Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Omislil bi si intimno prijateljico

Omislil bi si intimno prijateljico

Po daljšem času je prišel čas, da si omislim novo intimno in tudi lahko sicerjšnjo prijateljico.Samski sem po lastni izbiri, saj mi svoboda konfort in ostalo, kar mi prinese samski stan, to mi je super. Seveda pa manjka seks, erotika, ograzmi v dvojE. Ali, da greš za kak dan na morje, pa se imaš tam fino. Če je tu kaka samska, ki bi rada obdržala svoj komfort hkrati pa uživala v seksualnosti, naj mi piše. Vse se bomo tam zmenili, tukaj napišem samo še to, da pač imam doočene zahteve, ki so, da ženska ni preobilna in predvsem, da mi v odnos ne bo prinesal tisoče njenih problemov.Bodi prijazna pozitivna, tko kt sm jaz. mail je fejstfantsi afna gmail pika com

In zakaj bi si hotel greniti lajf z mastno, smrdljivo pizdo??

Od kod pa si in koliko si star?

Odgovor na objavo uporabnika
Cvetlična, 06.06.2025 ob 23:36

Od kod pa si in koliko si star?

Prihajam iz osrednje slovenije, sem pri 40 ih letih. Povsem normalnih fizilnih in drugačnih karakteristik, bi pa se o vsem raje menil preko zasebnega priloženega maila.

Hmmm, jest sem pa pr 60 in nekako si mislim da bi bilo dobro še kaj uživati!

Anonimno 8972, 06.06.2025 ob 23:31

Po daljšem času je prišel čas, da si omislim novo intimno in tudi lahko sicerjšnjo prijateljico.Samski sem po lastni izbiri, saj mi svoboda konfort in ostalo, kar mi prinese samski stan, to mi je super. Seveda pa manjka seks, erotika, ograzmi v dvojE. Ali, da greš za kak dan na morje, pa se imaš tam fino. Če je tu kaka samska, ki bi rada obdržala svoj komfort hkrati pa uživala v seksualnosti, naj mi piše. Vse se bomo tam zmenili, tukaj napišem samo še to, da pač imam doočene zahteve, ki so, da ženska ni preobilna in predvsem, da mi v odnos ne bo prinesal tisoče njenih problemov.Bodi prijazna pozitivna, tko kt sm jaz. mail je fejstfantsi afna gmail pika com

Zakaj za en dan na morje? Ne moreš prespati ker imaš doma otroke in družino? Kera pa bo hotla takega fulfehtarja?

Patetični bajsek si, 07.06.2025 ob 09:49

Zakaj za en dan na morje? Ne moreš prespati ker imaš doma otroke in družino? Kera pa bo hotla takega fulfehtarja?

Tu na tem forumu pa anonimno pridejo do izraza vse podlosti slovencev in slovenk. Saj osebno si kaj takega ne bi upala reči.

Za en dan greš na morje na spoznavanje, ne moreš jit v prvo za en teden, če ne veš če si kompatibilen. Kapiš el je to preveč zate. Sem vitek, bajsika si pa najbrž tudi ti, in nisem ne poročen ne ločen ne z otroki. Mi mje žal zate, ker so te moški izkoriswtzili ampak nismo vsi isti.

Ne, nismo vsi isti!

Smo tudi taki ki povemo po resnici! Ki povemo da si želimo ljubico za zabavo in se ne igramo slepih miši!

Sam sem poročen že zelo dolgo in zakaj bi si rad omislil ljubico! Zato ker si jo lahko in imam doma dovoljenje!

Ja domo imam resnično vsega, od spoštovanja, pogovorov, seksa itd.

Ampak sva ugotovila da kljub vsemu nama primankuje še nekaj adrenalinskega!

A te zanima?

Veseli oče, spet iščeš sex 🤣🤣🤣🤣🤣

Obupan si, grdavz

he,he,do zdej jo nisi rabil,kar naenkrat bi jo imel …a znaš seksat…al samo sanjaš kako bi ,če bi…

New Report

Close