On mora imet avto vsaj za 20 jurjev?
Tule je ena napisala, da mora moški imet avto vsaj za 20 jurjev, da se ji zdi ok moški.
Je dosti žensk, ki tako razmišlja?
Kaj pa ženske? Morajo tudi imeti drage avte, da so všeč moškim?
Meni je avto prevozno sredstvo. Sicer mora biti tehnično ok, ampak to je to.
Bolje avto za 8 jurjev kupiti pa brez kredita kot za 30 jurjev pa na kredit.
Bejbe, avti po 20 in več jurjev, so večinoma na kredit. Toliko o vaši pameti, da mora moški imet avto vsaj za 20 jurjev.
Ja kaj pa še.
Men so vsi, ki imajo avto čez 100 jurjev , čudni.
Avto mora biti a) smiseln – se pravi če otroke voziš okol ne moreš met korvete
b) čist in lepo vzdrževan in c) ekonomsko in ekološko uravnotežen
Da bi pa moške spraševala “ej, kolk je pa tvoj avto stal”…mi ne bi v sto letih prišlo na misel,
Kakšne gluposti no. Zakaj te sploh skrbi kaj takšna ženska misli, res želiš takšno imeti?
Še v življenju nisem gledala kakšen avto ima tip. Ok če bi razpadal ali bil svinjski ali pa kako drugače izstopal bi opazila, ampak da bi cenovno gledala? 99% žensk pojma nima koliko kakšen avto stane
Jaz imam v moji družbi trenutno najdražji avto. Sem samska in si lahko privoščim. Vse poročene in v vezah…imajo enega ali dva. Nihče nima avta čez 20k. Pa so v srečnih vezah že leta. Imajo družine in vse.
Ne razumem sploh zakaj bi bilo pomembno da ima tip dober avto. Saj ga ne bo na žensko prepisal :). Kaj imaš potem od tega? Res ne razumem. Če imaš rad boljše avte al dražje al karkoli že….si ga pač kupi. Ne pa da iščeš partnerja s takšnim avtom no :). Ne postane tvoj potem. Ne razumem te logike sploh.
Drugače pa 20k za avto dandanes ni praktično nič. Čisto nek srednji rabljen rang. Nič posebnega. Pametni ljudje se finančnih nasvetov da ne daš več kot 6 plač za avto držijo. Butasti pa pač v pleh ki abnormalno izgublja na vrednosti dan za dnem mečejo. Pametni kupimo kar si lahko privoščimo in mečemo denar v stvari ki pridobivajo na vrednosti ali pa nam denar delajo ko spimo, ne pa v avte. Nek povprečen človek s povprečno plačo, da poskrbi za dom in vse….ni šans da si lahko privošči nek hud avto. Če je na povprečni plači nima kaj več kot 15k za avto dat. Razen če ni stanovanja podedoval in ima ostalo finance porihtane. Meni osebno je to dosti bolj pomembno. Da je človek odgovoren in pametno z denarjem dela. Pove to ogromno o tem kdo je. Boljši avto če bo želja lahko potem s skupnimi močmi kupiva
:D, 04.04.2025 ob 10:01
Kakšne gluposti no. Zakaj te sploh skrbi kaj takšna ženska misli, res želiš takšno imeti?
Še v življenju nisem gledala kakšen avto ima tip. Ok če bi razpadal ali bil svinjski ali pa kako drugače izstopal bi opazila, ampak da bi cenovno gledala? 99% žensk pojma nima koliko kakšen avto stane
Jaz imam v moji družbi trenutno najdražji avto. Sem samska in si lahko privoščim. Vse poročene in v vezah…imajo enega ali dva. Nihče nima avta čez 20k. Pa so v srečnih vezah že leta. Imajo družine in vse.
Ne razumem sploh zakaj bi bilo pomembno da ima tip dober avto. Saj ga ne bo na žensko prepisal :). Kaj imaš potem od tega? Res ne razumem. Če imaš rad boljše avte al dražje al karkoli že….si ga pač kupi. Ne pa da iščeš partnerja s takšnim avtom no :). Ne postane tvoj potem. Ne razumem te logike sploh.
Drugače pa 20k za avto dandanes ni praktično nič. Čisto nek srednji rabljen rang. Nič posebnega. Pametni ljudje se finančnih nasvetov da ne daš več kot 6 plač za avto držijo. Butasti pa pač v pleh ki abnormalno izgublja na vrednosti dan za dnem mečejo. Pametni kupimo kar si lahko privoščimo in mečemo denar v stvari ki pridobivajo na vrednosti ali pa nam denar delajo ko spimo, ne pa v avte. Nek povprečen človek s povprečno plačo, da poskrbi za dom in vse….ni šans da si lahko privošči nek hud avto. Če je na povprečni plači nima kaj več kot 15k za avto dat. Razen če ni stanovanja podedoval in ima ostalo finance porihtane. Meni osebno je to dosti bolj pomembno. Da je človek odgovoren in pametno z denarjem dela. Pove to ogromno o tem kdo je. Boljši avto če bo želja lahko potem s skupnimi močmi kupiva
Res je 20 jurjev je Captur…slaba oprema,raje kot kredit ,je smiselno kupit avto za 5 jurjev,oba ti nudita nič užitkov…Dobri avti so 80000 eur novi ,splača se vzet testni ,Nemčija leto star ,potem imaš nek avto za 50 jurjev kupljen racionalno ,seveda za keš…pa še to moraš menjavat na 5 let….
prevozno sredstvo, 04.04.2025 ob 09:14
Tule je ena napisala, da mora moški imet avto vsaj za 20 jurjev, da se ji zdi ok moški.
Je dosti žensk, ki tako razmišlja?
Kaj pa ženske? Morajo tudi imeti drage avte, da so všeč moškim?
Meni je avto prevozno sredstvo. Sicer mora biti tehnično ok, ampak to je to.
Bolje avto za 8 jurjev kupiti pa brez kredita kot za 30 jurjev pa na kredit.
Bejbe, avti po 20 in več jurjev, so večinoma na kredit. Toliko o vaši pameti, da mora moški imet avto vsaj za 20 jurjev.
Bejbe se lovi na “tiča”, z avtom jih samo odpelješ v “delavnico”!
Normalen človek kupi avto v vrednosti 6 mesečnih plač, vse drugo je neracionalno, tudi dostikrat bolezensko.
Večina dragih avtov je kupljenih s strani priseljencev, ker je to edina stvar, ki jo lahko pokažejo, ko pridejo na obisk v Prištino. Se pa najde na listi tut kakšen mafijski odvetnik, doktor dvoživka, kakšen podjetnik…
To je pa to. Delajte raje na tem, kako boste zvišali plačo in si lahko kupili sploh kakšen avto.
Sem spoznala precej tipov, ki so imeli nadpovprečne avte na kredit ali lizing, drugače pa ena sama zadolženost ali pa celo življenje v otroški sobi pri 45 plus. Poznam nekaj premožnejših ljudi, ki bi si lahko privoščili avte nad 100 k, a se držijo nekega srednjega razreda. Takšnim je dejstvo, da imajo denar, nekaj samoumevnega in ne čutijo potrebe po dokazovanju.
Avtor-ica, sorry, tebi se pa vidi, da si en ubogi revež, če se ti zdi avto za 20 jurjev predrag! Toliko daš danes za novega cliota ali manjšega Peugeota oz. Citroëna. To ni ne vem kakšen denar, no. Avto mora biti varen in udoben. Sama imam SUV- srednjega razreda (Volvo xc40), pa sem že pred časom dala zanj blizu 40.000).
Sicer ne zaslužim slabo, nekaj preko 2000, samo to ni ne vem kako visoka plača. Je pa res, da nimam stanovanjskega problema oz. sem lastnica, ne najemnica. Tako, da sem do tega avta prišla zgolj z varčevanjem, nisem nobena mafijka:-)
In, ker smo anonimni, priznam, da bi me zmotilo, če bi imel moj moški slabši avto od mojega. Tak moški, ki ponavlja floskulo, da je avto samo sredstvo, ki te pripelje od točke A do točke B, mi je patetičen oz. ne dovolj sposoben. Sama se cenim in pričakujem tudi od moškega, da me ne bo vozil naokrog v neki stari, nevarni, smrdljivi škatli iz pleha.
haha311, 04.04.2025 ob 10:59
imam avto za 40k z 1300e plače. Od kje to, da si lahko tak avto privosci samo mafija, doktor, podjetnik? Sami izgovori in faušija…
dve leti in pol delaš samo za avto….fascinantne prioritete
Streho nad glavo, hrano in stroške ti jasno mamica krije a ne?
Ena pametna in lepa, 04.04.2025 ob 11:21
Avtor-ica, sorry, tebi se pa vidi, da si en ubogi revež, če se ti zdi avto za 20 jurjev predrag! Toliko daš danes za novega cliota ali manjšega Peugeota oz. Citroëna. To ni ne vem kakšen denar, no. Avto mora biti varen in udoben. Sama imam SUV- srednjega razreda (Volvo xc40), pa sem že pred časom dala zanj blizu 40.000).
Sicer ne zaslužim slabo, nekaj preko 2000, samo to ni ne vem kako visoka plača. Je pa res, da nimam stanovanjskega problema oz. sem lastnica, ne najemnica. Tako, da sem do tega avta prišla zgolj z varčevanjem, nisem nobena mafijka:-)
In, ker smo anonimni, priznam, da bi me zmotilo, če bi imel moj moški slabši avto od mojega. Tak moški, ki ponavlja floskulo, da je avto samo sredstvo, ki te pripelje od točke A do točke B, mi je patetičen oz. ne dovolj sposoben. Sama se cenim in pričakujem tudi od moškega, da me ne bo vozil naokrog v neki stari, nevarni, smrdljivi škatli iz pleha.
Ti se imaš jasno za sposobno. Ker ti je nekdo podaril stanovanje. In ker dve letni plači vržeš v pleh, ki je bil dan za tem ko si ga kupila manj vreden kot si plačala :). Jako brihtno Od moškega ki ni imel te sreče recimo pričakuješ da ima stanovanje in še boljši avto od tebe a ne? Toraj mora biti ene 10x bolj sposoben kot ti. Ker ti če ti ne bi nekdo podaril stanovanja….ne bi imela niti za rabljen clio :). Pomoje najboljš da iščeš med sebi podobnimi poklicnimi dediči. Med sposobnimi
En revež z kreditom za stanovanje in avtom za 30k res ni zate. Si ja ne boš sramote delala no.
Ljubice pa se vprašate, če zgledate dovolj dobro za take tipe, ki vozijo Bemfle,Mercedeze in Audije? Najbolj mi je smešno, ko ena zavaljena kokoš s pol metra kremplji in 200kg misli, da bo zapela enega bogatega lepotca.. Ta bogate tipe je treba tudi malo zgledat.. Imate lepo rit, velike joške in postavco za 10? Če je odgovor ne potem se pač raje držite tipov, ki vozijo avto za manj, kot 20k. Pa še neka, otrok bo podoben očetu ne Mercedez AMGju
ana108, 04.04.2025 ob 09:24
Tipi ki vozite neke sranja od avta do 10k ste za mene klosarji. In to da je avto ” le prevozno sredstvo od točke a do b ” so samo izgovori, ker si ne privoščite boljšega. Potem je pa faušija.
Res je, avto do 10.000€ – ker si ne privoščimo boljšega.
Ne, ker si ga ne moremo privoščiti, ampak ker se nam (vsaj nekaterim) zdi nesmiselno zapravljati za novejši, dražji avto, če imamo sicer manj vreden, a brezhiben, udoben in varen avto.
Denar raje porabimo za kaj drugega.
stara forumašica, 04.04.2025 ob 11:37
Res je, avto do 10.000€ – ker si ne privoščimo boljšega.
Ne, ker si ga ne moremo privoščiti, ampak ker se nam (vsaj nekaterim) zdi nesmiselno zapravljati za novejši, dražji avto, če imamo sicer manj vreden, a brezhiben, udoben in varen avto.
Denar raje porabimo za kaj drugega.
OK, sicer nisem tip, a vseeno se mi zdi nesmiselno zapravljati samo za pleh in nikoli nisem gledala, v kakem avtu se kdo vozi.
Partner je bil celo še brez svojega avta, ko sva se spoznala.
Kdo točno misliš da je fouš človeku, ki je praktično na minimalcu in samo za pleh dela?
Ta tvoj 40k avto bo ko ga boš odplačal vreden max 10 verjetno. Obresti sploh ne bomo računali. Leta in leta mečeš denar čez okno. V bistvu si kot hrček, laufaš na tistem kolesu odplačevanja pleha ki je verjetno že sedaj manj vreden kot maš kredita zanj, prideš ne nikamor. In nikoli ne boš. Dobesedno boš delal samo za pleh cel življenje očitno.
Česa naj ti bodo ljudje točno fouš ne vem
Tega da boš ko bo tisti ki sofinancira tvoje življenje umrl, en živ revež z minimalno penzijo na kislem zelju in krompirju in plehom neodplačanem?
Smrdi lahko v novem avtu če ga ne pucaš tako kot v starem lahko diši (delam na servisu in svašta doživim, velikokrat je 10 let stara gajba bolj spucana). Ne razumem pa izraza škatla iz pleha, torej tvoj avto za razliko od drugih ni iz pleha? Iz česa pa potem je če ni skrivnost?
Vsak avto je bil enkrat nov in tudi tvoj bo enkrat star