Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek On mora imet avto vsaj za 20 jurjev?

On mora imet avto vsaj za 20 jurjev?

Odgovor na objavo uporabnika
iDesi 🏍, 04.04.2025 ob 18:49

Anonimno 5199, 04.04.2025 ob 18:44

Zato je zelo pomembno najti tako žensko, ki vidi tebe in ljubi tebe, ko nimaš nič. Tako žensko, je zelo teško najti.

Pa ti res verjameš v to, da bi bilo modro, da se ženska ob vsej svoji ranljivosti in odvisnosti v času nosečnosti in vzgoje tja do tretjega leta potomstva, odloči za očeta svojih otrok, ki ne izkazuje materialno-ekonomske stabilnosti, ki bi omogočala varnost in preživetje nje in naraščaja? 🤔

Take, kot si ti;

– Boste same umrle z 50 mačkami, nakar po 5 min. Vas bodo te mačke pojedle za šalo.
– Večno samske, standard tako visok, da niti top 0.00001% moških ne more priti do vas.

– Izumrle boste, ker po 30 letu je plodnost adijo. Ups.

Malo sem preveč napisal, Zdaj bo grmada ženk prišla.

zeloodvisno02, 04.04.2025 ob 16:25

Dedinja, 04.04.2025 ob 15:48

Sama trenutno vozim Jaguarja. F Type. Očetovo darilo ob posebni priložnosti. Zaročenec vozi Mercedes E class za vsakodnevne opravke, ima pa kolekcijo v garaži (prisotni tudi old timerji). Lizinga od blizu videla še nisva. Lopovi ravno nismo, kot tu gor ena označuje. Mi je bilo pa vedno ravno gladko kak avto vozi tip.

evo,f type ,od tu začnejo avti za užitek,sicer ni najdražji ,je pa meni med najljubšimi oblikami…imaš okus dedinja

Hvala za kompliment. Priznam, da je užitek v njem sedeti… Pa še enkrat, se zahvaljujem očetu za to lepo darilo. Bilo je pravo presenečenje.

Anonimno 5199, 04.04.2025 ob 18:53

Take, kot si ti;

– Boste same umrle z 50 mačkami, nakar po 5 min. Vas bodo te mačke pojedle za šalo.
– Večno samske, standard tako visok, da niti top 0.00001% moških ne more priti do vas.

– Izumrle boste, ker po 30 letu je plodnost adijo. Ups.

Malo sem preveč napisal, Zdaj bo grmada ženk prišla.

Če prav razumem, naslavljaš žensko plat v meni? 🤔

Jaz vozim citroena za 1500 eur pa me boli kurac. Te stari bencinarji narejeni pred 2016 so šparovčki.

Že dolga let trdim, da so samske ženske ženske kot npr ta, ki se ima za uspešno, ker živi v podedovanem stanovanju in pol plače spićka za avto, najslabše kar si moški lahko omisli.  S tem, da je med samskimi “karieristkami”, ki to seveda niso, podobnih zgodb še pa še.  Vsako ukvarjanje s takšno žensko moškega drago stane.  Imajo visoka pričakovanja, so nespametne, ker so finančno nepismene, za nameček pa še naduto prepotentne.  Primerne so le za podobne retarde, ki glumiji nekaj kar niso ali tipe, ki imajo milijone do katerih so iz kakšnega razloga lahko prišli, na kateri takšne ženske tudi padajo kot zrele hruške iz drevesa.

Bogi Jože Potrebuješ, je plunu 100K za avto, ki ga vozi še danes, ko je vreden malo čez 10K. Nobena ga ne bo povohla.

Anonimno 1434, 04.04.2025 ob 21:07

Že dolga let trdim, da so samske ženske ženske kot npr ta, ki se ima za uspešno, ker živi v podedovanem stanovanju in pol plače spićka za avto, najslabše kar si moški lahko omisli.  S tem, da je med samskimi “karieristkami”, ki to seveda niso, podobnih zgodb še pa še.  Vsako ukvarjanje s takšno žensko moškega drago stane.  Imajo visoka pričakovanja, so nespametne, ker so finančno nepismene, za nameček pa še naduto prepotentne.  Primerne so le za podobne retarde, ki glumiji nekaj kar niso ali tipe, ki imajo milijone do katerih so iz kakšnega razloga lahko prišli, na kateri takšne ženske tudi padajo kot zrele hruške iz drevesa.

Iz tvojega zapisa veje precej bolečine. Verjamem, da se ob tem zdi kazanje s prstom na sprožiteljice upravičeno. Dvomim pa, da je to produktiven fokus. “Fajn 40+ letnik” se usmerja na nego sebe in odnosa. Ženski dovoli, da počne enako, da vlaga vase in v odnos. Izogiba se fokusiranju ali investiranju v žensko. Spodbuja jo, da to stori sama, če pa že pričakuje, da bo to storil moški, ji dopušča, da si izbere drugega moškega za to vlogo.

Pri nasih krasnih cestah s pogrizenimi bankinami, nakljucnimi luknjami, delu na cesti vsakih nekaj km, slabo narejenimi lezecimi policaji, cincanju za kolesarji s hitrostjo 30 km, zabasano avtocesto, itd … je definitivno najbolj racionalna odlocitev kupiti avto za +20k eur. Sigurno.

Pollly

Pretiravaš. Če govoriš o alpah ali predalpskem svetu, imaš prav. Naselja, Prekmurje, avtocesta pa prestolnica imajo čiste solidne ceste. za 6k-7k je dovolj za avto če imaš nadpovprečno (2k+) slovensko plačo. To pa lahko dobiš že soliden vw passat 2013-2015 letnik.

iDesi 🏍, 04.04.2025 ob 21:14

Iz tvojega zapisa veje precej bolečine. Verjamem, da se ob tem zdi kazanje s prstom na sprožiteljice upravičeno. Dvomim pa, da je to produktiven fokus. “Fajn 40+ letnik” se usmerja na nego sebe in odnosa. Ženski dovoli, da počne enako, da vlaga vase in v odnos. Izogiba se fokusiranju ali investiranju v žensko. Spodbuja jo, da to stori sama, če pa že pričakuje, da bo to storil moški, ji dopušča, da si izbere drugega moškega za to vlogo.

Jajčko kot ai bil tudi ostajaš, lol.

Idesi, ne oziraj se na luzerja 1434. Mislim da je on v kakšnem najemu, včasih mu je kakšna dala, to je to, sovrazen do žensk in skrajno nesposoben dojeti svojo zablodo. Ženske so pleharce, ženske so materialistke, ženske hočejo da plača moški pijačo. Samo to zna govoriti. In sedaj bo na mojo objavo napisal, da retardi le to zmoremo. Če bi bil normalen moški, bi imel resno vezo. Obrača besede in se zapleta.  skoda branja

Ytr, 04.04.2025 ob 22:14

Idesi, ne oziraj se na luzerja 1434. Mislim da je on v kakšnem najemu, včasih mu je kakšna dala, to je to, sovrazen do žensk in skrajno nesposoben dojeti svojo zablodo. Ženske so pleharce, ženske so materialistke, ženske hočejo da plača moški pijačo. Samo to zna govoriti. In sedaj bo na mojo objavo napisal, da retardi le to zmoremo. Če bi bil normalen moški, bi imel resno vezo. Obrača besede in se zapleta.  skoda branja

Ah, zgolj “lakmusov papir” sem mu nastavil. Rad preverim, s kom imam opravka.

Dejstvo je, da čim moški ne dosega tega ali onega standarda žensk v okolju kjer živi, ščije proti vetru kar se tiče medspolnih odnosov.  Lahko je ne vem kaj, pa bo v okolju kjer te imajo za luzerja, če si oblečen v kratke hlače, pri ogromno večini žensk izvisel preprosto zato, ker si magari pri 45C ni oblekel dolgih hlač.

V Sloveniji je sicer glavno, da živi v lastniški nepremičnini.  Mladim se marsikaj še spregleda.  Čeprav se lastnica podedovane nepremičnice rade pritožujejo že nad 30letnikov, ki tega nimajo.  Čim pa gre za 40letmike ali starejše gre za velik problem, če tip tega kako drugače ne kompenzira in daje vtisa, da je “nešto”.

Kar se tiče avtov stanje v Sloveniji sicer ni tako absurdno kot nor. pri ciganih ali Romunih, kateri večina premoženja je neredko ravno v plehu.  Še vedno pa se temu statusnemu simbolu v povprečju namenja velik del dohodkov.  Temu primerna pa so potem tudi povprečna pričakovanja žensk, kaj bi naj tip imel oz. vozil, da ga ne bo na prvi pogled osumula, da gre za luzerja, če sicer o njemu nič ne ve.  To zadnje je bistveno.  Ker, če ženska tipa dovolj dobro pozna, in ve, da je “na njenem nivoju”, potem je avto relativno nepomemben.

Retardi ste retardi, ne glede na temo.  Ne se čudit, če se mi z vami ne da resno ukvarjat.  Tako vem, da si me morate predstavljani na najslabši možni način.  Zaciklani v svojih retardiranih prepričanjih o normalnosti, lol.

Anonimno 1434, 04.04.2025 ob 22:35

Retardi ste retardi, ne glede na temo.  Ne se čudit, če se mi z vami ne da resno ukvarjat.  Tako vem, da si me morate predstavljani na najslabši možni način.  Zaciklani v svojih retardiranih prepričanjih o normalnosti, lol.

Verjamem, da je tega še mnogo več, kot zgolj za en odstavek.

Jaz poznam kar nekaj fantov, ki so denar porabili za dobre avtomobilčke. Sedaj bi radi kupili kakšno stanovanje in šli na svoje, ampak nimajo privarčevanega dovolj denarja. Sam nikoli nisem vlagal v avte in še danes se vozim z 20+ let starim. Sem pa privarčeval dovolj, da mi je z nekaj kredita uspelo kupiti stanovanje in živim na svojem. Če bi kupoval avtomobilčke, bi še zdaj živel v najemu. Tako pa vlagam v lastno stanovanje, ki je vsako leto bolj urejeno. Avtomobilček za 20 ali celo več jurjev pa še zmeraj lahko kupim. Ampak zakaj bi ga?

Bolj kot avto se mi zdi pomembno, kako zna človek (pa naj bo to moški ali ženska) z denarjem.

Bolj kot avto je pomembno da ima moški urejene in zdrave zobe, ter da je prijazen do drugih ljudi.

Kaj mi bo tip z avtom za 100k eur, če mu smrdi med zobnimi prostori, ker si jih ne čisti?

Avto je, tako kot vse ostalo, zgolj en potencijalni pokazatelj kje moški kotira,  S tem, da ženska, ki je sveto samozaverovana v prepričanje, da drag avto pomeni “postavljač, lopov, mafijc, … ali pa revež, ki vse zapravi za avto”, drag avto dejansko kvečjemu odvrne.  Medtem, ko tiste, ki iz kakšnega razloga same vozijo relativno drag avto, neznanca z ne dovolj dragim avtom eliminirajo, če jim zgleda, da ni “na njenem nivoju”.

Ženske se jasno tako zelo rade delajo fino, da so svetnice.  Še vedno pa velika večina na moške, ki vozijo očitno stare gare, gleda nekako previdno, sumnjičavo, da gre za luzerja.  In ni treba več dosti, sq kak indikator, da so v to tudi prepričane.  Če ne luzer, pa je vsaj škrtica, ki še sebi ne privošči.

787776, 04.04.2025 ob 23:07

Bolj kot avto je pomembno da ima moški urejene in zdrave zobe, ter da je prijazen do drugih ljudi.

Kaj mi bo tip z avtom za 100k eur, če mu smrdi med zobnimi prostori, ker si jih ne čisti?

Tako.  Kaj ti bo 2meterski milinonar s 6packom in dolgim nizom pozitivnih lastnosti, če pa v pričo tebe prdne.  To ja za načevljati.

Najhujši so čefurčki.

Kao neki hud avtek s svetlečimi feltnami, a v ustih mu manjkajo 3ije zobje …

Anonimno 3666, 04.04.2025 ob 21:54

Pollly

Pretiravaš. Če govoriš o alpah ali predalpskem svetu, imaš prav. Naselja, Prekmurje, avtocesta pa prestolnica imajo čiste solidne ceste. za 6k-7k je dovolj za avto če imaš nadpovprečno (2k+) slovensko plačo. To pa lahko dobiš že soliden vw passat 2013-2015 letnik.

Ti se ne voziš veliko ane? Ljubljana ima tako zjebane ceste, da glava boli. Tud zračno vzmetenje ne pomaga. Lahko ti jih samo par naštejem takih groznih, obvozna cesta je hujša kot prej po granitnih kockah.  Cesta skozi Savlje vzporedno z obvozno cesto. Izvoz Celovška iz smeri BTC ja, kar skočiš v zrak. Bevkova, vojna cona. Kosmačeva, ki se prelevi v Tacensko. Celovška od Hale Tivoli do  Litostrojske. To sem se samo na hitro spomnil, lahko si pa vodim evidenco in ti sporočim vse cvetke.

Jekleni konjicek, 04.04.2025 ob 22:40

Jaz poznam kar nekaj fantov, ki so denar porabili za dobre avtomobilčke. Sedaj bi radi kupili kakšno stanovanje in šli na svoje, ampak nimajo privarčevanega dovolj denarja. Sam nikoli nisem vlagal v avte in še danes se vozim z 20+ let starim. Sem pa privarčeval dovolj, da mi je z nekaj kredita uspelo kupiti stanovanje in živim na svojem. Če bi kupoval avtomobilčke, bi še zdaj živel v najemu. Tako pa vlagam v lastno stanovanje, ki je vsako leto bolj urejeno. Avtomobilček za 20 ali celo več jurjev pa še zmeraj lahko kupim. Ampak zakaj bi ga?

Bolj kot avto se mi zdi pomembno, kako zna človek (pa naj bo to moški ali ženska) z denarjem.

Hahahaha, seveda ker so si kupili avtomobil, zaradi tega jim je zmanjkalo denarja za stanovanje. Kaj bo naslednje? Da nimam denarja za stanovanje, ker sem ga porabil za gaming računalnik ._. Očitno si kupil stanovanje v 90ih ko so bila napol zastonj. Danes rabiš 10 novih avtov za eno ušivo luknjo… In z varčevanjem ne boš naredil nič, ker se cene stanovanj višajo hitreje kot uspeš našparat. Edina opcija da imaš 2.500 ali več plače, to pa jih nima niti 10% v naši državi.

New Report

Close