Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OLA!

OLA!

Vse je odprto…..
in možno!
;-))))

hi, hi, hi…………..

Jebenti……………………še vedno rabim maserja………..ej….pa kaj naj mu ponudim (mojmu mislim), da me bo zmasiral?

Za tvojega ne vem……z ozirom na kar si prej napisala…..pa vem, da zanesljivo ne tisto kar bi morala meni…
;-)))

itak, da mu rečem, da pol obvezno sledi…hm…hm…hm….pa ne trza….:((

ma ne me basat!!!!

ja pa res no….Glih včeraj zvečer je bilo nekaj takega…………

Sam eno veliko obžalovanje lahko zdej izrazim……in si nekaj mislim!

ma ja no…sej ne rečem….(eh pa tudi jaz ne morem vsega sem pisat)….sej včasih razumem……..sam………………včasih pa…………ojej………..se ne čudim sama sebi, da potem sploh tle gor neumnosti pišem…..:)))

čekiraj ladlc….pa oceni,če je možno?

ni še nič…čaki pogledam še enkrat………

saj je sam odgovor o MSN-ju.Nič posebnega.

sorry Sp…nisem dobila nič. Si sigurno kaj poslal?

Ja ..reply na tvoj post.

Točno ob 21.00 je odšel od mene….

A ja…tisto sem dobila…sem si že mislila, da si mi kakšno novo fotko poslal:))) Hja…če bo na opravilni vrstici MSN…bo moj gotovo firbec pasel…ne vem bom videla….sej me mika…

Do MSN-ja imaš itak svoje osebno geslo…tako,da ne more nič!
Je pa res brezveze tako,ko sva samo dva na forumu zdaj…se čakat,ker te včasih že mine ob čakanju na reply….

ja…to je pa res……..

Srči…a ti boš še dolgo “ordiniral” tle gor?

Zelo dolgo!Nekaj mi skenira en program….in je obupno počasen…moram bit pa zraven, ker me po ukazih sprašuje……

Ker midva s ta mičkenim bova šla počasi ninat…

P.S. Pa dej pošlji kakšno slikco

Slikco?
Kaka posebna želja?
;-)))

P.s.: še vedno čakam tisto tvojo,kr sem si jo izsilil….;-)))

ma kar imaš…kakšno novejšo lepo prosim…in una “tvoja” ni še nastala….

Jutri dopoldne lepo MSN-ja inštalirat…pa me boš lahko v živo gledala med pogovorom!

Glede drugega pa: Če bi bil jaz tvoj mož, bi imel 10500 tistih fotk že narjenih! Pa še kake druge tudi,hehe………..
;-)))

ooooooo……….to pa ni fer. Eno fotko si pa že zaslužim…sej mojo sem ti poslala…in mimogrede jutri me cel dan ne bo doma….gremo pohajat.

Sam povej kako želiš: spodobno…al hardcore?
;-))))

a pošlješ tudi bolj hard? če si upaš…

New Report

Close