Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Omicron s čim ste si pomagali

Omicron s čim ste si pomagali

Pa je tudi nas našel. Kaj ste jemali za to zadnjo različico? Ste šli k zdravniku ali ste si pomagali sami? Hvala za nasvete.

K zdravniku?

Pa keri štos je to?

Že dve leti je največ kar dobiš, nasvet po telefonu (počitek, lekadol in d3). Omicron je pa za veliko večino itak (učinkovitejši in z manj posledicami od cepljenja) način imunizacije.

Kaj torej naj jemljemo? Običajno kot pri gripi? Doma imamo lekadol, aspirin in vitamine. Imamo pa vsi vročino, bolečine mišic, boleče grlo in kašelj.

Omicron sem prebolel počivaje, z Nalgesinom, kapljicami za nos in sadjem (brez vonja in okusa).

A zadnje 2 leti niste gledal tv?
spat, lekadol, c vitsmin, d vitamin, lahk tud b vitsmin, selen, cink, nabases vse vitamine ce mas prevec dnarjazz ce pa ninas pa ssm spat in limone lizat. Je cist vseen kva dekas, ne bos umrl

Odgovor na objavo uporabnika
v družini, 02.07.2022 ob 15:40

Pa je tudi nas našel. Kaj ste jemali za to zadnjo različico? Ste šli k zdravniku ali ste si pomagali sami? Hvala za nasvete.

ma ne kompliciraj – narava, sonce bo naredilo svoje. Sedaj se vsedi na teraso, balkon, karkoli se nastavi soncu in  naravnemu vitaminu D in bo prej minilo.

Pa na kovid test, da boš imela uradno podaljšano za 6 mesecev, to je vsa umetnost.

Kateri zdravnik pa sprejema koronase?

Lekadol, vitamini, kurja juhica, pocivat.

kam k zdravniku?, 02.07.2022 ob 16:03

Kateri zdravnik pa sprejema koronase?

Lekadol, vitamini, kurja juhica, pocivat.

tako je – kot pri vsaki virozi.

Čaj, posebej ognjičev mi je bil blagodejen. D vitamin, C vitamin, cink, selen, magnezij ter omega kapsule s koencimom q10

Od zdravil pa nalgesin, lekadol, dobila tudi antibiotik, ker sem avtoimunc.

Pecljeni? Sklepam po tem, ker smo vsi ostali že dodobra naštudirali protokol zdravljenja. Da greš zdaj spraševat tiste, ki so nas z ravnozemaljci zmerjali, je res hecno. Opravičilo, če niste piknjeni, ampak tudi v tem primeru je ironično.

Pravkar je umrl človek, ki se je zadnji 2 leti in pol, v tzadnji fazi raka, boril za zgodnje zdravljenje in razvil natančne protokole. Če ga niste tasledili, pa ali pod kamnom živite ali pa so vam tako oprali mozak z ideji, da je edina rešitev pik.

Samo opažanje, sicer pa želim dobro okrevanje.

Pa ne lekadola!! Aspirin in ibuprufen.

Paracetamol (lekadol) se običajno hitro veže na celično sestavino glutation in ga porablja za svoje delovanje.

Glutation je pa tisti, ki preprečuje vnetne procese.  Torej Lekadol pravzaprav celo škodi!

Mene je kar dobro zadelo.  Pomagal mi je edino Nalgesin.    Vonja in okusa nimam.

pa kaj spet komplicirate, 02.07.2022 ob 16:02

ma ne kompliciraj – narava, sonce bo naredilo svoje. Sedaj se vsedi na teraso, balkon, karkoli se nastavi soncu in  naravnemu vitaminu D in bo prej minilo.

Pa na kovid test, da boš imela uradno podaljšano za 6 mesecev, to je vsa umetnost.

Kakšen covid test? Butara. S tem samo podaljšujete korona fašizem.

Pikpok, 02.07.2022 ob 16:36

Pecljeni? Sklepam po tem, ker smo vsi ostali že dodobra naštudirali protokol zdravljenja. Da greš zdaj spraševat tiste, ki so nas z ravnozemaljci zmerjali, je res hecno. Opravičilo, če niste piknjeni, ampak tudi v tem primeru je ironično.

Pravkar je umrl človek, ki se je zadnji 2 leti in pol, v tzadnji fazi raka, boril za zgodnje zdravljenje in razvil natančne protokole. Če ga niste tasledili, pa ali pod kamnom živite ali pa so vam tako oprali mozak z ideji, da je edina rešitev pik.

Samo opažanje, sicer pa želim dobro okrevanje.

Nismo cepljeni. Mi lahko zaupaš, kateri je ta “protokol”? Hvala.

Jaz sem vzel lekadol pa štemarco pa na streho dimnik podirat. Naslednji dan spet lekadol pa v garažo tlake narest. Tretji dan nisem več rabil lekadola :).  Dopust sem vzel da bom kaj okoli bajte naredil ne pa poležaval.

Imam kar hudo korono. Jem Lekadole, vročina mi ne pade.     Najprej sem se doma sama testirala, nato sem šla v Stanežiče na hitri genski test.

v družini, 02.07.2022 ob 17:34

Nismo cepljeni. Mi lahko zaupaš, kateri je ta “protokol”? Hvala.

Brez navednic. Protokol je obicajni medicinski izraz. Če tako besedo daš v navednice, pomeni, da je ne jemljes resno oziroma tistega, kar predstavlja.

Drugace pa, a ne znate pri bogu milem nic sami najt? Vse je treba za rokco vodit. Saj ni cudno, da folk naseda. Joiooj za moje zdravje gre, nujno k dr, ta najvec ve o tem. Ceprav je telo vaše, ne njegovo.

Ker pa sem dobra dusa, namig. Vtipkaj zgodnje zdr c19 v raznih jezikih. Svašta branja. Specificno Zelenkov protokol. Ali FLCC. Cink, c vit, d vit, kvercetin plus obicajne reci pri virozah, med, caj, cimet, ingver, limona, pljucnik, lovor, trpotec, cebula, cesen, odvisno od simptomiv.

Di136, 02.07.2022 ob 18:58

Imam kar hudo korono. Jem Lekadole, vročina mi ne pade.     Najprej sem se doma sama testirala, nato sem šla v Stanežiče na hitri genski test.

Ce se ne bi testirala, bi imela poletno virozico in ne bi bila napsihirana zaradi Omicrona.

Pikpok, 02.07.2022 ob 19:02

Brez navednic. Protokol je obicajni medicinski izraz. Če tako besedo daš v navednice, pomeni, da je ne jemljes resno oziroma tistega, kar predstavlja.

Drugace pa, a ne znate pri bogu milem nic sami najt? Vse je treba za rokco vodit. Saj ni cudno, da folk naseda. Joiooj za moje zdravje gre, nujno k dr, ta najvec ve o tem. Ceprav je telo vaše, ne njegovo.

Ker pa sem dobra dusa, namig. Vtipkaj zgodnje zdr c19 v raznih jezikih. Svašta branja. Specificno Zelenkov protokol. Ali FLCC. Cink, c vit, d vit, kvercetin plus obicajne reci pri virozah, med, caj, cimet, ingver, limona, pljucnik, lovor, trpotec, cebula, cesen, odvisno od simptomiv.

Hvala in ne mi zameriti, nisem hotela biti dvomljiva ali žaljiva.

Jaz sem fasala konec januarja , začetek februarja, ko je bilo največ šolarjev, dijakov…prinesala hčera iz šole, med zadnjimi…njej praktično nič. kot viroza…jaz pa zapacano grlo, hripavost, brez apetita, malo izbruhala, nato pa zoprn, dražeč kašelj, brez vročine, občutki kot bi bila zastrupljena…pomagala- ko bila brez apetita- drugi dan, da vsaj nekaj pojem- sem jedla smoki- to mi je edino pasalo in pila kokakolo…ob kašlju jemala žličko apikompleksa, da se je malo umirilo…kasneje je zapasala piščančja juha, korenje iz juhe…itd…kašelj nadležen ponoči…veliko tekočine po požirkih, en šluk, ko me je nadražilo…no, je minilo, ne želim pa ponoviti teh občutkov, čisto drugače kot običajen prehlad, ne znam pojasnit, kot omenjeno- kot čudna zastrupitev, ,,…še dobro, da ni šlo naprej, na pljuča, da je bila blažja oblika…

ne vem podrobnosti in teorije zarot gor in dol…en , ki je raziskoval…,da je virus sintetično obdelan iz kačjega strupa- najbolj strupenih kač…, ali preko zraka ( razpršili z letali ) ali vnešeno preko vode…in kakor telo prenese…eni tako , drugi drugače…če je kaj na tem pa bo pokazal čas….

v družini, 02.07.2022 ob 19:10

Hvala in ne mi zameriti, nisem hotela biti dvomljiva ali žaljiva.

VErjamem. Zato namig. Verjemi pa tudi ti, da se osvesceni nepiknjeni se zelo dobro spomnimo, kako so nas ineli za drugorazredne. Cim si omenil d vit, so te dali med zarotnike. )pa jbnti, ukc ga priporoca! Se zdaj! In tocno se ve, da so nizke arvni d vit prekurzor za tezji potek. A ne, mi, ki smo to vedeli, smo bili baje neizobrazeni.

Zato mi ne zamerit, da imam pun k. Se zlasti piknjenuh, ki se zdaj cudijo, kako so lahko ze 3x fasali, vsakuc huje!

Ištvany, 02.07.2022 ob 19:18

Jaz sem fasala konec januarja , začetek februarja, ko je bilo največ šolarjev, dijakov…prinesala hčera iz šole, med zadnjimi…njej praktično nič. kot viroza…jaz pa zapacano grlo, hripavost, brez apetita, malo izbruhala, nato pa zoprn, dražeč kašelj, brez vročine, občutki kot bi bila zastrupljena…pomagala- ko bila brez apetita- drugi dan, da vsaj nekaj pojem- sem jedla smoki- to mi je edino pasalo in pila kokakolo…ob kašlju jemala žličko apikompleksa, da se je malo umirilo…kasneje je zapasala piščančja juha, korenje iz juhe…itd…kašelj nadležen ponoči…veliko tekočine po požirkih, en šluk, ko me je nadražilo…no, je minilo, ne želim pa ponoviti teh občutkov, čisto drugače kot običajen prehlad, ne znam pojasnit, kot omenjeno- kot čudna zastrupitev, ,,…še dobro, da ni šlo naprej, na pljuča, da je bila blažja oblika…

Tale “blazja oblika, se dobro, da ji slo na pljuca” je cisti mimobrc. omikron ne gre na pljuca, sploh!

to , o vpletenosti kačjega strupa, ja se omenja in da bi se komot zdravilo z že obstoječimi protistrupi…( klorokoksinom ali nekaj podobno ? )…da se ne rabi dat ljudi na respiratorje, to samo škoduje…zadaj je sigurno pohlep po denarju, moči, itd, igre določenih, ki se igrajo boga. ( moč boga proti moči zla ) …..

Pikpok, 02.07.2022 ob 19:28

VErjamem. Zato namig. Verjemi pa tudi ti, da se osvesceni nepiknjeni se zelo dobro spomnimo, kako so nas ineli za drugorazredne. Cim si omenil d vit, so te dali med zarotnike. )pa jbnti, ukc ga priporoca! Se zdaj! In tocno se ve, da so nizke arvni d vit prekurzor za tezji potek. A ne, mi, ki smo to vedeli, smo bili baje neizobrazeni.

Zato mi ne zamerit, da imam pun k. Se zlasti piknjenuh, ki se zdaj cudijo, kako so lahko ze 3x fasali, vsakuc huje!

Vse jasno! Pri nas v družini smo bili bolj na tekočem pri Delti, kasneje pa smo zavestno nehali slediti kolektivni paniki, zato tudi nisem poznala protokolov, ki sem jih zdaj poguglala, hvala še enkrat. Vitamine (vključno z D3) pa vedno dodajamo v zimskem času.

New Report

Close