Najdi forum

Splash Forum Koronavirus omejitev na 50 metrov od doma

omejitev na 50 metrov od doma

Včeraj na Pop TV rečeno, da bo ta vikend odločilen. Policija in inšpektorji bodo poostrili kontrole na priljubljenih točkah in če bodo ugotovili veliko kršitev, bodo zadeve drugi teden še poostrili.

Govori se o popolnem zaprtju gospodarstva, omejitev gibanja le še do lekarne in trgovine ter omejitev gibanja 50 metrov!!! od doma. Torej niti 100 metrov od hiše / bloka ne boš smel (razen trgovina in lekarna).

Haha samo v sanjah, ma pljunem jim direkt v obraz tistemu, ki mi bo prepovedal, da grem z otroci ven. Najprej nas zaprejo za tri mesece, šolamo otroke na domu, delamo za svojo službo in sedaj ko nas je večina izgubila službo ne bomo smeli niti več ven. Jeb….naj se vsi po vrsti. Drugače kot z uporom ne bo šlo. Bomo mogli vsi na cesto, drugače bomo pocrkali od lakote. Dejte se že zbudit no. Otroci v tem lepem vremenu ne morejo smučat, sankat, ne smejo na sneg zaradi unih opis v vladi. Upam, da Hojsa čimprej zaprejo skupaj z ostalimi lažnivci, kradljivci, ki nam odvzemajo službe, otrokom pa otroštvo, bolanim pa pravico do zdravljenja.

Bomo pa iz Ljublajne šli v trgovine v Litijo.

Tam imajo namreč čisto na kupi Tuš, Hofer, LidL, Špar in Mercator.Pa še kmetijso zadrugo, ki ima izjemno ugodne cene.

Mene pri 70-ih ne bo nihče jebal, še najmanj predsednik, ki bi se moral zavzemati za dobro državljanov, ne pa za JE.BANJE državljanov!

Najprej bo glasovanje o nezaupnici, potem pa bodo čez čas tudi dražvnozborke volitve.

Torkrat si bomo volivci, ki nam sicer očitajo, da imamo spomin zlate ribice, DOBRO ZAPOMNILI, kdo nas je nenormalno je.bal v glavo…

Janževec, NIKOLI VEČ!

Predsednik? Misliš na Pahorja? Pa saj on nikoli nič ne reče.

Saj ni tako hudo. Raje dva tedna potrpim, kot pa da še naprej tako životarimo na pol. Sem bom pač sprehodila vsak dan do mojega Mercatorja, pa enkrat na teden do lekarne in bo … Itak je zdaj zima in ste večinoma not ane …

Haha samo v sanjah, ma pljunem jim direkt v obraz tistemu, ki mi bo prepovedal, da grem z otroci ven. Najprej nas zaprejo za tri mesece, šolamo otroke na domu, delamo za svojo službo in sedaj ko nas je večina izgubila službo ne bomo smeli niti več ven. Jeb….naj se vsi po vrsti. Drugače kot z uporom ne bo šlo. Bomo mogli vsi na cesto, drugače bomo pocrkali od lakote. Dejte se že zbudit no. Otroci v tem lepem vremenu ne morejo smučat, sankat, ne smejo na sneg zaradi unih opis v vladi. Upam, da Hojsa čimprej zaprejo skupaj z ostalimi lažnivci, kradljivci, ki nam odvzemajo službe, otrokom pa otroštvo, bolanim pa pravico do zdravljenja.
[/quote]

Saj si imela možnost iti na cesto, saj je bil protest 13. 1. Kje si bila?

14 dni poslušamo že od oktobra. Pač treba je uničit, kar je za uničit ostalo.

Ja, ljubčki moji. Zadnji ukrep “ultimo ratio” pri neuspešnem zaustavljanju epidemije je pač splošna karantena s 24-urno policijsko uro. Do tja nas boste zgleda pripeljali antimaskarji in anticepilci. Potem boste pa spet nasilno razgrajali zaradi “policijske” države, pa bo po razgretih hujskaških buticah pokal pendrek pok-pok-pok….pa bodo po rebrih pekle gumijaste kugle bum-bum-bum. A si to želimo? Streznite se že bumbarji levi histerični, pa se držite razdalje in maske na gobec pa cepiti se , marš, marššššš.

dalenska pezzda ne…………ta bejli, bejli,bejli…………………….sa se skrival pad niva sa imel bunkarje, sestre sa vam nasile pa hrana, use da 1946, takat sa vas pa zbezal na plana…….pejt nazaj u bunker pezdaaa ta bejla!

Piši poslancem, naj podprejo Erjavca! To je naše zadnje upanje pred nesmiselnim zapiranjem na 50m, ki tudi ne bo učinkovito!

mene pa skrbi,če mi bo parcelo skrajšu na 50 m …..mislim,da bo to naslednji ukrep vsem parcele v velikosti pasjega boksa hahha

dalenska pezzda ne…………ta bejli, bejli,bejli…………………….sa se skrival pad niva sa imel bunkarje, sestre sa vam nasile pa hrana, use da 1946, takat sa vas pa zbezal na plana…….pejt nazaj u bunker pezdaaa ta bejla!
[/quote]

Bravo!

Tvoj ljubček je morda Jozsef Szajer in njemu podobni ljubitelji gay skupinskih zabav, ne pa tisti ki se ne strinjamo s teboj.
Se mi pa smiliš, ko vseskozi zagovarjaš nasilje nad drugače mislečimi. Vidim, da si veliko trpel v svojem življenju. Zloraba, si grd pa te nobena ne mara ali kaj še hujšega?

New Report

Close