olje za lase
Zdravoo.
Imam vprašanje glede nege las, in sicer glede balzamov, mask in olj mask.
Glede na to, da so izdelki za nego las, ki se dobijo v trgovinah, drogerijah baje res zanič (predvsem Syos, Gliss, Head and shoulders in ti znani izdelki, ki jih lahko opazimo nonstop na tv reklamah), me zanima kateri produkti za lase, kupljeni v frizerskih salonih,[/i] (torej tam, kjer se ukvarjajo izključno z nego las), so res učinkoviti.
Zanima me kje se jih da dobiti, kako delujejo, njihova cena ter kakšen tip las imate tiste, ki določen izdelek uporabljate.
Slišala in tudi preizkusila sem na primer olje Maroccan oil, ki se ga seveda ne da dobiti v trgovinah, temveč v kakšnem salonu. Olje je super, je pa sicer res drago za nekoga, ki se še šola in ne hodi v službo ter še ne služi lastnega denarja…
Prosim za odgovore
hej,
Moroccan Oil je res kar drag, ampak zelo dober. Odličnega imajo tudi v Bottega Verde (imajo trgovini tudi v BTC-ju, ki je precej cenejši, prav tako pa vsebuje araganovo olje in je res odličen…ti priporočan, da ga probaš..jaz imam barvane lase, posledično suhe in tanke in brez tega olja, ne vem, kakšne bi bile moje lase 🙁