Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ONA-ON v igri za Sanjsko poroko….

ONA-ON v igri za Sanjsko poroko….

Pozdravljeni.

Uspelo nama je priti v igro za Sanjsko poroko, ker sva se spoznala preko portala ONA-ON.
Prosim za glasove, da nama uspe…..z glasovanjem ste tudi v igri za” Večerja na zajli”
Hvala že v naprej….

LP

http://www.ona-on.com/najina-zgodba/naj-par.jsp?id=7#mc&utm_source=EMAIL_8.6.2015&utm_medium=glasovanje_za_zgodbo&utm_campaign=Tekmovalci

Za vse ki glasujete ….in ste samski…še gratis” Promo koda”

http://www.ona-on.com/registration.jsp?spol=null&spol_partner=null&promo=ujemi15&utm_source=Email_9.6.&utm_medium=mailing&utm_campaign=vabilo_na_glasovanje

Glasujete lahko vsaki dan…. do 22. junija…hvala.
lp

Ne nas hecat, bomo potem mi še česa krivi… 😛
A na poročno slavje bomo tudi povabljeni? 😉

manjkal je samo še On _

On_….

Nič nebote krivi,….. ni obvezno, kdor hoče pomaga….. Je pa priložnost, ki je ne dobi vsaki,….. midva imam to srečo, da imama možnost…….. in upama na najboljše….

lp

Sanjska poroka na Ona-On? hmmm, a fantovščino in dekliščino tudi oni organizirajo? Hlede na to kar pravijo o večinski klienteli, ki naj bi se tam zbirala, bi morale te bile kar hude :-))

Nič bat…….fantovščino pa dekliščino boma sama organizirala….:)
Kot drugo…..kako in kaj so drugi me ne zanima……tukaj in zdaj štejema samo midva…. 🙂

Šeee prooosim zaa glaaasoveeee….
Še nekaj dni se glasuje. Hvalaaa…. 🙂

Torej, kateremu izmed sedmih parov bi rada, da dam glas?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

glasujem samo, če bom lahko “črnogorski kum” ☺

jasno — ne pri M – M paru ☺

Če bi štela le vidva, se ne bi prodajala.

Imenitno super jast bi prosil kakšno punco če bi lahko z menoj hodila zatorej naj mi pove če bi se dobila kje na plesu .
Vendar zelo bom srečen če se bova resnično ujela na prvi pogled ljubezni .
Z menoj boš zelo srečna samo če me spoznaš .
Lahko ti pošljem poljub ljubezni ko se pa spoznava se bova pa naprej zmenila .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close