Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Okuženi je bil v ZD Šiška

Okuženi je bil v ZD Šiška

Da je bil prej na urgenci? A kaj je delal tam in zakaj ga niso zadržali?

https://www.kompas-telekom.com/wp-content/uploads/reference.jpg

Kaj je, ljubček? Boš spet delal reklamo za tvoj cbd? Ah, seveda, pozdravi vse, razen corone, kajne?

Kaj je, ljubček? Boš spet delal reklamo za tvoj cbd? Ah, seveda, pozdravi vse, razen corone, kajne?
[/quote]
Ni tako, konoplja dvigne imunski sistem, da se bolje spopada z boleznijo. Zraven sadje, ki ima c vitamin, poleg ameriški slamnik, deluje na okužbe in belo omelo. Tako si preventivno pripravil telo, da je imunsko pripravljeno, za spopad z eventualno okužbo.

Tisti, ki pa verjame birokratskemu režimu, pa naj verjame, pač, verniki so itak zaščiteni pred vsem hudim🤣

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

V Maroku se je poškodoval in je slabo počutje pripisal poškodbi. Zato je šel na urgenco. Zadržali ga pa niso zato, ker so ga tam oskrbeli in poslali v domačo oskrbo.
Prišel je torej zaradi poškodbe, ne zaradi nahoda ali bolečin v pljučih.

Mislim da če slediš denarju, dobiš pravilen odgovor. Denar, denar, denar…

Jaz ga ne. Lahko razložiš?

Pa nekaj iz izsledkov, vsak dan nova dognanja:

“moramo vseeno povedati, da CBD smola koronavirusa ne zdravi, prav tako ne zagotavlja 100-odstotne zaščite, učinkuje pa na imunski sistem, kar je v primeru virusnih in bakterijskih okužb zelo pomemben dejavnik. Če poskrbimo za imunski sistem (ga ojačamo), bomo zmanjšali verjetnost okužbe in v primeru obolenja hitreje okrevali.”

v pravem trenutku je bil ravno on primeren za obelodanjenje. Nečesa, kar imamo že nekaj časa tukaj.

Srečko in Pitra.

Haha

Ja ja tako se je začelo 2020.

.

Odgovor na objavo uporabnika
Koki🐔, 23.03.2025 ob 05:40

Evo, zdaj vse tabutaste babe vidite v tej temi, kaj si moški v resnici mislijo o ženskah!

Tega si seveda niti v sanjah niste predstavljale, glede na to, da se vam prijazno smehljajo in vam ne povejo v obraz kar čutijo.

Zdaj v tej temi lahko vidite kakšni prasci so. Kako malo jih gane usoda komaj 20 letne punčke, ki se je zaradi vojne umaknila iz bede, da bi si ustvarila boljše življenje.

Za njih je ona kurba, ne človek. Samo smet, ki si je zaslužila to usodo.

Vi ženske ste do te mere zaščitene, da niti pojma nimate kaj si moški(nekateri moški) v resnici mislijo o vas in kako bi ravnali z vami, če bi se vam vzelo pravice, ki jih imate priborjene na zahodu. Zato ker so tiho in si ne upajo nič reči. Zato si ne predstavljate z čem vsem smo se v tej družbi soočali geji, ki smo bili še dosti bolj zapostavljeni od vas žensk. Lahko ste ignorantske, zaradi utvare v kateri živite. Ker povem vam, moško mačistično sovraštvo do žensk in homofobija sta ena in ista stvar. Nista to dve različni zadevi, ampak sta ista zadeva.

Zdaj se pa naj javi tista kuzla, ZAVOŽENKA(nazadnje registrirana kot ULA_, ki ma tisoč vzdevkov, ki mi je pisarila, kako geji, da nismo nič bolj zapostavljeni kot drugi ljudje itd. In negirala, vse kar sem pisal o problemih istospolno usmerjenih, kar smo morali preživljati. Tolikrat mi je že zatežila s tem. In tudi nasprotovala vsemu, kar sem pisal o neenakopravnosti žensk (pa zapostavljenost biseksualcev itd.)

Zdaj vidiš kuzla v tej temi vse o čemer sem ti govoril. Ko boš pa ti psica nagravžna enkrat dobila po pički, boš pa jokala.

Tiho bodi takrat svinja, ker taki izmečki kot si ti si to zaslužijo. Vsak moški, ki te je prizadel se mu oprosti, ker je škodil gnusu, ne ženski. Taka kot si ti si zasluži besedo “kurba” in ne uboga polomljena punčka o kateri je tema.

New Report

Close