Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Okužbe naraščajo, Logarjeva izjavila, da bodo v nedeljo govorili o ukrepih

Okužbe naraščajo, Logarjeva izjavila, da bodo v nedeljo govorili o ukrepih

če bo Janša kak ukrep sprostil, namesto zaostril. Ne bi bilo prvič.

Logarjeva laže kot pes teče, Janša ji je naročil kako in kaj…treba je še naprej strašiti ljudi, dokler se ne bodo cepili, potem pa vsake pol leta novi ŠUS, ker to se ne bo nikoli ustavili, če ne bomo mi tega ustavili. Ne gre za ENKRATEN NATEG, farmacevtska mafija je veliko investirala v vse voditelje držav, medije, itd….podkupovanja so zelo visoka, štejejo v milijarde evrov in to se ne more povrniti za enkratno cepljenje, ampak to bo (če bomo to dovolili) cepljenje vsako leto dva krat!!
Vam je jasno????

Meni se ne zdi, da ravno naraščajo. Ne padajo, nekako stagnirajo. En dan malo več, drugi dan malo manj.

Fora je, ker je prišlo do 1000 in to je tista meja za rdečo fazo, ki nastane ob povprečju nad 1000.

A iz oranžne v rdečo nam bojo spet Slovenijo pofarbali?

[img]https://thumb.pozitivnemisli.com/600/2bn.jpg[/img]

Pred par dnevi je bilo čez 700, včeraj 802. Ni še 1000.

Še niste ukapiral da so PCR testi nateg, hitri pa še večji?
Res dolgo lajtungo imate, katastrofa…

Logarjeva laže kot pes teče, Janša ji je naročil kako in kaj…treba je še naprej strašiti ljudi, dokler se ne bodo cepili, potem pa vsake pol leta novi ŠUS, ker to se ne bo nikoli ustavili, če ne bomo mi tega ustavili. Ne gre za ENKRATEN NATEG, farmacevtska mafija je veliko investirala v vse voditelje držav, medije, itd….podkupovanja so zelo visoka, štejejo v milijarde evrov in to se ne more povrniti za enkratno cepljenje, ampak to bo (če bomo to dovolili) cepljenje vsako leto dva krat!!
Vam je jasno????
[/quote]

res je…skoz nam sam lajnajo eno in isto z namenom,da se cepimo.pol bomo šele v riti.

Okuzbe narascajo ali je sezona cvetnega prahu? Predvidevam, da bodo spet mocno zaceli pretiravati z stevilkami, vse bo slo na racun korone, saj so simptomi alergiji kar podobni! Preden greste na korona test, raje opravite alergijskega!!!!!!!!

New Report

Close