ona-on.com in podobne strani
ojla!
Zanima me, ima kakšna kake izkušnje na strani http://www.ona-on.com, ki je sicer za vse osamljene in željne družbe??
Ste koga spoznale, morda “pravega” ste naletele večinoma na zafrkancijo ali samo na avanturiste? Mislite, da je tukaj možno dobiti tudi resnega partnerja?
Ste doživeli kaj zanimivega, prijetnega, neobičajnega ali morda neprijetnega 🙁
Na sploh vaše izkušnje in morda še s kake podobne strani, kjer lahko spoznaš nove prijatelje. Ime kake podobne strani ali foruma?
Ali bi šle spoznavat če ne bi imele nikoga, ljudi na tak način? Če ne, zakaj ne?
Kaj mislite torej?
Poznam nekaj parov, ki so se spoznali po tej poti. Za dva para vem, da sta se spoznala na ta način..Vsi izobraženi, normalni, dobr zgledajo in oba para že načrtujeta skupno življenje.
Spletnih strani s tovrstno vsebino je kar nekaj. Gor lahko naletiš tudi na psihote vendar, če maš dobr čut se boš znala ubranit.
Torej, iz izkušenj drugih-zna biti samo zabavno ali pa tudi usodna ljubezen.
Je za probat…
Hojla Mojca…tudi jaz sem spoznala svojega sončka preko ona-on.com..:)..in se najdejo čudaki, ampak takim se pač izogneš:)…drugače pa sem bila preden sem spoznala svojega s parimi na pijački in so bili prav uredu fantje…ampak ni bilo tiste iskrice…veliko sreče ti želim in lep dan še naprej…
Ja tudi jaz sem že imela različne izkušnje. Najprej sem se prepričevala, da meni še ne gre prav slabo, da bi morala iskati partnerja na takšen način.
No v glavnem poiskusla sem nekje v decembru 2003 in veš kaj. Piše se januar 2004 in jaz sem zaljubljena do ušes:))
Tudi tebi priporočam. Ona-on.com je res priložnost. Kje pa naj drugače najdeš partnerja pri 29 letih?
No jaz sem ga:))
Lep dan še naprej
Andrejka
Imam nekaj prijateljev, ki sem jih spoznala na ta nacin. In vsi so super fantje. Eden od njih je spoznal tako partnerko in danes imata 1 leto starega fantka.
Zal so ti fantje od mene pricakovali vec, kot sem jim lahko dala. Pa tudi jaz od njih, saj nobeden ni bil podoben njemu. Tistemu, s katerim sva sla narazen in zaradi katerega sem bila 1 leto na tleh.
Drugace pa gre le zato, da verjames. Ko sem bila najbolj neobremejena in zadovoljna sama s sabo je stopil v moje zivljenje. In ce pomislim nazaj, vedno je bilo tako.
Punce, ne obremenjujte se! Tak ali drugacen nacin, vsak bo pravi, ce boste zivele in pustile ziveti. Ce boste zadovoljne same s sabo in se ne boste ustrasile, da vam zmanjkuje casa. In zelim vam, da bi atknse fante tudi spoznale.
Pred nekaj dnevi sem prav na tem forumu prebrala cudovito misel. Zal ne vem, kdo je avtor in katera jo je napisala:
Sreca je kakor metulj.
Bolj kot jo loviš, bolj se ti izmika.
Ko pa se za trenutek obrneš drugam,
pride in ti rahlo sede na ramo.
Forum je zaprt za komentiranje.