On mora imet avto vsaj za 20 jurjev?
logika366, 04.04.2025 ob 11:29
Ena pametna in lepa, 04.04.2025 ob 11:21
prevozno sredstvo, 04.04.2025 ob 09:14
Tule je ena napisala, da mora moški imet avto vsaj za 20 jurjev, da se ji zdi ok moški.
Je dosti žensk, ki tako razmišlja?
Kaj pa ženske? Morajo tudi imeti drage avte, da so všeč moškim?
Meni je avto prevozno sredstvo. Sicer mora biti tehnično ok, ampak to je to.
Bolje avto za 8 jurjev kupiti pa brez kredita kot za 30 jurjev pa na kredit.
Bejbe, avti po 20 in več jurjev, so večinoma na kredit. Toliko o vaši pameti, da mora moški imet avto vsaj za 20 jurjev.
Avtor-ica, sorry, tebi se pa vidi, da si en ubogi revež, če se ti zdi avto za 20 jurjev predrag! Toliko daš danes za novega cliota ali manjšega Peugeota oz. Citroëna. To ni ne vem kakšen denar, no. Avto mora biti varen in udoben. Sama imam SUV- srednjega razreda (Volvo xc40), pa sem že pred časom dala zanj blizu 40.000).
Sicer ne zaslužim slabo, nekaj preko 2000, samo to ni ne vem kako visoka plača. Je pa res, da nimam stanovanjskega problema oz. sem lastnica, ne najemnica. Tako, da sem do tega avta prišla zgolj z varčevanjem, nisem nobena mafijka:-)
In, ker smo anonimni, priznam, da bi me zmotilo, če bi imel moj moški slabši avto od mojega. Tak moški, ki ponavlja floskulo, da je avto samo sredstvo, ki te pripelje od točke A do točke B, mi je patetičen oz. ne dovolj sposoben. Sama se cenim in pričakujem tudi od moškega, da me ne bo vozil naokrog v neki stari, nevarni, smrdljivi škatli iz pleha.
Ti se imaš jasno za sposobno. Ker ti je nekdo podaril stanovanje. In ker dve letni plači vržeš v pleh, ki je bil dan za tem ko si ga kupila manj vreden kot si plačala :). Jako brihtno Od moškega ki ni imel te sreče recimo pričakuješ da ima stanovanje in še boljši avto od tebe a ne? Toraj mora biti ene 10x bolj sposoben kot ti. Ker ti če ti ne bi nekdo podaril stanovanja….ne bi imela niti za rabljen clio :). Pomoje najboljš da iščeš med sebi podobnimi poklicnimi dediči. Med sposobnimi
En revež z kreditom za stanovanje in avtom za 30k res ni zate. Si ja ne boš sramote delala no.
@logika366, imaš prav. Stanovanje sem dobila podarjeno od staršev. Sem edinka in sta mi pač privoščila stanovanje, a naj bi jima rekla “Ne, hvala”? Saj imata lepo hišo še vedno zase. A ti ne bi podaril-a stanovanja svojemu edinemu otroku, če bi ga lahko? Torej mi za stanovanje ni bilo treba nič plačati, ampak za avto sem pa sama privarčevala.
In ja, želim uspešnega moškega. Ni treba, da ima materialno več od mene, ampak manj pa tudi ne. Z “nesrečneži” se ne zapletam. Spadam med ženske, ki znajo uporabljati tudi razum.
Ni bolj smešnega (cinično), od človeka v avtu za 40k (običajno najnižji rang nemca jasno), čevljih iz deichmana in shein/temu ipd. cunjah, ki šteje kovance če si lahko kino pa pico privošči vmes ko ga mamica kliče, če je dal vse cunje v koš da mu jih opere in če je šel na banko minus podaljšat
Pade v isti rang kot kokoške s ponaredkom LV ali pa celo hermes v shein cotah, ki si domišljajo da zelo bogato izgledajo
Usmiljenja vredno res.
Medtem bo en ki ima toliko premoženja da mu sploh delat ni treba več, mirno čičal na kavici dopoldan, brez kakršnihkoli skrbi in potrebe da se komu dokazuje, in se potem v svoji toyoti recimo odpeljal v svet
Nismo vse zabite sponzoruše, ki jih le zanima kaj bodo drugi rekli.
Tip je pameten, če ima starejši avto, ne pa tisti, ki se zapufajo čez glavo, potem pa jokajo kako nimajo denarja za nič.
Še boljši so pa tisti, ki kolesarijo, imajo dobre ritke in super izgledajo.
Da bi gledala, kakšen avto ima namesto njegovega karakterja mi je čisto zgrešeno.
Ena pametna in lepa, 04.04.2025 ob 11:54
@logika366, imaš prav. Stanovanje sem dobila podarjeno od staršev. Sem edinka in sta mi pač privoščila stanovanje, a naj bi jima rekla “Ne, hvala”? Saj imata lepo hišo še vedno zase. A ti ne bi podaril-a stanovanja svojemu edinemu otroku, če bi ga lahko? Torej mi za stanovanje ni bilo treba nič plačati, ampak za avto sem pa sama privarčevala.
In ja, želim uspešnega moškega. Ni treba, da ima materialno več od mene, ampak manj pa tudi ne. Z “nesrečneži” se ne zapletam. Spadam med ženske, ki znajo uporabljati tudi razum.
Tip z kreditom za stanovanje v centru ljubljane recimo, z avtom za 20k in plačo dvojno ali celo trojno od tebe, je dosti bolj uspešen kot ti. Samo ti ne razumeš tega. In ja jaz bi otroku tudi dala stanovanje. In ga nameravam. Ampak delam tudi na tem da ga vzgojim v človeka, ki zna razmišljat in videti realno stvari. Če bom imela občutek da se bo počutil večvrednega, zato ker mu je bilo nekaj podarjeno, napram nekomu ki je to ustvaril sam….no ne bo dobil stanovanja Ampak računam na to da bo imel vrednote mene in moža. Ga ne vzgajava z vzgledom v prepotentnega bebčka, ki svojo vrednost išče v materialnih stvareh. Pa finančno smo tudi vsi pismeni in to tudi na otroka prenašamo. Dvomim da bo šel v smer kjer bi dve letni plači za stvar, ki na vrednosti izgublja plačal. Nimamo gena gluposti v familji.
Zanimivo. Nobenega zapisa o filingu v dobrem, dražjem avtu. Ko bolje pomislim, vozim motor zaradi filinga. Zavijem na kako odročno pot. V sredo npr. sem se okoli poldneva odpravil malo ovinkarit. Prijeten občutek je opazovati gozd, ki se prebuja iz zimskega spanca.
Na Gorenjskem se je čutil oster zrak, na Vipavskem je bilo nekaj burje, a znatno topleje. Na krasu se je pot vila med vinogradi. Na italijanski strani pa je bilo živahno in skorajda poletno. Srkanje kapučina na terasi lokala tik ob morju pa je začinil občutek ležerne zaspanosti, ko sem se predal šumenju valov in sončnim žarkom pri nekih 26 stopinjah, če gre verjeti tabli nad cesto.
Večerja v gostilnici blizu morja je ponujala prijetno mešanico vonja po morju, ki je blagodejno vplivalo na nosnice, da je vonj hrane prišel še bolj do izraza in se stopil z okusom na brbončicah.
Ja, filing je tisto, kar me privlači in si ga z motorjem lahko lažje pričaram. Daje mi tisti občutek povezanosti z okolico ob hkratni mobilnosti, ki mi omogoča dinamiko različnih doživetij. Katere občutke pa vam pričarajo vaši vozovi, najsi bo to za 20 ali 78 tisočakov?
P.S.: Trenutno srkam kapučino in se nastavljam sončku na terasi lokalnega lokalčka. Skočil bom v LJ do zobozdravnika. Sem pozabil slušalke oni dan, ko sem imel pregled. Včeraj sem se peljal z avtom na nek pregled, pa je bila kar gneča. Danes grem z motorjem. Dan je lep in se lažje pride skozi mestno gnečo.
logika385, 04.04.2025 ob 12:00
Tip z kreditom za stanovanje v centru ljubljane recimo, z avtom za 20k in plačo dvojno ali celo trojno od tebe, je dosti bolj uspešen kot ti. Samo ti ne razumeš tega. In ja jaz bi otroku tudi dala stanovanje. In ga nameravam. Ampak delam tudi na tem da ga vzgojim v človeka, ki zna razmišljat in videti realno stvari. Če bom imela občutek da se bo počutil večvrednega, zato ker mu je bilo nekaj podarjeno, napram nekomu ki je to ustvaril sam….no ne bo dobil stanovanja Ampak računam na to da bo imel vrednote mene in moža. Ga ne vzgajava z vzgledom v prepotentnega bebčka, ki svojo vrednost išče v materialnih stvareh. Pa finančno smo tudi vsi pismeni in to tudi na otroka prenašamo. Dvomim da bo šel v smer kjer bi dve letni plači za stvar, ki na vrednosti izgublja plačal. Nimamo gena gluposti v familji.
Tako imenovana “logika”, daj no, foušarija z vsakim stavkom kar kipi iz tebe. Daleč si ti od česarkoli uspešnega. Me ne poznaš in me obkladaš s prepotentnico, ki vrednost išče v materialnih stvareh? Oh, sveta preproščina! Si upam stavit, da si si kapitalno zajebala lajf, zato je toliko grenkobe in pasivne agresije v tebi. Pa tudi dosti kognitivne disonance.
Meni take patetične revice ne morejo do živega. Lahko lajajo kot čivave, me ne gane. Imam svoje življenje, v katerem uživam. Imam pa tudi pravico izraziti svoje mnenje na forumu, prav tako kot ti.
P.S. Če bi bila ti uspešna ženska (kot se hvališ), te taki ljudje kot sem jaz, ne bi prav nič (z)motili.
iDesi
P.S.: Trenutno srkam kapučino in se nastavljam sončku na terasi lokalnega lokalčka. Skočil bom v LJ do zobozdravnika. Sem pozabil slušalke oni dan, ko sem imel pregled. Včeraj sem se peljal z avtom na nek pregled, pa je bila kar gneča. Danes grem z motorjem. Dan je lep in se lažje pride skozi mestno gnečo.
idesi verjetno je motor poceni filing proti športnemu avtu s cca 400 ks …vsi ostali filingi ,terasa ,večerja ,kapučino ob morju ,pa še v dobri družbi ,to se strinjam s tabo…
Ne vem kako razmišljajo druge ženske, ampak tiste, ki imajo velike štikle in dolge nohte, po možnosti umetne prsi … mogoče menijo, da se k njej poda avto za 20.0000+ eur.
Meni ni pomemben avto, kakšnega vozi, mi je pa, priznam pomembno, da je moški finančno močan, da mi lahko nudi tudi finančno varnost. Pravi bogataši se ne kičajo s zunanjimi kazalniki bogatstva.
anonimna sem, 04.04.2025 ob 12:34
Za Desija.
Počutim se odlično. Avto je stal krepko čez 100 tisoč, v bistvu blizu 200 tisoč. Ni na kredit. Sem ženska v 50 tih, žev naprej povem ,da odpadejo natolcevanja, da z avtom lovim keš pič…:)))
Sliši (bere) se, da ti dobro gre. Kako pa tebi avto pripomore k odličnemu počutju?