Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Omejitev se vglavnem ne držijo manj izobraženi

Omejitev se vglavnem ne držijo manj izobraženi

in ne razgledani,nenačitani, neosveščeni ki ne razmišljajo kaj dosti in pa večina ljubljančanov, ki mislijo, da so nekaj več i mislijo, da lahko delajo kar hočejo.

Res je. Primitivcem se ne da nic dopovedat. Visoke kazni bi mogoce zalegle.

Včeraj na rožniku pa posneti moj nekdanji profesor z ženo.

Gledam sosedo in njenega partnerja. Skoraj vsak dan nekam gresta. Ona je profesorica, on pa ravnatelj. Kolegica je pravnica in je vceraj sla na izlet na obalo. To so sami izobrazenci. Jaz sem zaposlena v trgovini z oblacili (5 stopnja izobrazbe) in sem ze nekaj casa doma in ne grem nikamor.

Haložani smo potem cvet slovenskega intelekta.

Halozani in Duplecani se verjetno bolj doma drzite.
Pametno.

Od kdaj je stopnja izobrazbe (in vse kar naštevaš) zagotovilo za: človečnost, občutek odgovornosti, pripadnosti skupnosti, skromnosti in zavedanju, da se celo življenje učimo????
In da se mnogokrat lahko učimo tudi od ljudi brez izobrazbe.
Ni vse znanje in vsa modrost v knjigah. Fakultetska diploma pa je le kos papirja, če sam nisi človek.
Zgodovina je prepolna izobražencev, ki so naredili ogromno škode človeštvu. Zaradi lastnega napuha in pasivnosti drugih.

Edino, kar me čudi:
Pikulet se še ni oglasil z ugotovitvijo, da se omejitev ne držijo “levaki” 🙂

Jp, tekcajo pa družboslovke. Ker ona sama pa ima ja pravico “skrbet za svoje zdravje”, saj je sama. Ampak enako jih misli tisoče in potem se takoj najde sto kokoši na enem mestu.

Od kdaj je stopnja izobrazbe (in vse kar naštevaš) zagotovilo za: človečnost, občutek odgovornosti, pripadnosti skupnosti, skromnosti in zavedanju, da se celo življenje učimo????
In da se mnogokrat lahko učimo tudi od ljudi brez izobrazbe.
Ni vse znanje in vsa modrost v knjigah. Fakultetska diploma pa je le kos papirja, če sam nisi človek.
Zgodovina je prepolna izobražencev, ki so naredili ogromno škode človeštvu. Zaradi lastnega napuha in pasivnosti drugih.
[/quote]

Podpis.

Avtorše, ti si pa TUPO GLUPO!

Pravil se ne držijo edino in zgolj. Južnjaki. Vsaj pri nas!!!

Tole zadnje pa podpišem.

da se ne držijo manj izobraženi, meni se zdi ravno nasprotno. Manj izobraženi nimajo takšnih plač, da bi se lahko na Bled in v Piran na sprehod vozili iz drugih koncev SLO. Prav tako le ti, verjetno niso smučali v Italiji, kar vemo, kdo so bili tisti, ki so …, za vse ostale naštete, se pa strinjam.

Sem nekoč imel sodelavca, nima niti oš do polovice narejene. Je stvar elegantno rešil tako, da se je z užganim pajkom mim avtov peljal.

Ja in? je bil s članico gospodinjstva, ali ne?

Omejitev se večinoma ne držijo nerazgledani, nenačitani in neozaveščeni, ki ne razmišljajo veliko in večina Ljubljančanov, ki misli, da so nekaj več in lahko dela, kar hoče.

Danes na Golovcu vsi so se umikali vsak ba svojo stran. Na poti do tja pa je bilo nekaj skupkov južnjakov, ki so se raztegnili čez cel pločnik in se prav niso hoteli premakniti na drugo stran pločnika.

Pa to ni bil osamljen primer. Najhujše so skupinice moških, ki se jim (po mojem) zdi da ker sem ženska, bi se jim morala pod noge odrolati kot rdeča preproga.

Korona je kronal dva ddr- ja iz moje soseske. Oba profesorja na uglefnih mestih. Nonstkp sta se sprehajala v druzbi. Kofetkala na vrtu se s petimi pari
Žgala rostilje. Nocne zurke do meli.
Zdaj pa….smrtna postelja.
Njuna prijateljica ze pise pogrebni govor. Narocila je ze trobentaca da pihne Tišino.
Jooooj tolk mi je hudo…
Taka intelektualca.

in ne razgledani,nenačitani, neo sveščeni ki ne razmišljajo kaj dosti in pa večina ljubljančanov, ki mislijo, da so nekaj več i mislijo, da lahko delajo kar hočejo.
[/quote]

Biti nerazgledan, nenačitan, neosveščen in NEOBZIREN, NESPOŠTLJIV, nima nobene veze z izobrazbo!

Gledam sosedo in njenega partnerja. Skoraj vsak dan nekam gresta. Ona je profesorica, on pa ravnatelj. Kolegica je pravnica in je vceraj sla na izlet na obalo. To so sami izobrazenci. Jaz sem zaposlena v trgovini z oblacili (5 stopnja izobrazbe) in sem ze nekaj casa doma in ne grem nikamor.
[/quote]

Zato ker imamo izobraženci pamet in sr pustimo vodit tako kot vi posrane ovce brez pameti.

Zato ker imamo izobraženci pamet in sr pustimo vodit tako kot vi posrane ovce brez pameti.
[/quote]

Beebee. Ne mene žalit in me primerjat z ljudmi. Bee,bee.

JA, VALJDA. PA TUDI NEIZOBRAŽENCI SO PRINESLI CORONO V SLO. ANE.????

SAMI ZDRAVNIKI IN PRFOKSI SO NAREDIL TOLE ŠTALO ZDAJLE!!!!
TI PA UDRIHAŠ PO FOLKU Z SREDNJO ŠOLO.

Ja, neizobraženi reveži so med počitnicami smučali v tujini, medtem ko je izobražena elita garala doma!

Torej lahko sklepamo, da so najmanj izobraženi ljudje iz naše ljube prestolnice. Na podeželju pa sami hudi izobraženci. Hmmm…… Ok. Jaz se strinjam.

Tudi sama opažam ,žal ,da se južnjaki ne držijo nobenih pravil.
Pa to ni zdaj namenoma izrečeno,ampak je samo dejstvo,ki ga lahko vidiš povsod v praksi.

New Report

Close