Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ona hoče v Grčijo, spakiral sem ji in začel na novo.

Ona hoče v Grčijo, spakiral sem ji in začel na novo.

Verjetno že sam vem vse odgovore ampak potrebujem oporo, da ne storim femicida iz posesivnosti. Trpim in potrebujem oporo.

Spoznala sva se v Ljubljani in lepo se imela, ona študirala turizem. Vmes je včasih navrgla “hočem ven, hočem doživeti svet” ok. Vedno sem jo podpiral in tudi ona mene. Ta mladoat pa kar traja, leto-dve-tri, faks, pavziranje, pade letnik, vmes dela, odgovorov nobenih. Seks ampak odgovorov nobenih kako bo pa z otroci. Vem, sam sem to dopuščal in sam dajal opcije, sam dovoljeval in gojil ta odnos. Žal mi je da nisem več vlagal vase. Sem bil copata? Sem bil ku-ku? Vlagal v žensko ki zdaj odhaja “pomirjena, izpolnjena, čuteče, hvaležna za vse” drugemu v naročje z svojimi jajčki.

Ta “svet” sem si jaz predstavljal da mogoče bom tudi jaz vključen? Da bova skupaj? Očitno ne, odrezala me je kot staro cunjo. Bil sem ji samo opora, dobra varnost in neke vrste “vaspitalec” (vospitanie = vzgajanje). Imela je očitno lep servis, hrano, prenočišče, uporaba mojega avta, seks, a očitno ko je dosegla svoje (diploma), v roku enega dne pride domov in najavi da ima poslovno ponudbo. Da odhaja in da ne ve če je v tej zgodbi prostor zame. V redu sem rekel, zakaj se pa gre? Mislil sem, da to bo pač neka ponudba v Los Angelesu, ne vem, na Aljaski, da bo reševala svet, da so jo sprejeli nekam kjer bo naredila razliko. Malo je že stara (27) ampak verjetno je res dobra priložnost, taka enkrat v življenju. Odgovor me je šokiral ampak mi hkrati pomagal da sem se zavedal vsega tega ne-smisla ki mi ga prodaja kot izgovore in nesmisle.

Postaja “zastopnica slovenske agencije na grškem otoku”. Da pač mora biti tam, če hoče to službo in da pač bo tam več mesecev naenkrat in vse to.

Ob vsej svoji bolečini ko sem slišal to njeno zgodbo sem se nasmejal in lepo sva se poslovila. Res nasmejal sem se temu otročjemu razmišljanju in uvidel da jo doli čaka drugi. Da je vse zrežirala in načrtovala. Sam sem ji spakiral njene stvari in jo odpeljal domov k njenim staršem. Zaželela sva si srečo in odšla svojo pot. Odleglo mi je. Res odleglo da je konec.

In res, v roku enega tedna po njenem začetku na Kefaloniji je bila že zaljubljena z lokalnim Grkom. Takrat sem se dokončno poslovil tudi od socialnih omrežij in jo nehal slediti.

Ne delajte mojih napak. Če nekdo zavlačuje, dela to namenoma. Vprašajte direktno in se soočite z odgovori drugače bo itak sama en dan odšla in boste zganjali femicid. Pri ženskah je treba domnevati opcije in hipergamijo.

 

Ne gre v življenju vedno vse po planih, kajne?

Zdaj pa nehaj komplicirat. Kar je bilo je bilo. In začni živet svoje življenje.

Nekje sem slišala, da je treba v dvajsetih doštudirati, se zaposliti, otroci in družina pridejo kasneje. Ker enim je potem žal, da niso izkoristili priložnosti. Kako bi bilo, če bi ti to Grčijo celo življenje naprej metala? Ali pa da bi potem veza ne uspela? Torej dva spodrsljaja.

Jaz sem pa mislila, da se to samo ženskam dogaja, kar opisuješ. Nisem pa ti nasedla, da si se smejal. Tvoja zgodba je sicer zelo sumljiva. Veliko ste na internetu in preberete in vidite vse sorte, od do …

In pozabi na to sodobno glupo besedno izpeljanko – femicid ?!?!?! Wtf.

 

 

Ti si se smejal, ko je šla…haha. Če verjameš. In kovček si ji spakiral? Ma nemoj…  🙂

Pa še. Kje pa piše, da bi mogla bit večno tvoja?? In to te žre. Šla je. Sprijazni se.

Malo sem spil. Ne morem izbrisat. Bo moderator zrihtal. Hvala.

Kako se vam da?

Odgovor na objavo uporabnika
Ni me strah, vem kdo sem, 19.03.2023 ob 21:21

Zgodba je resnična, gre za gospodično Zalo iz agencije Ko$$as.

In kaj misliš, kako težko bo zdaj ljudem pogruntati, da gre za Zalo iz Agencije Kompas, ki bo turistična predstavnica nna Kefaloniji? Ti je fajn, ker si razkril osebo? Kaj pa, če bi še sebe razkril, avtor?

In ti si star koliko? 35? 40?

Ona je pa pri 27 ze stara?

 

Imata razlicne cilje v zivljenju, ti bi zeno in familijo, ona bi najprej kariero in dobro sluzbo, da ne bo odvisna od moskega, ki bi ji naprej metal, da jo je hranil in ji placeval poloznice.

Njen poklic vkljucuje potovanja. Bi pristal na to, da gre zena vsak mesec ene 2x po en teden ali dva nekam? Ali pa, ce bi delala v pisarni v agenciji, bi recimo zdaj v tem casu potovala ene 10 dni po Balkanu ali tura po Grciji/Turciji, mogoce cez luzo v Juzni Ameriki/Aziji ali kar vse troje, ker mora pogledat hotele in storitve, ki jih bo prodajala in je prakticno ne bi bilo doma kake 3 mesece. Stari, vedel si, kaj studira in kaksen bo njen poklic.

Ali si slucajno mislil, da se bo zaprla na salter turisticne agencije? In tudi na salterju je od maja do oktobra ne bi bilo doma, ker bi cele dneve delala.

 

Ti je ze v startu povedala, da hoce ven in da hoce vec, ni ti lagala in ocitno ti je bilo v casu vajine veze dobro. Zakaj pa ti nisi iskal poklic, s katerim bi lahko delal kjerkoli na svetu, sel z njo in se prilagodil njej? A? Haha, moski se ne prilagajajo, mora se zenska!

 

Imam dva mlada soseda, ki sta par ze kar nekaj let, ona je enih 5-6 let v casu studija delala kot animatorka in je bila od konca maja do konca septembra na morju v hotelu, on pa jo je sel nekajkrat obiskat, zdaj dela v agenciji, kupila sta stanovanje, zivita skupaj, a je fantu jasno, da je njeno delo povezano tudi s potovanji, torej se da imeti vezo, ce sta se oba pripravljena prilagoditi.

Avtor, če bo samo enega moškega na osnovi tvojega pisanja še pravočasno srečala pamet, si izpolnil nalogo! Tako pa sedaj moški kot navadni cucki ustrežejo ženskam v vsem, na koncu jih pa one odvržejo kot cunjo! Ali si se kdaj vprašal, ali se isto dogaja moškim v Siriji, iraku, Afganistanu….? No, pomisli malo!!

Ce bi jaz bi okoli 30 ali manj, bi tudi sel vem s te fukojebine

Poznam grške moške, tudi tvoje Zale ne bo gledal več kot eno sezono.

Študirala je turizem, človek! Potem veš, da ni zapečkar, ki bi cele dneve poležaval na terasi svoje bajte in vsake 2 leti pridelal enega potomca. Ti je že v štartu povedala, a nisi hotel slišati. Nič hudega, vsaka šola nekaj stane.

Glede na napisano, lahko rečem samo to, da si verjetno 10 let starejši od nje. Pizda, pa kdaj se boste debili naučili, da 22 letnice, ki hodijo z 10 let starejšimi v glavi nimajo porihtano? Ponavadi je to malo daddy issue in točno to kekci predstavljate, pa me demantiraj, če ni resnično!

Dobr, sej realno tud ti nimaš porihtano, kar je več kot očitno. Imaš cel seznam očitkov, bla bla bla. Lej, če si z osebo, ki te ne ljubi, pa vsak točno ve, KDAJ TE KDO LJUBI ALI NE, potem ne jokaj, če se ni pustila obdržati v kletki. Te ni ljubila nikdar, deal je bil ti skrbiš za njo, ona pa ti da za f****.

Pač tak deal sta imela. Če je delala turistični fax do 27 leta, je itak zabita ter nedorasla do fundamenta. Kar se pa tiče novega tipa, itak veš kako to gre… Nekaj o čemer je verjetno fantazirala vseskozi in bo tudi hitro minilo, ampak to s tabo nima veze.

Model be less creepy in bodi dec.

Avtor

Ja boli in bolelo bo, ampak vse ima svoj rok trajanja, tudi zlomljeno srce. Zal, zivimo v casu ko je iz dneva v dan vse vec neresnih in neodgovornih (najprej do sebe, potem do drugih) ljudi. Odgovorna, samostojna oseba ne gre v nobeno vezo zaradi zastonj prenocisca, hrane itd.,ker se zaveda da ni nic zastonj. To pocnejo neodgovornezi z glavo in srcem na nepravem mestu. Vse kar delajo, delajo s figo v zepu. Oni temu recejo znasel sem se v zivljenju. Pa so se res *? Tudi ta tvoja punca ni nic drugacna. Ti si pa milo receno butel in jezis se lahko najprej nase. Vsi smo bili ze kdaj v situaciji, ko nas je kdo zafrknil, s sabo se moras zmenit, ce hoces naprej. Glede nje je vse ze jasno. Ti razcisti s seboj.

Odletela je, fizicno si jo ze spakiral, bodi odgovoren do sebe, imej sebe rad in naredi nekaj kar bo zate najboljse- zdaj jo spakiraj se iz srca, korak po korak. Moski ste naivni, zal tako to je. Opijejo vas obline, seks in jezik, ki medi. Jezen si lahko samo sam nase.

Odgovor na objavo uporabnika
Zvarek, 20.03.2023 ob 06:35

Ce bi jaz bi okoli 30 ali manj, bi tudi sel vem s te fukojebine

Prvo pa se nauči pisati.

Če tole ni zgodbica, je tvoja jeza čisto upravičena. Iz opisa se razbere, da se je sprenevedala in zavajala, nato pa za nameček, še v rekordnem času, našla drugega. Kar tako…z lahkoto. Kdo se tukaj ne bi počutil kot totalen idiot? Dejstvo je, da nista bila kompatibilna. Pika.

Ampak.

Človek lažje odpusti direktnost, ki je neprijetna kot pa zavajanje v megli. Da ne govorim o samoumevnosti v vezah.

Imam odlične novice zate. Boš preživel kot vsi drugi. Obdobje agonije ti sicer ne uide, ampak boš ok. Poznamo scenarij že v naprej. Karma dela svoje. Naj zdaj leti v višavah. Domotožje dela svoje, med pa se tudi enkrat poliže in takrat ti zna kdo potrkat na tvoja vrata ali pa tudi ne. Tudi po občutku varnosti, ki ti jo je nekdo nekoč nudil, se ti kdaj zakolca.

Naj ti ne bo žal, ker si se razdajal in vlagal. Tudi ona ti je posvetila svoj čas in te pospremila en delček tvojega življenja. Sledila je samo svojim sanjam. Odpusti ji. Mimogrede, če sem malo nesramna, izhaja pa iz preverjenih virov, Grki na otokih so večinoma kurb.irji. lol. “Zastopnice” pa si podajajo kot kljuke na vratih.

Zakaj nam razpadejo veze, “na videz”, proti naši volji? Ker si globoko v sebi slutil, da vendarle to ni to. Nekaj ni bilo ok. Je tako? Takrat se nam začnejo zadeve sesuvat z namenom. Nekaj drugega se ti pripravlja in sestavlja, nekaj kar veš in hočeš in je sedaj na poti proti tebi.

Namesto jeze, vlagaj energijo raje vase.

Vse dobro.

 

 

čakaj malo, vsaka ženska bi si morala TAKOJ ko te spozna želeti otroke s tabo ali kaj?

kaj si ti “vlagal” v žensko razen tiča?

nanjo si gledal kot investicijo ali kaj? koliko si zapravil za njo in preračunaval, da ti bo to odslužila z otroki in skrbjo za gospodinjstvo?

zate so ženske očitno stvari

Odgovor na objavo uporabnika
Čebela_adela, 20.03.2023 ob 08:48

čakaj malo, vsaka ženska bi si morala TAKOJ ko te spozna želeti otroke s tabo ali kaj?

kaj si ti “vlagal” v žensko razen tiča?

nanjo si gledal kot investicijo ali kaj? koliko si zapravil za njo in preračunaval, da ti bo to odslužila z otroki in skrbjo za gospodinjstvo?

zate so ženske očitno stvari

Ja itak, da je gledal nanjo kot investicijo, sej navsezadnje se je tudi prodala kot investicija…

Fora je samo v temu, da je on mislil, da bo to oddelala še z otroki, ona pa je mnenja, da je oddelala s pizdo.

Direkt za skupaj sta bila, samo glede časovnice se nista strinjala 🙂

Si super moški in marsikatera se bo še borila zate. Bolje sedaj, kot pa s kakšnim otrokom na sesku in preživnino.

Iz tvojega zapisa je razvidno, da si jo imel iskreno rad. Ona je imela druge načrte.

Dokler si mlad gre; brez pomoči staršev, v novem socialnem okolju, brez zdravstvenega zavarovanja, socialnih prejemkov,…

Se bo vrnila. Takrat bodi močen in kupi zgodbe, ki ti jo bo prodajala, da sedaj pa ve, kaj hoče…

 

Odgovor na objavo uporabnika
Itak549, 20.03.2023 ob 09:01

Ja itak, da je gledal nanjo kot investicijo, sej navsezadnje se je tudi prodala kot investicija…

Fora je samo v temu, da je on mislil, da bo to oddelala še z otroki, ona pa je mnenja, da je oddelala s pizdo.

Direkt za skupaj sta bila, samo glede časovnice se nista strinjala 🙂

Fora je samo v tem, da drugemu ne kradeš časa. Nihče ni mlad v nedogled.

Če si še v vezi in za hrbtom že delaš računice z drugim, si pač enostavno brezčutna svinja.

 

 

Odgovor na objavo uporabnika
MMtarzan, 20.03.2023 ob 09:06

Si super moški in marsikatera se bo še borila zate. Bolje sedaj, kot pa s kakšnim otrokom na sesku in preživnino.

Iz tvojega zapisa je razvidno, da si jo imel iskreno rad. Ona je imela druge načrte.

Dokler si mlad gre; brez pomoči staršev, v novem socialnem okolju, brez zdravstvenega zavarovanja, socialnih prejemkov,…

Se bo vrnila. Takrat bodi močen in kupi zgodbe, ki ti jo bo prodajala, da sedaj pa ve, kaj hoče…

Podpis!

 

V prvem stavku, ko omenjaš možnost, da bi naredil femicid iz posesivnosti, je bilo takoj jasno, da si en kreten.

Še sreča, da se te je lostala in praktično ušla drugam!! Zgodbe imajo vedno 2 plati in bi bilo zelo zanimivo, kaj bi ona sama napisala o tebi.

Kar ni za verjeti, kako drugi komentirajo v tvoj prid in te nekaj tolažijo, očitno 1. stavka sploh prebrali niso ali pa se jim omenjanje tega, da bi nekdo ubil partnerko, ker je posesiven, zdi normalno???!!! Halo, kam smo prišli?!

Odgovor na objavo uporabnika
Lojzka902, 20.03.2023 ob 09:10

 

Fora je samo v tem, da drugemu ne kradeš časa. Nihče ni mlad v nedogled.

Če si še v vezi in za hrbtom že delaš računice z drugim, si pač enostavno brezčutna svinja.

 

Lojzka902, podpis pod tole. Itak bo pa sedaj znana in vsi , ki bomo na tem otoku jo bomo želeli videti v živo, če je res taka super baba. Ampak , kaj ko bomo potem razočarani. Jo bo že Grk Zorba spravil k pameti!!

Vzameš eno ki študira turizem in potem jočeš.

Ti si isti kot Vesna V.G., ki gre v Zrče na dopust, potem pa se pritožuje, ker ji mladina razgraja celo noč pod oknom, ona pa ne more spat.

Al pa soseda, ki je vzela avtoprevoznika, sedaj pa joče, ker ga ni nič doma.

Al pa sosed, ki je vzel kelnarco, sedaj pa joče, ker mu jo je prešlatalo pol občine.

Al pa…u name it

New Report

Close