Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek omare do stropa

omare do stropa

Zanima me če ima kdo doma omare do stropa, zakaj je to v redu in zakaj ne. Kako pa je s kuninjskimi zgornjimi elementi do stropa?

Pa to da dosežeš ne dosežeš mi je jasno, pa da se prah ne nabira na vrhu tudi.

To tudi mene zanima, ker glih obnavljam kuhinjo.

Kako je kasneje z beljenjem zidov in stropa? A vsakič dajete omarice dol, ali belite okoli njih tudi strop?
Moje omarice bojo najbrž par centimetrov pod stropom, zato me zanima, kako je s tem beljenjem…

Hvala!

Temu se ne da izogniti, če imaš manjše stanovanje. Sama imama omare po meru do stropa samo v veži. Na koncu so mi rob okorg in okrog za silikinoirali. Ostalo nimam do stropa in potem brišem prah:))))))

N

Ali omare snameš ali ne, je verjetno odvisno od posameznika. Meni se zdijo veliko bolj praktične – po novem jih imam, vendar še ne toliko časa, da bi se lotila že beljenja. Ni brisanja prahu, pa še dodatna polica za shranjevanje tistega, česar ne rabiš vsak dan.
Enako velja za garderobne omare. Res je, da so mogoče težje za premikat, a izračunaj si, koliko dodatnega prostora pridobiš s tisto najvišjo polico!

Jaz imam vse do stropa v kuhinji
Okoli je mož za silikoniral,za finiš pa je dal stiropor lajšne, ko beli itak zaščiti kuhinjo in pobeli okoli
Stiropor lajšne je treba pri stikih lepo zamazat, da ti ne poka, pa mislim, da je dal tudi mrežico čez.

Je super,, zaradi praha..pride zaključek zelo fensi.

V kuhinji nimam do stropa, ker mi to ni bilo lepo. Imam pa precej visoko. V spalnici in predsobi so do stropa, drsna vrata.

Upoštevaj višino gospodinje. Moja prijateljica, precej mejne rasti, ima kuh.elemente do stropa in 3/4 stvari lahko doseže sam s stolom.

New Report

Close