On mora imet avto vsaj za 20 jurjev?
Za nadstrešek in tlakovce ter škarpico spodaj smo dali 25.000 EUR , tu pa mislite da je to bogastvo da imaš avto za 20.000 EUR. Za gradbeno dovoljenje smo dali 20.000 eur, samo za to, da lahko na svoji zemlji ki smo jo drago kupili, tudi zidamo. Nekdo ki trdi da je 20.000 EUR veliko, nima stika z realnostjo.
Anonimno 8495, 04.04.2025 ob 10:00
Najlepše za elite, ko se sužnji, zasužnjeni preko potrošništva, prepirajo, kdo je bolj zasužnjen. LOL, elite res nimajo težkega dela.
@Anonimno 8495
V vsaki vojni pošljejo na bojno črto najprej tiste, ki nimajo ničesar, ne vez, ne denarja in zato umrejo prvi. Pametni, ki nekaj ima, se temu izogne. In to velja za vse tipe organiziranosti družbe, še posebej tiste, kjer je bolj pomembna ideologija, kot sposobnost človeka. Jep, revolucija je svoje otroke.
prevozno sredstvo
kako bodo sedaj moški jezni ko t opovem. ahahahah ojojoj poslušajte kva delajo tipčki. hahaahahah 4 tipi si skup kupijo avto na fafing, na lizing. in skupi odplačujejo, in se vozijo vsak en teden. ali pa dva brata skupi kupita bmw in se vozita malo en malo drugi. hahaahha tko to delajo. aja 20 000 je že ok?? hahaha ja dan danes za 20 000 novo dobiš edino polota. fabio. a to je hudavto po novem???? hahahahaa ojojoj. kje si pa ti ostala v letu 1990??? za fse moške in ženske. avto ne pomeni nič. jaz osebno, sem veliko skupi z športniki in športnicami. in vem kakšna je reakcija mamic in mladenk ko iz starega clionta in scenica izstopi visok mlad potaven plavalec str 23. 188 75 kgpa lep iej full. hahahaah fse se slinijo. pa nima velikega luleka. pa ima renaulta 20 let starega. poelgnjega pridejo ateki pa samski na fitnes z bmw 5, audi A6 taki orng avti. nobena niti ne trzne. hahaahha ne se preveč zanašat na te avtočke pofukane. jazsi lahko kupim, skorja kaj čem, pa si ne. pa mam rad avte full. pa mi ni nekako. ne vem. bolj kto fse drugo, mi ni za plačevat državi tega dnara.
Sama trenutno vozim Jaguarja. F Type. Očetovo darilo ob posebni priložnosti. Zaročenec vozi Mercedes E class za vsakodnevne opravke, ima pa kolekcijo v garaži (prisotni tudi old timerji). Lizinga od blizu videla še nisva. Lopovi ravno nismo, kot tu gor ena označuje. Mi je bilo pa vedno ravno gladko kak avto vozi tip.
Jehejta, no. Folk čist’ brez filinga. Znamke in cena so vaš domet? Kaj pa ozvočenje – za akustične užitke? Ambientna osvetlitev za različne priložnosti? Panoramska streha za kruzanje po kaki priobalni cesti, postanek na kakem klifu ob zvezdah? Aktivni tempomat za udobje? 250 + žrebičkov za dinamiko? Avtomatski menjalnik za udobje tudi v zastoju? Večconska klimatska naprava? Multimedia za otroke? Udobni, ogrevani sedeži za daljše vožnje in zimske dni? Morda usnje na volanu in obrobah sedežev za bolj naraven občutek? Hladilnik pod naslonom za roke za osvežitev poleti? Karkoli… kar vam izboljša izkušnjo?
Dedinja, 04.04.2025 ob 15:48
Sama trenutno vozim Jaguarja. F Type. Očetovo darilo ob posebni priložnosti. Zaročenec vozi Mercedes E class za vsakodnevne opravke, ima pa kolekcijo v garaži (prisotni tudi old timerji). Lizinga od blizu videla še nisva. Lopovi ravno nismo, kot tu gor ena označuje. Mi je bilo pa vedno ravno gladko kak avto vozi tip.
evo,f type ,od tu začnejo avti za užitek,sicer ni najdražji ,je pa meni med najljubšimi oblikami…imaš okus dedinja
:D, 04.04.2025 ob 10:01
Kakšne gluposti no. Zakaj te sploh skrbi kaj takšna ženska misli, res želiš takšno imeti?
Še v življenju nisem gledala kakšen avto ima tip. Ok če bi razpadal ali bil svinjski ali pa kako drugače izstopal bi opazila, ampak da bi cenovno gledala? 99% žensk pojma nima koliko kakšen avto stane
Jaz imam v moji družbi trenutno najdražji avto. Sem samska in si lahko privoščim. Vse poročene in v vezah…imajo enega ali dva. Nihče nima avta čez 20k. Pa so v srečnih vezah že leta. Imajo družine in vse.
Ne razumem sploh zakaj bi bilo pomembno da ima tip dober avto. Saj ga ne bo na žensko prepisal :). Kaj imaš potem od tega? Res ne razumem. Če imaš rad boljše avte al dražje al karkoli že….si ga pač kupi. Ne pa da iščeš partnerja s takšnim avtom no :). Ne postane tvoj potem. Ne razumem te logike sploh.
Drugače pa 20k za avto dandanes ni praktično nič. Čisto nek srednji rabljen rang. Nič posebnega. Pametni ljudje se finančnih nasvetov da ne daš več kot 6 plač za avto držijo. Butasti pa pač v pleh ki abnormalno izgublja na vrednosti dan za dnem mečejo. Pametni kupimo kar si lahko privoščimo in mečemo denar v stvari ki pridobivajo na vrednosti ali pa nam denar delajo ko spimo, ne pa v avte. Nek povprečen človek s povprečno plačo, da poskrbi za dom in vse….ni šans da si lahko privošči nek hud avto. Če je na povprečni plači nima kaj več kot 15k za avto dat. Razen če ni stanovanja podedoval in ima ostalo finance porihtane. Meni osebno je to dosti bolj pomembno. Da je človek odgovoren in pametno z denarjem dela. Pove to ogromno o tem kdo je. Boljši avto če bo želja lahko potem s skupnimi močmi kupiva
Avto za 20.000 EUR ni srednji rang, ampak najnižji. Si zadnje leto pogledala cenik za Renault Clio, Captur, MEGANE mislim da je že dražji.
Ena pametna in lepa, 04.04.2025 ob 11:21
prevozno sredstvo, 04.04.2025 ob 09:14
Tule je ena napisala, da mora moški imet avto vsaj za 20 jurjev, da se ji zdi ok moški.
Je dosti žensk, ki tako razmišlja?
Kaj pa ženske? Morajo tudi imeti drage avte, da so všeč moškim?
Meni je avto prevozno sredstvo. Sicer mora biti tehnično ok, ampak to je to.
Bolje avto za 8 jurjev kupiti pa brez kredita kot za 30 jurjev pa na kredit.
Bejbe, avti po 20 in več jurjev, so večinoma na kredit. Toliko o vaši pameti, da mora moški imet avto vsaj za 20 jurjev.
Avtor-ica, sorry, tebi se pa vidi, da si en ubogi revež, če se ti zdi avto za 20 jurjev predrag! Toliko daš danes za novega cliota ali manjšega Peugeota oz. Citroëna. To ni ne vem kakšen denar, no. Avto mora biti varen in udoben. Sama imam SUV- srednjega razreda (Volvo xc40), pa sem že pred časom dala zanj blizu 40.000).
Sicer ne zaslužim slabo, nekaj preko 2000, samo to ni ne vem kako visoka plača. Je pa res, da nimam stanovanjskega problema oz. sem lastnica, ne najemnica. Tako, da sem do tega avta prišla zgolj z varčevanjem, nisem nobena mafijka:-)
In, ker smo anonimni, priznam, da bi me zmotilo, če bi imel moj moški slabši avto od mojega. Tak moški, ki ponavlja floskulo, da je avto samo sredstvo, ki te pripelje od točke A do točke B, mi je patetičen oz. ne dovolj sposoben. Sama se cenim in pričakujem tudi od moškega, da me ne bo vozil naokrog v neki stari, nevarni, smrdljivi škatli iz pleha.
Kura v SUVu. Kaj si že tako pohabljena, da rabiš avto ki je visok vsaj kot ti, da se lahko noter vsedeš? Ne vem če si res tako lepa, če se niti nisi sposobna vsesti v avto normalne višine. In kaj je “slabši” avto po tvoje? Nič ni boljšega kot 20-25 let star BMW, preden so začeli delat neumnosti (pa vseeno dovolj tehnologije za današnje čase). Res pa da ni za avtomobilske analfabete.
Staremu sem kupi mini SUV. Z materjo sta že v letih in dejansko je malce višji avto bolj praktičen v tem pogledu. Tudi sam vozim “mini SUV”. Bolj ko sem v letih, bolj cenim udobje. Avto mi je skorajda že ortopedski pripomoček in igrača. Mali fantki, majhne igrače, veliki fantje, velike igrače. Živahna igrivost v kombinaciji z ležerno zrelostjo je tisto, kar me naredi edinstvenega, nezamenljivega in nenadomestljivega.
Plavi, 04.04.2025 ob 17:59
Idesi budimo realni, kupio si avto, da se kurčiš, po nekoj zabiti u Bih. Pametnom sasvim dovoljno!
Ah, ne. To je bilo v času, ko sem na željo takratne boljše polovice vozil perla črnega Mercedesa z 250 žrebički, krom dodatki, ambientno osvetlitvijo, usnjem. Ni da ni bilo. Da se je videla razkoš in skrila gniloba znotraj.
Zdaj sem neopazen. Siva miška. Ne izstopam.
Panoramska, 04.04.2025 ob 18:36
Bejz z panoramsko.
Ce ni sonca ti mrzlo not piha.
Ko je sonce pa ti v glavo zge.
Cista bedarija.
Ne uporabljam sploh.
Razen ko imam avto parkiran na soncu da se mi na hitro prelufta.
Zanimiva izkušnja. Verjamem, da je to, kar opisuješ, lahko sila nadležno. Zato pa je navadno pod panoramskim steklom še ena drsna plast, ki prepreči učinek “zimskega vrta”. Priznam, da mi je panoramska streha ena bolj prijetnih zadev v avtu. Omogoči vsaj malo občutka povezanosti z zunsnjim svetom, brez da bi bil izpostavljen slabostim, ki jih prinaša kabriolet.
Anonimno 5199, 04.04.2025 ob 18:44
Zato je zelo pomembno najti tako žensko, ki vidi tebe in ljubi tebe, ko nimaš nič. Tako žensko, je zelo teško najti.
Pa ti res verjameš v to, da bi bilo modro, da se ženska ob vsej svoji ranljivosti in odvisnosti v času nosečnosti in vzgoje tja do tretjega leta potomstva, odloči za očeta svojih otrok, ki ne izkazuje materialno-ekonomske stabilnosti, ki bi omogočala varnost in preživetje nje in naraščaja?