Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek On spi na denarju, jaz pa životarim

On spi na denarju, jaz pa životarim

Obtičala sem v zakonu brez ljubezni. Finančno nisem dovolj močna, da bi lahko šla na svoje. Že šest let nisva bila intimna. Otrok nimava. Premoženje je vse njegovo. Počnem vse kar je možno, da privarčujem kakšen evček.

Zadnjič sem pospravljala hišo, urejala dokumente in podobno. V njegovem predalu, skrito pod papirji sem našla njegov pokojninski načrt in izpisek banke z zneskom na varčevalnem računu. Izvedela sem tudi, da ima stanovanje v prestolnici in zidanico, ter da oboje oddaja. Po posvetu pri pravniku naj mi nič od naštetega ne bi pripadalo, ker je podedovano. Tega nisem vedela.

On spi na denarju, jaz pa životarim. Še za študentsko sobo po moje nimam. Ne morem verjeti in predelati, da je moj mož premožen.

Razmišljam, da bi poskusila na vse načine obuditi najin zakon, saj da bi se borila za premoženje po pravni poti nimam denarja. Res ne vem kaj mi preostane, vem pa da v takem zakonu ne morem in nočem biti. Rada bi imela nekaj od tega zakona, ker sem vsa leta vlagala več kot sem dobila.

Clouk!

pa kaj se sekiras???

Sploh ce si 40+…

To pa ja tipa dobis takoj. En dva tri. Kakrsnega hoces. Zdej si pa ja najboljsa.

Otrok nimata. Torej si svobodna kot ptiček. A da bi se kakšnega dela lotila in odšla na svoje pa ne? Že s kelnarsko plačo se da najeti sobo, tringelt dajaj pa na stran. Šest let nista bila intimna, ne to ni zakon ali koruzništvo, to je zgolj sobivanje. Mu za protiuslugo  za možnost  bivanja v njegovi nepremičnini pospravljaš in kuhaš. Delaj to kje drugje za denar.

Kera blesava zgodbica, celo po monovskih standardih…

Torej dokler si mislila da je revež si imela namen do smrti biti v zakonu, ko si ugotovila da ni si se pa spomnila da bi se raje ločila? 🙂

V glavnem….kaj hudiča počneš s svojim časom da tako slabo zaslužiš da kao nimaš niti za študenta? Spravi se v red. Naredi kaj iz sebe. Začni živeti, ker to kar sedaj počneš je patetično. Pa če se res nameravaš ločiti, najdi boljšega odvetnika. Ta je bebast. Tudi če je vse to podedovano (varčevanje za penzijo zihr ni), se obresti in zaslužki od tega ter povečana vrednost v času zakona deli na pol. Evo sem ti rešila problem, boš dobila par fičnikov. Če te bo to osrečilo….

Če zmoreš ga poskušaj znova omrežiti in scuzaj od njega kakšen denar ali pa daj idejo za razporeditev financ, da si boš lažje kaj našparala.

Skoraj bi ti verjeli…

Yep, dolgočasne zgodbice spet in spet !!!

Mater vola, otrok nimata ( da bi jih uporabila za izgovor ), si še mlada kukur tolk, zdrava, …

Šibaj Julka kot te nesejo noge in zaživi lajf kot se spodobi, služb je kot listja, lahk izbiraš ,za eno sobo, garsonjero, bo že, ali si zrihtaj za silo v župnišču, pri nunah,…

Samo gasa, kaj to čakaš…in potem pride tud ta prava ljubavi a, veeeeš, taka s sladostrastjem in orgazmi pa to…srečno…!!!

Ona bi se “borila” tako da bi obudila zakon… ojojoj… on je intimen, to 100%, pač nekje drugje. Za njo nisem prepričan. Zdaj pa bi rada denar, no go butara

Kva  bi reku- ti jo pa res -šparaš, svojo minđo !

Za koga pa- a za Arabce, spet nedolžna !!!

Veš, ene jo pa tok znajo vnovčit !!!

In to si- poročena- haaalo !!!

Še samske , ločene, vdove, si privoščijo redne spolne odnose, občasnike, ljubimce in ne stradajo orgazmov !!!

6 let brez intime? Pa če bajto pispravljaš, rihtaš, naj ti pol vsaj plača. Če sta kot on financ minister, ti pa zastonj po bajti haraš kot pridna gospodinja. Ce bi se poročila iz ljubezni in ne zaradi denarja, bi vsaj ljubezen imela.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10309, 15.04.2024 ob 11:08

Obtičala sem v zakonu brez ljubezni. Finančno nisem dovolj močna, da bi lahko šla na svoje. Že šest let nisva bila intimna. Otrok nimava. Premoženje je vse njegovo. Počnem vse kar je možno, da privarčujem kakšen evček.

Zadnjič sem pospravljala hišo, urejala dokumente in podobno. V njegovem predalu, skrito pod papirji sem našla njegov pokojninski načrt in izpisek banke z zneskom na varčevalnem računu. Izvedela sem tudi, da ima stanovanje v prestolnici in zidanico, ter da oboje oddaja. Po posvetu pri pravniku naj mi nič od naštetega ne bi pripadalo, ker je podedovano. Tega nisem vedela.

On spi na denarju, jaz pa životarim. Še za študentsko sobo po moje nimam. Ne morem verjeti in predelati, da je moj mož premožen.

Razmišljam, da bi poskusila na vse načine obuditi najin zakon, saj da bi se borila za premoženje po pravni poti nimam denarja. Res ne vem kaj mi preostane, vem pa da v takem zakonu ne morem in nočem biti. Rada bi imela nekaj od tega zakona, ker sem vsa leta vlagala več kot sem dobila.

Prepričaj ga da se življensko zavruje, potlej pa se poveži s tisto mojstrico za nože… pa boš bogata.

CAkaj… ti bi “nekaj” imela, ceprav NIČ ni tvoje!?!

Prekleta kurba, upam, da te mož zabriše v 3PM 🤢

test.,…

6 let brez intime??? Kakšni zakoni so to? Nisi vedela kaksno premoženje ima mož?  Ja ljuba duša, tu je vse tako zavozeno, da bolj ne more biti. Če prav razumem nič ni tvoje. Vsega  je lastnik mož. Ni mi jasno, A v zakonu nista ni skupaj ustvarila? Mislim pa da tak zakon ne moreš obuditi. Ali ima ljubico? 6 let brez intime, pa saj ne morem verjeti.

svetovno, 15.04.2024 ob 11:39

Torej dokler si mislila da je revež si imela namen do smrti biti v zakonu, ko si ugotovila da ni si se pa spomnila da bi se raje ločila? 🙂

V glavnem….kaj hudiča počneš s svojim časom da tako slabo zaslužiš da kao nimaš niti za študenta? Spravi se v red. Naredi kaj iz sebe. Začni živeti, ker to kar sedaj počneš je patetično. Pa če se res nameravaš ločiti, najdi boljšega odvetnika. Ta je bebast. Tudi če je vse to podedovano (varčevanje za penzijo zihr ni), se obresti in zaslužki od tega ter povečana vrednost v času zakona deli na pol. Evo sem ti rešila problem, boš dobila par fičnikov. Če te bo to osrečilo….

Ti pa si…pokojninski sklad ne gre na pol, sploh če še vplačuje delodajalec. In povečana vrednost tudi ne sama po sebi, edino če je bilo v času zakona vlagano v nepremičnine. Lahko se usedeš na najemnine in devidende ostalo se obriši pod nosom.

Tale zgodba je bila kako leto nazaj že, identična.

Moja babica mi je za tak primer zapustila recept za golaz z oleandrom.

GLede na to, da nimata otroka bi JAZ SPOKALA STRAN.

Eh, 29.04.2025 ob 13:23

GLede na to, da nimata otroka bi JAZ SPOKALA STRAN.

Pozno ampak morda ti bo koristilo. Kako je pravnik vedel, da je zidanica, stanovanje v prestolnici in denar na varčevalnem računu dediščina? Lahko kupil ali kako drugače pridobil v času vajinega zakona? V takšnem primeru nastane zahteva po delitvi premoženja v primeru ločitve.

Vlagala v zakon. Buahaha

Ok. Ni intime, zakon je mrtev. Kaj imaš od zveze? Stanovanje? No, vsaj to. Ko boš šla na svoje se stanovanja ne bo. Kaj boš na boljšem? Da se ti ne bo potrebno borit da obudil zvezo? Saj ti jo  niti v zakonu ni treba. Se boriš,  da prisparas kakšen euro? Ko boš sama se kakšen evro ne boš mogla prisparat, v minusu boš.

Umiri se, živi svoje življenje, bodita znanca, prijatelja in to je to. Če imaš kakšen boljši predlog ga uresniči.  Samo ne verjamem, če sprašuješ javno Kaj ti je za storiti.

daisycutter, 15.04.2024 ob 11:26

Kera blesava zgodbica, celo po monovskih standardih…

ta zgodba je stara, monovci iz naftalina privlečejo ven stare zgodbice.

Blesave (prevedene) štanc zgodbice…

Ti si bolj malo vlagala, če nimaš kaj pokazati. Pojdi pod most.

New Report

Close