Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek oljni gorilec

oljni gorilec

Se kdo spozna na oljne gorilce pri centralni??Nekaj časa okoli 14 dni nam nagaja oljni gorilec(brener).V jeseni smo zamenjali dizo,očistili celico,očistili filtre,in sedaj je nekaj narobe,.Včasih se zgodi .tako ene 3x dnevno da ga ne prižge,mislim ko bi moral začeti delati(zazavga).Kaj je narobe elektronika?? se kdo spozna.Pliz-hvala

predlagam da kupiš olje – verjetno ga je zmanjkalo 080 22 66

Gorazd,PPP ravno prejšni teden so ga pripeljali na staro podlago))ampak vidim da se ne spoznaš.

na gorilce ne – na olje pa še kar

Gorazd si pa res rit)))verjemi mi če bi prižgala olje da bo gorel,sam zastopi imam problem z gorilcem.Sem vedla da moški nimate pojma o nobeni stvari še dobro da imate ženske.

Pripeljali ste olje, jap. V tem času ko ga majstr pretaka je bolje da gorilec izklopite in ga priklopite čez kako uro. Med točenjem se zgodi da vam dvigne smeti v cisterni(drobni delci v nafti)in istočasno gorilec vleče nafto, in možno je da kakšno smet pozauga do gorilca oz. do šobe! Treba je odpret ,spucat. spihat ter po potrebi narediti pravilno namestitev( razmerje zrak – gorivo) Vse skupaj je okoli 3.000 sit- očistite lahko sami če je kak teh. tip v hiši!?

ctc hvala smo poklicali,upam da ne bomo prej zmrznili))))))))

ok! srečno!

Ctc poklicali serviserja naredil tisto kar si ti svetoval ampak računal 8.500 za 15 minut,Meni se zdi ful drago.

Ja mal drago ! Vzamejo si kolkr hočejo( kilometrina + strokovni poseg+ šoba , seveda če jo je menjal)! Mi imamo tu enga lokalca pa je verjetn mal cenej! Poglejva mal s pozitivne strani: problem je rešen, stvar funkc., topel dom! Če razdrobiva teh 8.5k na kurilno sezono pa ni tako veliko! Nasmeh,… to, bravo! Ciao, pa lep dan naprej!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close