Ona-on izkušnje?
Niso ravno fake, so pa računalniško generirana, če moški klikne pod praznim prostorom, kjer bi morala biti tvoja fotka (ne vem točno, kaj piše). Mogoče Prosi uporabnico za fotografijo. Podobno pri vabilu na klepet, klikneš neki gumb in se to izpiše. Nikakor pa to ne pomeni, da gre za lažne profile.
Jaz sem se prijavila lani takle čas, šla ven z enim, na kavi mi je povedal dovolj podatkov, da sem izbrskala, kdo je v resnici, in ugotovila, da je poročen. Nakar se letos pridružim enemu tečaju in ugotovim, da tja hodi tudi njegova žena. Ravno zadnjič je rekla, da njeni mami ni všeč, tako kot ji noben partner ni bil. Sem si mislila, tale ji upravičeno ni!
Meni se zdi gor veliko agresivnih tipov, se zelo hitro izdajo, kakšni so – no, še sreča. Pa taki, da te lovijo na vsako besedo in se hočejo skregat, enkrat ne moreš na zmenek, pa je že: vidim, da nisi resna (imam otroke, skrbim za starše, delam projektno in sem včasih res v hudi časovni stiski). Potem se mi je zdelo, da mogoče to ni portal zame, da bi raje nekaj bolj neobveznega, prijavila sem se na Urgenco, za ženske je članarina brezplačna, in voila, spoznala nekaj res v redu moških, z enim sva zdaj od poletja par in se imava super. Junija, ko bo konec šole, se selimo skupaj, hišo že urejava. On je imel podobne probleme, ženske so ga hitro odpikale, ker ima veliko obveznosti in ni mogel že po dveh tednih praktično živeti pri njih … jaz ga pa razumem.
V reali sem spoznavala v glavnem poročene, sem takih let, da se težko dam v promet
Pri ona on nimajo nobenega osebnega odnosa do človeka. Če hočeš furat biznis s človeškimi stiki, potem je to daleč najpomembnejša stvar. Drugače ti očitno gre samo za denar. Sam sem jim pisal, ker sem hotel plačati za en mesec, pa preko plačilnega naloga to ni možno, ne bom pa plačeval 50 eur za tri mesece, ker je to zame prevelik denar. Pa sem dobil samo nesramen neoseben odgovor. Na začetku sem navkljub neplačanemu profilu dobival neke ponudbe in mežike, sedaj ko pa moj profil neplačan stoji že ne mesec, pa ne dobivam ničesar več. Kar zgolj pomeni, da je vse fejk. Ker moj profil še vedno lahko vidijo drugi, ampak ker so pri ona-on ugotovili, da ne bodo dobili denarja, mi ne pošiljajo več lažnih zadev. Verjamem, da se da vseeno koga spoznat, ampak nekaj žensk s katerimi sem si pisal nikakor ne ustreza temu kar bi jaz želel v svojem življenju.
s tem je tako. Jst mislim, da ste v najtežjem položaju tisti, ki ste stari okoli 35 let. Zato ker pač ne znižate kriterijev, ne štekate pa, da je vse kar je dobrega že zapečateno do tega leta…
Vem, ker sem bil tud jst enkrat tolk star, ko skenslaš ideale v glavi, pol imaš šele neki šans, da se ti začne dogajat, hehe.., evo vam en komad, da skenslate žalost..
Meni je všeč mobile app ona on, fletno pa imajo na Fb skupini, kjer je 80.000 samskih in lahko poljubno spoznavaš, kot sem tudi sam.
Vaš link fb od ona on
Kdor ima cajt za 100 člankov in videov kako uporabljat, kaj napisat, kako do zmenkov, kaj ne…, ima dela kolikor hočeš tule:
A vam gre že tako slabo, da morate spamat po forumih?
Raje nehajte s fejkanjem, ker to je tisto, zaradi česar izgubljate uporabnike. Večina je že spregledala, da prve dni po registraciji dobiš ogromno umetno ustvarjenega “zanimanja”, potem pa vse zamre.
Da o fejk profilih (reverse image search dela čudeže), ki so gor že leta in leta, ne začnemo.
Živjo! Kaj pa odrasleflirtfantazije?? Mislite da je to vse fake tam?? Drgač pa ne vem bil na ona on in bolj slabe izkušnje, sm dobil sporočilo od ene k je imela sliko gor in mi celo pošlje e-mail da bi se tako dogovarjala, ok po prvem mailu ko mi je poslala sm opazil da ni to ona na sliki, ker mi je poslala čisto drugo sliko in še to, da je ona iz Rusije, ne vem očitno sm jest na tko naletel :))) pomoje je res boljš vse v živo spoznat sam kaj ko jest kdaj zmrznem k skrinja pa ne znam nč povedat, na netu mi pa ni problem se pogovarjat, ne vem a vi ženske mislte da so sam grobi moški tam na netu??
Tule se že nekaj časa nabirajo izkušnje z ONA ON na Facebooku:
https://www.facebook.com/VSI.KI.STE.SAMSKI/posts/10154399301602299
Video izpovedi ca 50 parov:
https://www.youtube.com/watch?v=v7XPJTEHQgM&list=PLIeqkGLa4nn_9LWU2gMJqp8MukpAVu4V7&index=2
Jaz imam pa odlicne izkusnje na ona-on. Jaz si izbiram samske mamice, tiste ki dobro izgledajo in so tam 30-35 let. Ne rabis jim niti dolgo na duso pihat o tem kako obozujes druzinsko zivljenje, da jih spoznas tudi gole. Vecinoma so to seveda lovace, ki iscejo novo zrtev, ki bo prenasala in financirala njihove pamze. No, moj sistem je preverjen. Mamice tudi ne predstavijo takoj svojih otrok, se pa hitro slecejo, ker so verjetno utrujene od vibratorja. Jaz osebno pamza nisem spoznal niti enega, sem pa zato se pozabaval kar nekajkrat v smislu da je postelja skripala. Toliko o tem!
MGTOW, 31.03.2020 ob 10:22
Zaslužkarski portal.
Babe so feministke, narcisoidne princeske ali puhle kure.
ona on je tinder že zdavnaj povozu.. mislimda bodo v 5 letih propadli.. niso se širili na druge trge..zgrešena poslovna strategija.. v letu 2020 jim je promet padel , kar ni logično.. zadnje 2-3 leta imajo konstanten promet okoli 1 000 000 eur.. 2-3 zaposlena.. ker je aplikacija.. je to čisti dobiček ..cca. 700 000 eur na leto.. za lastnika je to super za ikače ljubezni je to malo manj..kerv bistvu zlo malo dobiješ za svoje plačilo
Članarino sem vplačal avgusta 2019, redno aktiven sem pa nekje od sredine lanskega leta. V tem času (konec maja letos) sem se uspel srečati le z eno, pa še ta se po spoznavnem srečanju ni več javila. Sem pa opazil, da je še kar aktivna na portalu in očitno ni do danes nikogar spustila blizu.
Tudi ko ženskam pišem, v 99 % primerov ni odziva.
sem na oo od lani, 09.09.2023 ob 17:19
Članarino sem vplačal avgusta 2019, redno aktiven sem pa nekje od sredine lanskega leta. V tem času (konec maja letos) sem se uspel srečati le z eno, pa še ta se po spoznavnem srečanju ni več javila. Sem pa opazil, da je še kar aktivna na portalu in očitno ni do danes nikogar spustila blizu.
Tudi ko ženskam pišem, v 99 % primerov ni odziva.
Kaj jim pa napišete? Sicer nisem na appih in mogoče česa ne vem, ampak 99% neodziva zveni preveč, že čist statistično bi se jih mogl več pofočkat nazaj.
Mogoče poklic prihodnosti, polirat tipom tinder profile in jih učit kako boljš osvajat na dating appih.
Navežem začetek klepeta na kakšno njeno lastnost ali profilno sliko. Pa praviloma odpisujejo enobesedno/enovrstično, da sploh ne moreš razvijati pogovora.
Sicer pa že obstaja poklic Učitelj osvajanja, toda so cene tako zasoljene da vprašanje, kdo si to lahko privošči. Npr. Nejc Svete za svoje usluge zaračuna tudi preko 500 €.