Ona-on izkušnje?
Evo tudi jaz iz osrednje, 17.04.2024 ob 18:13
Sem samska pa ne srecam nobenega, simpaticna,vredna zaupanja,postena, stara 35
Živjo enako 35 let športni moški iz Gorenjske.Piši mi na sportnimoski@gmail.com
Nasel svojo drago na ona on
Sedaj skupaj 3 leta, in še vedno je moja sanjska ž.
Tisti ki se prituzujete cez ona on,
Se malo zamislite , kaj sploh gor išcete, kako ste se predstavlji, kako ste se opisali , kake slike ste gor dali… kaka sporocila pošiljate… kak nik ste si izbrali…
Sebe ponavadi vidimo v drugacni luci kot drugi, zato je treba svoj profil zelo dobro in podrobno izponit.
Ce nalozite fotke z pirom v roki, razgaljene v kopalkah…. pol pa pricakujete veliko zmenkov , se mocno motite da bo potem veliko povabil na kavo.
Profil izponite na pc. Ne na mobitelu.
Zakaj vam nehajo odgovarjat , zato ker jim je potekla članarina in ne morjo vec pisat zato vplacajte vsaj pol leta clanstva.
V iskanje partnerja je treba pac neki vlozit tako casa in denarja , podobno kot iskanje nove sluzbe, ce ne si pač sam na kauču . Ko najdes svojo sorodno duso , je denar ze pozabljen , ves trud pa poplacan .
Šrecno
Kakršni ste sami, taki vas tudi na oa-0n najdejo.
Če ste same/i navadni škrtuhi, nenormalni, čudaki….ja, kaj se čudite, če vaš profil ustreza prav takim? Tudi vaš način odgovarjanja oz kontaktiranja pove vse o vas.
Če iščete kar še sami ne veste , ne boste nikoli ničesar in nikogar našli.
Prav tako in točno zato vi isti niti v reali niste in ne boste nikoli našli nekoga normalnega. Ker sami niste:).
Mislite, kaj da ste in mislite, da so vsi ostali manj kot vi, slabši, nenormalni:):)
Malce se zamislite sami nad sabo.
Btw , že dvanajst let sem srečna z moškim,ki sem ga spoznala na OO. On pa je tudi srečen z mano. Me je tudi spoznal na OO:):):).
Torej, kdo ima prav?:)
Na portalu sem bil slabo leto, preden sem spoznal sedanjo partnerko,od začetka sem imel res neki tezav z komunikacijo, pol ko sem se pa poglobil v sistem in ugotovil kako deluje, pa sem bil vsaj enkrat na teden na zmenku , enkrat celo stirikrat, tak da mi ne bluzit da ni žensk gor, da ona on ne deluje, vsec mi je bilo tudi , da lahko izbiras in isces po kriteriji, ki so ti vsec, tega recimo v zivo v kakem kaficu, zabavi… nemores. V zivo nikoli ne najdes tako kotabilnega partnerja , kot ga lahko na portalu.
Zato pa smo vsi ,ki smo nasli sorodno duso zelo zadovoljni .
Kmet84, 08.08.2024 ob 18:04
Na portalu sem bil slabo leto, preden sem spoznal sedanjo partnerko,od začetka sem imel res neki tezav z komunikacijo, pol ko sem se pa poglobil v sistem in ugotovil kako deluje, pa sem bil vsaj enkrat na teden na zmenku , enkrat celo stirikrat, tak da mi ne bluzit da ni žensk gor, da ona on ne deluje, vsec mi je bilo tudi , da lahko izbiras in isces po kriteriji, ki so ti vsec, tega recimo v zivo v kakem kaficu, zabavi… nemores. V zivo nikoli ne najdes tako kotabilnega partnerja , kot ga lahko na portalu.
Zato pa smo vsi ,ki smo nasli sorodno duso zelo zadovoljni .
“pol ko sem se pa poglobil v sistem in ugotovil kako deluje, pa sem bil vsaj enkrat na teden na zmenku , enkrat celo stirikrat, ”
Lahko to mal elaborirate, kako shekaš onaon sistem, da hodiš na 4 dejte na teden?
Anonimno 8409, 08.08.2024 ob 20:01
“pol ko sem se pa poglobil v sistem in ugotovil kako deluje, pa sem bil vsaj enkrat na teden na zmenku , enkrat celo stirikrat, ”
Lahko to mal elaborirate, kako shekaš onaon sistem, da hodiš na 4 dejte na teden?
he he, kmet je pravi James Bond na sliki ,pa še njegovi dialogi ,sigurno zna …zato toliko zmenkov na teden. Pri tem razmerju 1 proti deset v prid moškim moraš res znat ,da prideš do enega zmenka tedensko ,ma ne razumem te matematike . Sicer verjamem ,da je kak procent normalnih gor ,nezakompliciranih ,ti se tudi dobijo ,no tudi to je nekaj…
Nikoli v življenju nisem imel punce in mislil sem, da bo ta in podobni portali zadnja rešitev. Moji rezultati pa so tudi tu bili porazni. Če zelo posplošim številko, da bo okrogla, od recimo hipotetičnega vzorca 10 žensk, s katerimi sem želel vzpostaviti kontakt, mi 8 sploh ni odgovorilo. Največji uspeh je to, da se je ena (in ne, celo ni bila spam!) z mano pogovarjala cela 2 dni, navdušeno, tretji dan pa kot da govorim z drugo osebo, potem pa mi je tudi ona nehala pisat. Vse ostalo je trajalo manj. Pa nisem nič perverznega komentiral, niti pri slikah, enostavno niti nisem prišel niti čez vljudnostno spoznavna vprašanja.
Gost1999, 26.01.2025 ob 16:57
Nikoli v življenju nisem imel punce in mislil sem, da bo ta in podobni portali zadnja rešitev. Moji rezultati pa so tudi tu bili porazni. Če zelo posplošim številko, da bo okrogla, od recimo hipotetičnega vzorca 10 žensk, s katerimi sem želel vzpostaviti kontakt, mi 8 sploh ni odgovorilo. Največji uspeh je to, da se je ena (in ne, celo ni bila spam!) z mano pogovarjala cela 2 dni, navdušeno, tretji dan pa kot da govorim z drugo osebo, potem pa mi je tudi ona nehala pisat. Vse ostalo je trajalo manj. Pa nisem nič perverznega komentiral, niti pri slikah, enostavno niti nisem prišel niti čez vljudnostno spoznavna vprašanja.
Imate screenshote? Lohk analiziramo.
zelo odvisno02, 02.10.2024 ob 11:31
Pa to so portali ,kjer mislim ,da slika igra glavno vlogo …nekako izbiraš človeka po videzu ,katalogu ,normalno ,da se skoraj vsi zapičijo najprej v faco in opis postave…ne pomaga ne poštenost ,ne karakter ,no sicer 1 procent se jih vseeno najde ,tako ,da tudi to je nekaj…
+1
um, 01.02.2025 ob 09:48
Pričakovati da boš kontaktiral 10 žensk in bo med njimi ena tvoja bodoča žena ni realno. Ljudje čisto prehitro obupate. Če v prvem tednu ne dobite kar iščete….ni nikogar pravite za vas. Ni realno to.
še bolj nerealno pa je deset leti viset na teh portalih, imet prepričanje, da moraš 2-3 ženske na mesec spoznat in se ti taprava skristalizira.. po desetih letih pa je še vedno na istem mestu z isto miselnostjo v glavi. torej takemu se ne gre za tapravo žensko, takemu se gre za le za adrenalin pri lovljenju.
Lana150, 24.02.2025 ob 20:47
Jaz imam slabe izkušnje. V poplavi moških nisem našla osebe, ki sem.jo iskala.
Morda poskusi z agencijo Aglaia, kjer delajo edini na osebnem pristopu.
“V poplavi moških nisem našla osebe, ki sem.jo iskala.”
Kaj je bil pa tipično problem, kerga kriterija niso dosegali?
Dobra stran za zmenke – https://tonzes.com/zmenki.com Dobra prijateljica je na portalu našla čudovitega moža.