Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ona-on odjava

ona-on odjava

Odkar imajo novo posodobljeno stran, mi ne prikaže dna strani in se ne morem odjavit. Kako naj se odjavim?

A res nihče ne ve? Ja, klikneš na nastavitve in na dnu strani klikneš na odjava. Ampak sedaj so posodobili stran in drsnika sploh ne morem spustit do konca strani, da se odjavim. Ta ona on je že prej skos neki štekala, sedaj pa so kao posodobil. In spet krneki.

Ja, samo da zgubljaš čas na takih portalih. Raje pojdi ven med ljudi in jih zaćuti. Ti portali so sam fejkanje.

Rada bi se odjavila. A razumete vprašanje? Ne znam se odjavit.

Klikneš na Moj profil (tiste tri črtice zgoraj levo), nato klikneš zobnik,  kolesce, za nastavitve na desni zgoraj in čisto na dnu imaš možnost odjave. Moraš še malo podrasti navzdol, da vidiš.

Nisem vedla, da ste lah tak duhoviti.

In zakaj bi se odjavila, če pa si se prijavila?

Ja tam, kjer se prijaviš, se tudi odjaviš. Isto kot na zavodu za zaposlovanje ali na upravni enoti.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6039, 01.05.2025 ob 23:00

Ja tam, kjer se prijaviš, se tudi odjaviš. Isto kot na zavodu za zaposlovanje ali na upravni enoti.

NAjboljše, da gre kar osebno na UE, bo prej zrihtala odjavo, pa še mogoče koga vmes spoznala.

Ampak na dejanski problem pa ne znate odgovorit.

Vidimo, da si v kočljivi situaciji, ki se zadnje čase pojavlja tudi pri nas. Sprva so to opazili v tujini, zdaj pa se je ta problem pojavil tudi pri nas. Strokovnjaki, ki že več let spremljajo ta nenavaden problem, zaskrbljeno ugotavljajo, da bo vse bolj pogost problem tudi pri nas. Zaenkrat so še v fazi raziskovanja, takoj, ko bodo prišli do zaključka oziroma do najboljše možne rešitve, bomo o tem vsekakor takoj poročali, ko seveda bodo vse študije in raziskave potrdile ta nenavaden problem, ki se vedno bolj uveljavlja v naši družbi, zarad česar prihaja do slabega počutja, nemirnosti, neučakanosti, raztresenosti..in še in še bi lahko tukaj naštevali, za kaj vse trpijo ti uporabniki oziroma žrtve tega nenavadnega problema, ki se pojavlja vse bolj in bolj tudi pri nas. Toliko.

Odg, 01.05.2025 ob 22:13

Klikneš na Moj profil (tiste tri črtice zgoraj levo), nato klikneš zobnik,  kolesce, za nastavitve na desni zgoraj in čisto na dnu imaš možnost odjave. Moraš še malo podrasti navzdol, da vidiš.

Res, ampak res natančno (in prijazno) ti je odgovoril ta uporabnik/-ica.

res, 01.05.2025 ob 23:51

Res, ampak res natančno (in prijazno) ti je odgovoril ta uporabnik/-ica.

Za: pa to

A si ti prebrala sploh celotno temo, tako, po vrsti, sosledje pa to?

odjava, 01.05.2025 ob 23:54

Za: pa to

A si ti prebrala sploh celotno temo, tako, po vrsti, sosledje pa to?

Ni treba, da si nesramna do teh, ki ti odgovorimo, kar si vprasala (do tistih, ki ti le pametujejo, se nekako razumem). Naredis, kot je pojasnjeno. Jaz sem po cca 2mesecih spet odprla ravno te dni in sem opazila, da so posodobili…meni se z razliko od tebe zdi, da bolje deluje vse skupaj…je pa res, da ene par prej brezplacnih storitev zdaj ni vec dostopih brez clanarine.

Posebej glede tega, da ti na telefonu (predvidevam) ne spusti do dol: meni je to prej nagajalo vcasih, se posebej, ce sem ze en cas imela stran odpro (mimogrede, na racunalniku mi je nalagalo magari eno uro in sploh ne nalozilo strani, zdaj jo nalozi prec brez problema). V glavnem, resila sem tako, da sem si stran ponovno nalozila — ne odjavila, le cisto desno zgoraj tisti polkrog s puscico poklikas. Po tem mi je dovolilo.

Morda imas malo starejsi telefon (nic slabega ne mislim, da ne bos spet huda) in ti zato na splošno s strani ustvarjalcev/lastnikov posodobljene aplikacije malo nagajajo.

Ti zelim, da bos resila, kar te moti.

lahko noc

New Report

Close