omejitev gibanja na občino…
Ne ravno, da sprehajam naokoli kot izgubljena ovca, grem tisto nujno (služba, trgovina, pes…), ampak če me slučajno ustavi redar/policist ne bom v občini, kjer imam bivališče… Ker pač živim že par let v najemu “na črno”. In kaj v takšnem primeru? Pa brez kakih “pametnih” prosim- prav mi je, kaj pa sem na črno itd.
Kako ste poslusni. Jaz grem jutri na morje. Aja pa v trgovino si grem, si lahko mislite, samo po eno pivo. To je danes zločin. Smesni ste paničarji ovčke pastirja Janeza. Gremo vsi na ulice, le tako se bomo povrnili v normalna zivlkenja. Kdo je janez in druscina da nam bodo govorili kje lagko hodimo. Sej ni vojna
Jaz nisem nič iskala. Ljudem se že nasploh raje izognem, zdaj pač v večjem loku :-P. V službo grem peš, 20 minut hoje, po recimo temu javni poti in ja, komot me na njej kdo ustavi. Tudi v trgovino ravno ne morem po “luftu” in trgovina mi spet ni pred blokom. Avta sploh nimam (preden kdo predlaga, da se naj zapeljem).
Sem drugače iz manjše občine (ampak turistične tako, da …).
Ja! Z vso pravico. In napisali kazen – upravičeno.
Bo tko kot v Italijij, pa na kitajskem – na začetku naselja pa na konc poicajska patrulja, izvozi in uvozi na AC pa zaprti . Očitno drugače ne bo šlo. Ker se folk požvižga(te).
[/quote]
Da se pa iz Domžal voziš v službo npr v sosednji kraj ali pa v Ljubljano, pa boš moral od delodajalca dobit dovolilnico/papir/potrdilo, da se voziš na delo. Za drugo se pa nimaš kaj vozit – imaš vse soatlo v Domžalah na voljo. Tudi SNP.
Torej ta naslednji teden se bo tudi to urejalo po firmah verjetno-pisalo papirje/dovolilnice, da se voziš na delo k njim v firmo. Treba je naredit red, da se boste ljudje zavedali resnosti situacije. Nekateri se namreč še vedno zafrkavate in provocirate, tudi tukaj po forumu.
Barikada – na začetku in konc naselja – kako so pa v Medvodah to lepo rešili?
Da se pa iz Domžal voziš v službo npr v sosednji kraj ali pa v Ljubljano, pa boš moral od delodajalca dobit dovolilnico/papir/potrdilo, da se voziš na delo. Za drugo se pa nimaš kaj vozit – imaš vse soatlo v Domžalah na voljo. Tudi SNP.
Torej ta naslednji teden se bo tudi to urejalo po firmah verjetno-pisalo papirje/dovolilnice, da se voziš na delo k njim v firmo. Treba je naredit red, da se boste ljudje zavedali resnosti situacije. Nekateri se namreč še vedno zafrkavate in provocirate, tudi tukaj po forumu.
Barikada – na začetku in konc naselja – kako so pa v Medvodah to lepo rešili?
[/quote]
saj jim ne bo jasno dokler jim ne bodo dotajčil tako kot se dotajči totalnim idiotom, s palico, kamnom ali šmajserjem, kako resna je situacija po državi in svetu…