Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ONA starejša, ON mlajši

ONA starejša, ON mlajši

Danes sem gledala oddajo Dobro jutro, v kateri sta se predstavila Alenka Gotar in Anže Šuštar kot mož in žena.
Sta se poročila.
Toda ne morem mimo tega, da je ona delovala zelo materinsko, pokroviteljsko po izgledu in po govorenju.

Če je njima prav, je meni tudi.
Mene ne moti.

če bi bilo pa obratno, bi te tudi zmotilo? če bi on več govoril in dajal vtis, da je pokroviteljski?

(te ne obsojam, jaz sem ista, sama sebi grem na živce, ker se ne morem znebiti predsodkov)

ON 21 let, ONA 38.

Mogoče pa bosta prav onadva razbila predsodke in tabuje.

Želim jima vso srečo.

Jaz jima pa privoščim S R E Č O in plodno zakonsko zvezo.
Všeč sta mi, ker vesta kaj hočeta in se ne ozirata na to “kaj bodo pa drugi rekli” … ter živita svojo pravljico.
T

Slabše je ,ko je on starejši oma mlajša.Ko je moški brez trdote a ženska potrebna.Ona 50 on 60 pa še več.Takrat bo ona v glavnem nepotešena.

Naj jim bo sreča, če njej paše (kar ji) in če njemu paše (kar mu) … in bo, dokler bo, morda celo res desetletja.
Jaz sem bila pri svojih 40 en kratek čas v nekem kvazi razmerju (mi je bilo še pred začetkom jasno, da ne bo šlo, a sem “probala”) s 25 letnikom. Meni to pač ne ustreza, prevelike medgeneracijske razlike, mislim … čist drugi svet. Še seks je bil bolj kot ne zanič, ker pač potenca in vzdržljivost ni vse … In hočeš nočeš, pri taki veliki starostni razliki pokroviteljska drža seka ven, to je že nekako v naravi človeka.

Če bi se res zelooooo ljubila, se ne bi izpostavljala javnosti in ne bi govorila o tem, kakooooo sta srečna.
Sedaj jima je v redu, želim jima srečno in otročička, toda ni se treba toliko izpostavljati.

Oba sta munjena, samo v tem je keč, pregorela bosta pa minimalno v petih letih, al pa še prej, če jim ne rata dete narediti. Pa ajde, pobu bi človek še oprostil v moškem imenu, da se popali za res dobro žensko, samo ta njegova sqwo je daleč od dobre ženske.

Imam izkušnje z mlajšimi moški. Ampak je vseeno treba vedet, kje je meja. Meni je jasno, da se osebnost razvija nekje do 28 leta. Pobčki so okol 20 leta telički, ženske, ki se spuščajo v razmerje s takšno razliko v letih pa ni ne delujejo čist gladke. Pa ne mi o tem, da so eni prej zreli kot drugi. Bla bla. Čist vsakemu se enkrat lahko sfuzla.

http://www.journaldesfemmes.com/people/evenements/edith-piaf-sa-vie-en-images/avec-georges-moustaki-a-deauville.shtml

http://kuow.org/post/georges-moustaki-who-wrote-songs-edith-piaf-dies
At the time, Piaf was in her early 40s and the handsome Moustaki was in his mid-20s.

ok, za piaf so bili potrošna roba od rane mladosti….
za v postlo še nekako, ampak za ostalo je pa res globok prepad v kolikor je ženska normalno umsko razvita

New Report

Close