Olaplex
Pozdravljene!
Ker je že en lep čas za nego las zelo priljubljen in tudi sponzoriran produkt olaplex, tudi mene zanima ali je kaj na tem ali je to samo lari fari..
Kakšne izkušnje imate tiste, ki ste olaplex nego preizkusile v SALONU. Ali lasje ostanejo negovani in sijoči (tako kot kažejo slike frizerjev po prvotnem nanosu) dalj časa?
Zanima me še vaše mnenje glede DOMAČE UPORABE olaplex izdelkov… spet kako produktI delujejo, ali so vredni nakupa..
Hvala za odgovor, lp
Iz prve roke. Pred parim dneh sem bila na olaplex negi, mocoranoil al neki negovanje… In tko, po koncu nege je bil učinek top shit, res lasje kot filmska zvezda, tko mehki da dol padeš, cela navdušena sem kupila se cel kup izdelkov dala zato vse skupaj 150 evrov… Po parih dneh sem pa kr mičken razočarana po tem ko sem si umila lase so skoraj taki kot so bili prej, mislim res nimam več tko uničene in se mal bolj svetijo, sam drugače pa tudi, ko sm uporabila olaplex 3 ni nevem kak učinek, ko sem šla na vlažen zrak sem imela spet vse naelektrene lase, kar me je mal razočaralo, ker so mi rekli da tega nebo, in tudi uporabljam zato hidration linijo… Ena možnost je da sem si dala premalo Olaplexa in druga da bi si morala posušit lase takoj in zraven česat, da bi bili ravni, saj me zelo moti ker niso več… Po naslednji uporabi napišem če je kej bolje oz. če se z redno uporabo kej zboljša..