OLIMPIJA
Sam bi skakal okoli v rdečih boksarcah z rumeni srčki, kaj pa drugega! Pa sosedi bi te gledali:=)
Ej, Jon, če si pa kadil, potem pa jasno, da so te vrgli ven. Saj veš, da ne kadi noben resen športnik. Ampak ta stari fuzbalerji kadijo ko Turki, ejga.
Pa tanovi tudi , samo se skrivajo pred javnostjo , da o pijači ne govorimo .
Tele moje boksarice te pa matrajo aaaaa ???
Pa ne bo nič , me ne boš videla v njih , morda brez hahaha !!
Ne , ne , sem zvesti mož in nebi prevaral tele moje za noben denar .
Sedaj sem dal žaluzije na vsa vrata in okna , me je blo mal strah , da bo soseda kap , pol ga bom mel pa na vesti .
Ja, je res tako s kajenjem in pijačo. Grdo.
Ja, boksarce … Si predstavljam enga fajn dedca, tko malo atletskega, malo že tudi rabljenega:=), v živo rdečih boskarcah. Seksi ne?
Mi je pa res lepo, ko tako zvesto pišeš o svoji polovici. Čeprav si enkrat nekaj omenil, da v pumparicah … No, dobro da si dal žaluzije, sosedovo zdravje je treba čuvati.
Ampak Olimpija je še vedno zakon.
Saj to ni niti tako nepolitična tema, glede na to kako so klubi organizirani in kdo je njihov “lastnik”. Menim, da bi se morali pri lastništvu naših klubov zgledovati po razviti Evropi in jih privatizirati. Začeti bi morali skromno od nule in graditi na načelu, da denar prinašajo polne tribune in sponzorji. Se pravi igra bi morala biti dopadljiva in zanimiva. Na začetku velika imena niso potrebna. Drugače želim, da bi Olimpijo postavili na trdne temelje, da bi tudi v EU kaj pomenila. V živo sem gledal tekmo z Liverpoolom leta 2003 in bi si želel Olimpijinih tekem in drugih naših ligašev na takem nivoju.