Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Old spice deodorant za žensko

Old spice deodorant za žensko

Je Old spice deodorant primeren tudi za žensko, ali so to bolj moški vonji? Bi imela nekaj močnejšega, za čez poletje, da zdrži cel dan. Če katera ima, povejte prosim, katerega imate.  Hvala.

uporabljam moževega AXE ali ap DOVE MAN.

Odgovor na objavo uporabnika
yxcbyxf, 20.05.2024 ob 16:08

uporabljam moževega AXE ali ap DOVE MAN.

Mene zanima samo Old spice.

začimbica, 20.05.2024 ob 17:32

Mene zanima samo Old spice.

Lagoon

Ali White water

Uporabljam Borotalco original, zdrzi cel dan.

Old spice uporabljajo moji moski, tiste barvne prozorne, obicajno volka ali medveda, ne bele, zdrzijo tudi cel dan. Vonj izberi po svojem okusu.

Borotalco, 20.05.2024 ob 18:25

Uporabljam Borotalco original, zdrzi cel dan.

Old spice uporabljajo moji moski, tiste barvne prozorne, obicajno volka ali medveda, ne bele, zdrzijo tudi cel dan. Vonj izberi po svojem okusu.

Borotalco sem imela, pa tisti vonj, ki mi je všeč vsebuje aluminij. Zato tudi iščem nekaj močnejšega. Old spice pa je brez alu. Hvala za nasvet.

Pri nas uporablja sin Old spice White wolf al pa Oasis, se mi zdita oba kar primerna tudi za ženske

Sem uporabljala Bearglove, pa Wolfthorn, oba imata tak bolj sadni, prijeten vonj. Priporočam.

Če uporabljaš antiperspirant, ne boš imela vonja.

sin je imel deep sea od njih.. lepo diši, sveže.. glede na vonj bi ga lahko komot uporabila, taki vonji so mi všeč..

jaz imam ženski dove, mi je všeč.

Old spice je zakon!!! Noben zenski ni bil tak ucinkovit pa sem probala marsikaj. Sedaj uporabljam cca 2 leti old spice Berglove je top

Old spice že leta uporabljam, Wolfthorn, tak nežen, nevsiljiv vonj, super drži.

začimbica, 20.05.2024 ob 15:58

Je Old spice deodorant primeren tudi za žensko, ali so to bolj moški vonji? Bi imela nekaj močnejšega, za čez poletje, da zdrži cel dan. Če katera ima, povejte prosim, katerega imate.  Hvala.

Calvin Klein one

Isto je samo vonji so drugi.

Eden od Old Spice ima bolj nežen vonj in je primeren tudi za ženske. Nekaj mojih znank ga uporablja, vendar ne vem točno kateri je.

Jaz uporabljam Borotalco (zeleni) in je zdržal tudi dva dni, ko sem bila v gorah.

New Report

Close