Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek omiš

omiš

Pozdravljeni

Imam eno vprašanje. Slišala sem, da je kraj Omiš super za dopustovanje z majhnim otrokom. Imam namreč leto in pol staro hčerko. Nekaj sem brskala po internetu in so res krasne slike.
Zdaj me pa zanima, če mi lahko kdo iz svojih izkušenj priporoča natančen kraj. Namreč tam je mnogo naselij (Duče, Mimice, Staniči,…).

Lepo prosim za kakšen nasvet ali pa kontakt, kajti kmalu bo potrebno rezervirati.

Hvala!

Okolica Omiša je res super (bili tam lani). Od vseh, kar sem m jih jaz videla (glede plaže ipd) sta me najbolj navdušila kraja Stanići in Nemira.

Lani sem bila v avtokampu Galeb v Omišu. Za otroke super plac, vsak večer zabava za ta male, mesto mi je bilo ful všeč, gusarji tudi. Ful dogaja.

Jaz sem bila prav v Omišu. Čudovito. Pazi le, kje boš parkirala avto, ker tam pa dobiš kazen tako hitro, da ti niti še opaziš ne, da si naredil prekršek, pa jo že imaš. Ha-ha, malo heca, ampak je res.

Že več let dopustujemo na relaciji Brela (cca. 10 km naprej od Omiša), Baška voda, Tučepi. Povsod zelo zadovoljni, največ borove sence v Tučepih , pod hoteli Alga, Neptun. Plaža povsod prodnata, morje čisto.

Pa lep dopust želim,
Misxy

Mogoče pozna katera kar kakšne konkretne app.v bližini Omiša oz. nekje kjer bi bilo primerno za male otroke(1 in 6 let)?V bližini morja in z čim manj stopnicami do plaže in do app,ker imamo voziček z enoletnico…Hvala!

New Report

Close