Omejitev se vglavnem ne držijo manj izobraženi
Od kdaj je stopnja izobrazbe (in vse kar naštevaš) zagotovilo za: človečnost, občutek odgovornosti, pripadnosti skupnosti, skromnosti in zavedanju, da se celo življenje učimo????
In da se mnogokrat lahko učimo tudi od ljudi brez izobrazbe.
Ni vse znanje in vsa modrost v knjigah. Fakultetska diploma pa je le kos papirja, če sam nisi človek.
Zgodovina je prepolna izobražencev, ki so naredili ogromno škode človeštvu. Zaradi lastnega napuha in pasivnosti drugih.
Od kdaj je stopnja izobrazbe (in vse kar naštevaš) zagotovilo za: človečnost, občutek odgovornosti, pripadnosti skupnosti, skromnosti in zavedanju, da se celo življenje učimo????
In da se mnogokrat lahko učimo tudi od ljudi brez izobrazbe.
Ni vse znanje in vsa modrost v knjigah. Fakultetska diploma pa je le kos papirja, če sam nisi človek.
Zgodovina je prepolna izobražencev, ki so naredili ogromno škode človeštvu. Zaradi lastnega napuha in pasivnosti drugih.
[/quote]
Podpis.
Avtorše, ti si pa TUPO GLUPO!
Danes na Golovcu vsi so se umikali vsak ba svojo stran. Na poti do tja pa je bilo nekaj skupkov južnjakov, ki so se raztegnili čez cel pločnik in se prav niso hoteli premakniti na drugo stran pločnika.
Pa to ni bil osamljen primer. Najhujše so skupinice moških, ki se jim (po mojem) zdi da ker sem ženska, bi se jim morala pod noge odrolati kot rdeča preproga.
Korona je kronal dva ddr- ja iz moje soseske. Oba profesorja na uglefnih mestih. Nonstkp sta se sprehajala v druzbi. Kofetkala na vrtu se s petimi pari
Žgala rostilje. Nocne zurke do meli.
Zdaj pa….smrtna postelja.
Njuna prijateljica ze pise pogrebni govor. Narocila je ze trobentaca da pihne Tišino.
Jooooj tolk mi je hudo…
Taka intelektualca.
Gledam sosedo in njenega partnerja. Skoraj vsak dan nekam gresta. Ona je profesorica, on pa ravnatelj. Kolegica je pravnica in je vceraj sla na izlet na obalo. To so sami izobrazenci. Jaz sem zaposlena v trgovini z oblacili (5 stopnja izobrazbe) in sem ze nekaj casa doma in ne grem nikamor.
[/quote]
Zato ker imamo izobraženci pamet in sr pustimo vodit tako kot vi posrane ovce brez pameti.