

Okužba v Spar Medvode?

Zelo verjetna, če bo kakšen kupec okužen. Nakupovalne vozičke ne razkužujejo! Kupci sami vračamo vozičke v vrsto in iste jemljemo novi kupci! Zelo neodgovorno, ker korona se še pojavlja in zaradi take malomarnosti se bo še širila.
Kaj pravite na to?

zakaj pa sploh hodiš bolan v trgovino in ogrožaš poštene ljudi???

Povezani s trgovinami so dejansko ok. Folk caka zunaj, ne se drena notri.
Maske, vse ok.
Blagajnočarke za steklom, vse ok.
Razkuzevanje vozickov in rok, dobrodošlo resno,jaz bi vozičke ze prej, ker so bljak.
Razmik med ljudmi 2 m, zelo dobrodošlo. Ne samp sedaj.

Marsikaj bi nam lahko v navadi ostalo za boljsi obcutek maneverskega prostora.

V teh dvehmesecih me na blagajni nihče ni želel povoziti z vozičkom in sem presečna 🙂

pravim, da so se z spoštovanjem ukrepov povsod preveč sprostili in nas žal vse čaka masaker.

Ne vem no…sem šla tja 4x do zdaj od pričetka tega cirkusa. Res da ne razkužujejo ročajev, lahko pa vseeno vzameš rokavice. Aja, pa še nisem zbolela…

Je pa res da se folk obnaša zelo “opušteno” zadnje cajte.

Pa se pravilno vprašajmo: KOGA ALI ČESA NE RAZKUŽUJEJO?

Odgovor: NAKUPOVALNIH VOZIČKOV!!!

Sedi, cvek.

Zdaj je pa kar naenkrat vse to tako pomembno, drugače je pa nekaterim vseeno ali so v vozičku otroci s čevlji ali pa pes, ali je ročaj vozička prej držal nekdo, ki si po veliki potrebi ni umil rok. Ampak, kot kure, brez pameti, zdaj upoštevajo vse ukrepe, jutri, pa ne bo nič manj “nevarno” in nagravžno, pa bo vse pozabljeno.
Če bi ves čas vzdrževali nek nivo higiene, bi bilo idealno. Ampak, nekateri, celo s strani domačih, veljamo za bolane, ker si veliko umivamo roke, ne hodimo obuti po stanovanju, umijemo vse, kar prinesemo iz trgovine, če je le v pralni embalaži. In, po njihovem, porabimo nenormalno veliko časa za brezvezne stvari.

Ajajajajaja, me to vžge!

v trgovini razkužilo (obvezno) in to narediš samo!

Zdaj je pa kar naenkrat vse to tako pomembno, drugače je pa nekaterim vseeno ali so v vozičku otroci s čevlji ali pa pes, ali je ročaj vozička prej držal nekdo, ki si po veliki potrebi ni umil rok. Ampak, kot kure, brez pameti, zdaj upoštevajo vse ukrepe, jutri, pa ne bo nič manj “nevarno” in nagravžno, pa bo vse pozabljeno.
Če bi ves čas vzdrževali nek nivo higiene, bi bilo idealno. Ampak, nekateri, celo s strani domačih, veljamo za bolane, ker si veliko umivamo roke, ne hodimo obuti po stanovanju, umijemo vse, kar prinesemo iz trgovine, če je le v pralni embalaži. In, po njihovem, porabimo nenormalno veliko časa za brezvezne stvari.

Ajajajajaja, me to vžge!
[/quote]

Pa kaj ti pi*diš? Saj sem napisala da še noben ni umrl ker ne razkužujejo ročajev od vozičkov.

Kaj ta avtorica teme lapa??? Kakšno razkuževanje vozičkov? Že nekaj cajta je predpisano, da se ob vstopu v trgovino razkuži roke, maska (ali ruta/šal pred dihali) je obvezna. S tem, ko so roke razkužene ni treba še vozička špricat, haloooo….

Mercator Prušnikova, Maribor. Razkužilo le na blagajni, ko greš iz trgovine(???). Pri vhodu v trgovino ničesar. Stojim za tem zapisom.

New Report

Close