Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ona spet noseča, jaz ne zmorem več

Ona spet noseča, jaz ne zmorem več

Čakamo ta petega, meša se nama že pri štirih. Dobro se razumeva z ženo, takega življenja kot ga imam trenutno si pa nisem predstavljal. V planu sta bila dva otroka. Cilj izpolnjen! Potem se zgodita dvojčka! Zdaj imava četvorčke v slabih štirih letih. Zdaj pa izvem, da bom petič oče. Žena je presrečna, jaz samo obupan. Ima me, da bi pobegnil, sploh ker imam občutek, da sem bil izigran. Žena namreč ne uporablja kontracepcije, kar sem izvedel istočasno, kot to da bom petič oče.

Sem izmozgan, neprespan, finančno izčrpan, brez minute prostega časa. Pomoči nimava nobene, najeti je ne moreva, ker sva finančno počrpala vse kar sva imela, da smo si uredili domovanje primerno za veliko družino, kar dvo sobno stanovanje ni bilo.

Od kar sem izvedel za novico, ki zame ni srečna, razmišljam o tem kako bi zbežal, kako bi si želel žensko, ki bi se zame kdaj uredila, se posvetila meni, bi kdaj pa kdaj dišala in podobne reči, pač tiste, ki žensko delajo ženstveno, da bi bila spet samo kdaj takrat kot takrat, ko sem se vanjo zaljubil. Kaj če mi pet otrok, če nimam več žene. Pomagam kolikor ji lahko, poskušam jo razbremeniti ampak vse pogosteje razmišljam o tisti mladi, seksi, neobremenjeni sodelavki. Bi mi bežna avantura dala lahko novega zaleta? Sem zdrav moški, z zdravimi potrebami. Čakam že pet let.

Počutim se kot totalen prasec, po drugi strani sem pa samo človek z željami in potrebami in nad mano visi ta najnovejša novica, ki razkrila dejstvo, da me je žena izigrala.

Tudi, če si dobiš drugo, ti bo pet otrok še vedno ostalo. Za vzdrževati, jih merkati, voziti na dejavnosti, … Tega se ne boš rešil naslednjih cca 20 let. Drugače pa, a si se kaj pogovarjal z ženo? Da želiš imeti reden sex, da se kdaj pa kdaj uredi, itd. ? Moraš pa tudi ti nekaj narediti za to. Ljudje smo kot rožice, nas je potrebno redno zalivati. Sicer odnos otopi, vsakodnevna skrb za otroke in tako naprej, potem zmanjka časa za partnerstvo. Vsak psiholog ti bo rekel, da ko pridejo otroci, je potreben še posebej dodaten napor za odnos ženska moški.

Klic na pomoč?

Naslov? Pridem uredit razmere.

Mali servis zanjo? JAJČEK na JAJČEK zate?

Za vazektomijo se nisi slisal?

Joj pa si res božček. Pa še žena ne uporablja kontracepcije, kako more?! A jo nič ne skrbi zate.

Pa saj nisi ti noseč. Tebi ne dela slabo in ne boš rodil. Tudi dojil ne boš. Glavnina bo na ženi. Dvomim, da je žena tako strašno srečna.  Najbrž tudi njej ni vseeno. Ampak oba morata sprejeti odgovornost. Otroke sta spočela skupaj. Poskrbita zanje po svojih najboljših močeh.

Prenehaj misliti na druge ženske. Ženi si obljubil zvestobo, otroke pa si ji naštepal ti in ne nekdo drug. Zato veš, kaj moraš narediti.

Vsem skupaj vam želim zdravja in še enega zdravega otroka.

Če je noseča pol si seksal. Pejt si precvikat jajca. Ne smeš se več razmnoževati.

Naredi še enega, vsaj za malo ekipo, če si že do tu prišel.. kako pravijo, kam je šel bik naj gre še štrik 🙂

Ti si pa posrecen res mi dva z zeno sva se odlocila za 2 in dva sta in tudi ona ni zascitena in ne jaz jaz ne razumem kadar prihaja moskemu da ne ve kdaj mu prihaja povleces ven in to je to nobena umetnost

Ja, hudica, 5 otrok v petih letih ne rata brez seksa! Ti seksas vec od povprecnega cloveka, kaj bi se rad?

Ce si pa pri dvojckih pogruntal, da noces vec otrok, zakaj nisi sel na vazektomijo?

Obsedenec s fukom. Ma daj fuck off  s takimi ki fukate in rojevate ko norci zato pa je potem CSD poln takih pacientov kot vidva!

Na roke si ga meči. In kakšno razvlečeno maternico mora ona to met! V teh časih pet otrok!!!

Nič ni razvlečeno. Jaz jih imam tudi pet in z ženo res nisva več taka kot v 20-ih, ampak je tudi sedaj pri 45 še vedno vredna greha in jo z veseljem poseksam. Na srečo tudi ona rada seksa … zdaj je še najmlajši v šoli, tako da je malo lažje tudi kar se otrok tiče.

Odgovor na objavo uporabnika
anonimka 15219, 11.06.2023 ob 21:41

Pa saj nisi ti noseč. Tebi ne dela slabo in ne boš rodil. Tudi dojil ne boš. Glavnina bo na ženi. Dvomim, da je žena tako strašno srečna.  Najbrž tudi njej ni vseeno. Ampak oba morata sprejeti odgovornost. Otroke sta spočela skupaj. Poskrbita zanje po svojih najboljših močeh.

Prenehaj misliti na druge ženske. Ženi si obljubil zvestobo, otroke pa si ji naštepal ti in ne nekdo drug. Zato veš, kaj moraš narediti.

Vsem skupaj vam želim zdravja in še enega zdravega otroka.

Pa ne moreš tako govorit z bogim revckom no,on zdaj rabi mlado sodelavko,da ga potolaži in da pride k sebi od šoka

ne štekam tega jamranja, no…lej ,se delaš tolk izobraženga, pa pametuješ ,  pa to , hodite na neke fakse, …ampak osnove človeškega razmnoževanja ne zmorete osvojit… , osnove ženskih reproduktivnih organov, menstruacija, plodni dnevi, ovulacija…ipd… ne, ne- vidite samo luknjo, živalski nagon- vtikat v to luknjo…tu ni videt nobene ljubezni do žene, ker ,če bi bila,  bi malo deloval z razumom,  razmislu, če ima plodne dni, si navlekel kondom, precvikal jajca, ga vsaj ven potegnil…nimaš pojma o pojmu, , oziroma kar oba, tud žena …v zvezi mora bit vsaj en pri pameti, da deluje z pametjo , pri drugem bi rekel stop, zaščita pod nujno, oba , tako pa vas premami….  tako pa sta oba kot zajca, pa imejte ta velik zarod.

kot je že en omenil… ,če imata oba tak močan spolni nagon- otrok pa ne bi več imeli- veš, saj obstajajo še druge tehnike zadovoljitve spolnosti… ni edina opcija- not pa ven.., kar sam malo razišči, imaš drkanje,  žena tebe ročno, ustno, ti njo ustno, ročno, do orgazma, a rabiš glih v vagino seme spuščat… daj, daj,…felacijo, anala, …še marsikaj- kar ni samo noter, ja …. daj se malo izobrazi, že v srednjem veku so znal seksat, da ženske niso zanosile non stop. pa to je muka za žensko telo, daj ženi sladostrastje- orgazme, ženskost- brez oploditve- kaj to mučiš ženo z zanositvami…pa kondom gor, če ne znaš drugač.

Hehehe 😀 not pa ven hehe

he, he , ko smo glih pri seksualnih kamasutra položajih- je fajni ta 69 položaj, jaz ližem njo, ona pa mene, orgazem zagotovljen, otrok pa tudi ne bo nastal iz tega. ampak , lej nije žvaka za seljaka. je za gentlemane. ki znajo z ženskami. ampak počas boš osvojil, mi smo še kmečke fante naučil, pač moške debate,  kako se ne naredi otrok, pa da oba uživata. vpraš mojstre.

Streljal bi na polno, a odgovornost ne bi nosil. Oče lahko gre, mamam otrok ne more zapustiti. Vidiš razliko? Lepo ji razloži zadeve, če ne bo za pa rokico uporabljaj.

Ma daj ne ga srat. Avanturo bi rad? Da boš še kakšnega otroka še kje drugje naštancal? A si nor al kaj? Nobenega novega zaleta ti to ne bo dalo, le še nove stroške. Preživljat boš moral vse od doma, pa še tiste od ljubice. Preden sploh še pomisliš na seks tako z ženo, kot s kakšno drugo, si najprej “kable” daj preščipnit. Če si prevelika reva in se bojiš zdravnikov, pa vsaj kondome kupi. Nič čudnega, če ti žena noče dat, saj vsakič novega nič krivega reveža zaplodiš. Zdaj je, kar je. Boš preživel, saj boš moral. Potem pa malo odgovornosti v roke.

Oče petih, 11.06.2023 ob 21:14

Čakamo ta petega, meša se nama že pri štirih. Dobro se razumeva z ženo, takega življenja kot ga imam trenutno si pa nisem predstavljal. V planu sta bila dva otroka. Cilj izpolnjen! Potem se zgodita dvojčka! Zdaj imava četvorčke v slabih štirih letih. Zdaj pa izvem, da bom petič oče. Žena je presrečna, jaz samo obupan. Ima me, da bi pobegnil, sploh ker imam občutek, da sem bil izigran. Žena namreč ne uporablja kontracepcije, kar sem izvedel istočasno, kot to da bom petič oče.

Sem izmozgan, neprespan, finančno izčrpan, brez minute prostega časa. Pomoči nimava nobene, najeti je ne moreva, ker sva finančno počrpala vse kar sva imela, da smo si uredili domovanje primerno za veliko družino, kar dvo sobno stanovanje ni bilo.

Od kar sem izvedel za novico, ki zame ni srečna, razmišljam o tem kako bi zbežal, kako bi si želel žensko, ki bi se zame kdaj uredila, se posvetila meni, bi kdaj pa kdaj dišala in podobne reči, pač tiste, ki žensko delajo ženstveno, da bi bila spet samo kdaj takrat kot takrat, ko sem se vanjo zaljubil. Kaj če mi pet otrok, če nimam več žene. Pomagam kolikor ji lahko, poskušam jo razbremeniti ampak vse pogosteje razmišljam o tisti mladi, seksi, neobremenjeni sodelavki. Bi mi bežna avantura dala lahko novega zaleta? Sem zdrav moški, z zdravimi potrebami. Čakam že pet let.

Počutim se kot totalen prasec, po drugi strani sem pa samo človek z željami in potrebami in nad mano visi ta najnovejša novica, ki razkrila dejstvo, da me je žena izigrala.

Ne vem kaj je žena mislila, ampak zdaj je, kar je. Kar nekaj let bo še preden bosta splezala.

Ne splača se sedaj ozirati drugje, kajti 5 otrok bosta morala ptreživčljat tudi če greš z drugo.

Ji pa povej , kot si tule. Kaj pogrešaš….

Pa res razmisli  o vazektomiji, saj daš lahko nekaj materiala prej zamrznit. Z avsak slučaj.

težka, 12.06.2023 ob 00:14

Ne vem kaj je žena mislila, ampak zdaj je, kar je. Kar nekaj let bo še preden bosta splezala.

Ne splača se sedaj ozirati drugje, kajti 5 otrok bosta morala ptreživčljat tudi če greš z drugo.

Ji pa povej , kot si tule. Kaj pogrešaš….

Pa res razmisli  o vazektomiji, saj daš lahko nekaj materiala prej zamrznit. Z avsak slučaj.

Za kakšen slučaj? Če zmanjka mleka za v kavo? A ni še dovolj?

ljubiti žensko telo, z dotiki, masažo, poljubi vsepovsod, uporabiti jezik na pravih mestih, ipd , ipd,  , da  ženska doživlja orgazme, strast, ženskost, ….brezskrbno, …tehnike ljubljenja. spolnost ni samo  za razmnoževanje. nek misijonarski položaj za spočetje otrok. spustiti spermo v vagino. dvakrat suniti in konec.

manjka spolne vzgoje, spolne izobrazbe, dober seksolog je bil Marjan Košiček…

Kava z mlekom, 12.06.2023 ob 00:21

Za kakšen slučaj? Če zmanjka mleka za v kavo? A ni še dovolj?

Beri črno kroniko. Ni za pomisliti, ampak….

jep, eni bukslji nimajo pojma o erotiki, čutnosti, ženskosti, bi ga samo mal namočil, pa fertik, no, potem se pa še zanosi , bi pa sam zbežal…kdo je take papke vzgojil, ker nekje je primarni vzrok, ali so matke ali pa fotri…

Izigrala te je, če je otroka načrtovala in ti ni povedala, ti pa si izigral sebe.

New Report

Close