Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Okužili so se v vrstah za hitri test

Okužili so se v vrstah za hitri test

Sem slišala za dva primera, da sta se okužila v vrsti za hitro testiranje. Čakali so tam po uro ali celo več zraven osebe, za katero se je izkazalo, da je pozitivna. Noben paznik ne skrbi za red in opozarja ljudi na 2 metra razlike. Čakajoči v sredini vrste pa tudi težko odganja osebo pred njim in za sabo 2 metra stran.
Zakaj dopuščajo, da se to dogaja?

To je kriminal – izvesti 20.000 hitrih testov na dan, ko je jasno, da se bodo ljudje drenjali.
Pri nas so jih HB izvajali v avtomobilih. Seveda je bil totalen kolaps prometa.

V resnici ni tako težko. Tistega pred sabo ne moreš odgnati, lahko pa se postaviš 2 m za njim in držiš to razdaljo. Če ti tisti za tabo preveč leze v rit, ga lepo prosiš, če drži ustrezno razdaljo. Pa saj to ni taka znanost, to menda ja počnete že ves čas v trgovinah!

Vsak bedak ve, kaj je 2 metra. Ne rabiš varnostnika, da ti to pokaže

Prvo im dokazano PCR test ni namenjen temu za kaj ga uporabljajo.
Drugo, hitri test še manj.
Tretje ljudska neumnost je neskončna, za vesolje pa nismo še ziher.
Adio pameti.

V resnici ni tako težko. Tistega pred sabo ne moreš odgnati, lahko pa se postaviš 2 m za njim in držiš to razdaljo. Če ti tisti za tabo preveč leze v rit, ga lepo prosiš, če drži ustrezno razdaljo. Pa saj to ni taka znanost, to menda ja počnete že ves čas v trgovinah!
[/quote]

To postane še kako težko, ko prostora ni dovolj (zaradi ceste recimo). In potem tisti od zadaj začnejo pritiskati, da se vrsta pomika naprej in ljudje čedalje bolj stiskajo skupaj. To je bil organizacijski fiasko.

To postane še kako težko, ko prostora ni dovolj (zaradi ceste recimo). In potem tisti od zadaj začnejo pritiskati, da se vrsta pomika naprej in ljudje čedalje bolj stiskajo skupaj. To je bil organizacijski fiasko.
[/quote]
Pri tistem, ki stoji pred tabo, imaš vso kontrolo. Tistega za sabo pač discipliniraš. Saj tudi mi čakamo pred trgovino na parkirišču, včasih se kolona vije celo do uvoza na parkirišče, pa se nikoli ne zgodi, da bi kdo tiščal za tabo.

Tako to je. Žal drugače ne more bit.

Danes bom dobila odpoved, ker sem zavrnila testiranje. Jaz se tega ne grem. Od česa bom živela ne vem, a iskreno mi niti ni več mar. V takem bolanem svetu se mi niti ne živi.

Ne se sekirat preveč, to je proces.
Gledaj to tak, živim pomeni se borim.
Ne more bit ravna črta skoz, up and down tak kot ko si priklopljen na aparat in skače gor dol, sej pravi živ si.
Če je črta ravna si mrtev.
Glede odpovedi zaradi ne-testiranja takoj piši, kliči

Nič ne podpisuj.
Sanja Sega
Oddelek za kazensko pravo
T |+386 (0)30 301 037
E | [email protected] (pro bono)

Lahko tudi njega kontaktiraš.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCRIUt96SftRetf0-51BUrtHvwSrdjUEJN9d_JH5y0daYbkw/viewform

Ne se sekirat preveč, to je proces.
Gledaj to tak, živim pomeni se borim.
Ne more bit ravna črta skoz, up and down tak kot ko si priklopljen na aparat in skače gor dol, sej pravi živ si.
Če je črta ravna si mrtev.
Glede odpovedi zaradi ne-testiranja takoj piši, kliči

Nič ne podpisuj.
Sanja Sega
Oddelek za kazensko pravo
T |+386 (0)30 301 037
E | [email protected] (pro bono)

Lahko tudi njega kontaktiraš.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCRIUt96SftRetf0-51BUrtHvwSrdjUEJN9d_JH5y0daYbkw/viewform
[/quote]

Hvala ti iz srca.

Hvala ti iz srca.
[/quote]

Malekost, držmo skupaj.

😬😬

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Po eni strani tulite, kako se vas zatira, po drugi strani bi imeli pa varnostnika, da vam pove, da morate v gužvi držat razdaljo. Kaj je zdaj, kako bomo? Malo pameti v roke in brez butastih restrikcij ali kontra (kar se že dolgo počne) ?

Prisilno testiranje z goljufivimi testi je zatiranje. Prisilno stanje v vrsti sredi zime je kriminal.

New Report

Close