Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OLAAAAAAAAAAAAAAAAa

OLAAAAAAAAAAAAAAAAa

Dejmo delat pizdarije.

Jaz sem spet čist ne spidu.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ojla…….. ja škoda, ker te ne bom mela cajta gledat pr početju pizdarij
;((((((

aja, pa doooooobrooooooooooo jutrooooooooooooooo

a je kej sveže? ;))

Jak kam pa greš, porka duš?

porka motorka, delat moram……. pa za vratom mi stojijo……. in me davijo: delaaaaaj, delaaaaaaj…….

lahko tebi, kr si šefe 😉

Ma ne no. Dajmo delat pizdarije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alt..a bi ti men mal dal uno mesanco..da dobim krila..ker ej..kva ti pijes..da si tko rolast;))…sem se tko zaninana…daj me mal cartaj;))…tko nezno..da se budkam ornk..pol bova pila kofija..najinga…se ga se spomnis..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

eh, saj jih boste tud brez mene……..

cmoka stari

ej

CCCCMMMMOOOOKKKKAAA tudi tebi.

Pa prid nas kaj počekirat, če smo še vsi živi

itak……. bom delala na tem…….. hehe……

fajn pizdaruj cel dan ;))

lubcka johanka..je sveze ja..vse disi po svezem;))..ne prevec delat no..papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

uf uf,

Jack z RedBul-om uf, uf

Evon eno lubico na noska, eno lubico na lička eno lubico na ustnice, pol pa mal nižje na levo stran pa na desno stran, da ne pozabimo popka, pa na griček……….. uf, uf,

Dobro jutro.

Kavico, ja, ja.

moram delat………. za ljubi kruhek…….. za sveže žemljice……….

mmmmmmmm, kekuuuuuuu dišiiiiiiii

O bres skrbi.

AUUUUUUUUUUUUUUU

polnozrnate..mnjamsi…mmmmmmmmmmmmmmmmse zame eno popapaj

tazga jutrcka kle pa se ne…mmmmmmmmmmmm…kaj pa zdaj ko nisem sam zbujena ampak tud vsa zrajcana..bemti alt..pejd ti mal delat..k ce ne..bo hudooo…ti vracam lubcka ke ki nama obema pase..lepo juto dragi..in kava caka..pridi

Ma ne grem delat, je zdele še šefica klicala da je ne bo……

Alora pizdarije so definitivno v zraku.

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Ja kje si bil pa ponoč….ko sem bil jaz na 120{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ?
Kurc…pa še delat je treba it….;-)))

okej..sem za..pa dejva..lumparije zganjat..je tko lepo..ihaaaaaaaaaaaaaaa

ti kar sibaj..si dons se smotko..sam vprasam..ker te bom po nagi riti..sam tko..ce bos se to…to;))

Ma ponoč sred tedna. curc

Petek, pizdarija. Sam ne ta petek ampak naslednji.

A sem rekel zadnjo besedo s tabo …al ne…hmm?Moram mal film zavrtet nazaj…;-)))

Ti kar čaki naslednjih…boš ratu star in smotan,ku jest!Zdej…takoj…..ker jutri te lahko ne bo več!Ubijte si to v glavo za vedno mularija!!!!!
;-)))

O bom bom.

New Report

Close